Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
cr7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@friend در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mhm47 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
واقعا (کاربرCR7)دیگه سوار شده .انگار نه انگار این اقایون دارن به ما لطف میکنن.
@friend
بله من هم خیلی ممنونم ازشون ولی وقتی لطف میکنن که فیلما منظم بیاد و تموم بشه نه اینکه کلی تایم میذاری فیلما رو ببینی 4 ماه ب کنکور میبینی هنوز بیشتر ریاضی مونده و در واقع چیز خاصی درس ندادن!!!
کاش شما یاد بگیری ارزش زمان مردم خیلی بیشتر از چیزای دیگس...
خب از اول اعلام میکردن تموم نمیشه تا نگاه نکنیم نه ک از اول میگن همشو میگیم تا عید !
در ضمن با حرف شما نیومدم که با حرف شما برم .خودم میدونم چکار کنم...
البته ناگفته نمونه علت اصلی این بی نظمی ها همینایی هستن ک میان میگن استاد فلان درسو درس بدین استاد فلان فصلو!
ادعای روشنفکری کار سختی نیست.کسی که امروزشو از دست میده هیچ وقت ارزش زمان رو نمیدونه!
ادعا کردن هم کار سختیه چون پشت هر ادعایی باید بتونی ثابت کنی!لازم نمیبینم جواب تو و امثال تو رو بدم قبلن جوابتونو دادم
بله شما صحیح میفرمایید .بنده طلب عفو دارم که وقت گرامی تون رو گرفتم....العفو العفو ...الغوث الغوث...
-
trainpredator دقیقا خیلی باهاش ور میره اول اینجوری نبود..من دارم فیلما رو با خواهرم کار میکنم متوجه میشم
-
Sepehr CR7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها کسی میدونه کی فیلمای فیزیک کی قرار میگیره رو سایت
اقا میلاد نوشته امشب
-
@دکتر-عاطی مرسی
-
mhm47 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
واقعا (کاربرCR7)دیگه سوار شده .انگار نه انگار این اقایون دارن به ما لطف میکنن.
@friend
بله من هم خیلی ممنونم ازشون ولی وقتی لطف میکنن که فیلما منظم بیاد و تموم بشه نه اینکه کلی تایم میذاری فیلما رو ببینی 4 ماه ب کنکور میبینی هنوز بیشتر ریاضی مونده و در واقع چیز خاصی درس ندادن!!!
کاش شما یاد بگیری ارزش زمان مردم خیلی بیشتر از چیزای دیگس...
خب از اول اعلام میکردن تموم نمیشه تا نگاه نکنیم نه ک از اول میگن همشو میگیم تا عید !
در ضمن با حرف شما نیومدم که با حرف شما برم .خودم میدونم چکار کنم...
البته ناگفته نمونه علت اصلی این بی نظمی ها همینایی هستن ک میان میگن استاد فلان درسو درس بدین استاد فلان فصلو!
ادعای روشنفکری کار سختی نیست.کسی که امروزشو از دست میده هیچ وقت ارزش زمان رو نمیدونه!
ادعا کردن هم کار سختیه چون پشت هر ادعایی باید بتونی ثابت کنی!لازم نمیبینم جواب تو و امثال تو رو بدم قبلن جوابتونو دادم
بله شما صحیح میفرمایید .بنده طلب عفو دارم که وقت گرامی تون رو گرفتم....العفو العفو ...الغوث الغوث...
متاسفم ک همه چی رو به سخره میگیرید...
نه عزیزم من چیزی رو به سخره نمیگیرم.سو تفام شده .هر کس نظر خودشو داره و نظر هر کسی هم برا خودش و دیگران قابل احترامه.اگه ناراحتی پیش اومده عذر میخوام.درست میشه ایشالا
-
فیلمای پارسال هرکدوم حدودای 1ساعت میشه باز با خودتونه وقت دارید ببینید
-
cr7
داداش خوشم میاد خودت یه حرفی میزنی و خودت هم جواب خودتو میدی
4/5 تا پست پایین تر واسه دیر اومدن فیلم ها کل مجموعه رو بردی زیر سوال
الان داری میگی چرا بچه های رشته ریاضی خودشون نمیرن بخونن همش منتظر تدریس استادن.
یعنی خودتم انقدر تنبلی که بدون تدریس استاد نمیتونی چند صفحه برای آزمون بیشتر بخونی؟ -
یعنی آدم شک میکنه یه موفع این احمدی پول داده به این CR7 بیاد اینجا کامنت بذاره اعصاب شما رو خراب کنه :))
تو صفحه هر درسی میای، حداقل یه ده تا کامنت غیر منطفی از ایشون هست، با همه هم سر جنگ داره ماشالله -
اه چقد گیر دادین به دوپلر!
اولا ک فقط واسه ریاضیاس!
ثانیا ینی اینقد تنبلید ک نمیتونید یه صفحه رو خودتون بخونید؟ریاضیا هم استفاده میکنن خب
همونطور ک ما بدون تدریس استاد نمیتونیم بخونیم(تنبلیم ب قول شما) اونام شاید نتونن! -
سمیرا۹۶۹۶ در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دانش آموزان تجربی من قبلا رشتم ریاضی بوده اون یک صفحه ای که شما میگویید به اندازه دو برابر کل فصل صوت سخته!!! حق دارن بندگان خدا که این طوری بپرن بالا پایین ....
راس میگه سخته
سختشم فقط برا فرمولاش
فرمولاش که بفهمی چه جوریه دیگه بقیش اسون -
cr7 اینقدر خودخواه نباش! یه فیلمی که خودت استفاده میکنی و یه روز دیر میشه آپلودش زمین و زمان رو به هم میدوزی ! خیلی تند و زننده با مجموعه آلا صحبت میکنی ! همون طور که تو از ویدیو ها استفاده میکنی بچهای ریاضی فیزیکم استفاده میکنن و لفظ تنبل برای کل بچها ای که حالا یه بخشی رو مشکل دارن و از استاد درخواست تدریسشو دارن اصلا درست نیست ! و یه خواهش ازین به بعد ازین کامنت ها نذار چون این جا یه مجموعه فرهنگی و دوستانهست و بچه های آلایی این طوری با هم صحبت نمیکنن و همه با هم دوستند
-
استاد واقعا از تدریس بی نطیرتون ممنونم.
-
برام خیلی جالبه یکی از کاربر ها انگاری طلب داره از الا که این طوری صحبت میکنه.دوست عزیز بهتر نیس یکم تشکر کنی به جای اینکه همش طلبکارانه صحبت کنی؟اگر هم درخواستی داری میتونی خیلی مودبانه بگی.اگر هم نگرانی که تموم نمیشه بهتره که یا از فیلم های پارسال استفاده کنی یا تشریف ببرید کلاس بیرون
-
استاد خییلیی گلید
ترخدا هم هوای ریاضی هارو داشته باشید هم هوای کانونی هارو
تو آزمون کانون ۲۰ اسفند از موج تا بعد اتمی میاد
دوستان تجربی که خودشونم میدونند همه ما ریاضیا به فیزیک محتاجیم و بدون فیزیک نمیشه کاری کرد بر عکس دوستان تجربی با شیمی رتبه میارن ...
خواهشا شما هم ریاضیا رو درک کنید و فیزیک رو اولویت ریاضیا قرار بدین
با تشکر از همه دوستان گل آلا و مخصوصا دکتر که خیلی کارشون از خیلی کلاسای گرون گرون بهتره
انشاالله خیرشو تو زندگیت ببینی دکتر