Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلام اعضاي محترم كانال و كانال الا
خبر خوش
استاد در الا جمع بندي كل سال دوم و كل سال سوم رو تا سه روزه ديگه تموم ميكنن به خاطر همين هست چند روزي فيلم نمياد رو سايت و واقعا ضبط ها فشرده و طاقت فرساست
فصل فشار رو تدريس كردن و بحث دوپلر هم تدريس ميشه براي دوستان رياضي و همچنين امواج الكترومغناطيسي
فقط يكمي صبور باشيد ممنون ميشيم -
iman1 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام اعضاي محترم كانال و كانال الا
خبر خوش
استاد در الا جمع بندي كل سال دوم و كل سال سوم رو تا سه روزه ديگه تموم ميكنن به خاطر همين هست چند روزي فيلم نمياد رو سايت و واقعا ضبط ها فشرده و طاقت فرساست
فصل فشار رو تدريس كردن و بحث دوپلر هم تدريس ميشه براي دوستان رياضي و همچنين امواج الكترومغناطيسي
فقط يكمي صبور باشيد ممنون ميشيماین جم بندی ینی چی؟
ینی مثل همایش برگزار میشه ؟اگه این جوری باشه به درد من میخوره ......چون مباحث فیزیک برا جم بندی واقعن زیاد .....
میشه لطفن اگه میدونین بگین کی رو سایت میاد ؟ -
من خودم دقیقا اطلاع ندارم . این رو روکانال استاد گذاشته بودن . اگر تونستم حتمن با استاد خودشون صحبت میکنم اطلاعات دقیقو اینجا میام میذارم
-
بنظرم میخوان کل دوم تا پیشو هم جمع بندی کنن . واقعن فیزیک درسیه ک حجمش زیاده و تعداد فصلا هم زیاده و خیلی طول میکشه این ضبط فیلمها و.... یسری که با استاد حضورن صحبت میکردیم داشتن تعریف میکردن واقعن زمان بر هست و ما بعدش راحت فقط دانلود میکنیم . صفرتاصد مطالبو میگن بچه ها . من فقط موندم چرا انقد عجله دارین . شماها ازمون ها رو طوری باهاش رفتار میکنید ک انگار کنکوره و اگر مطالبو کامل نرسونید میاین گله و شکایت میکنید . 4 ماه مونده تا کنکور . مهم کنکوره کسی برندس که برای اون روز برنامه ریخته باشه . اون دوستانی که میان اینجا و از عصبانیت هرچی دوس دارن میگن من ازشون یه سوال دارم . شماها تا الان همین مباحثی که تدریس شده رو مسلط هستین ؟ همین فصلایی که استاد تدریس کردن کلی تست ازش میاد تو کنکور . مطمئنم که تسلط ندارین و فقط دنبال بهونه هستین چون اگر دنبال بهونه نبودین با اینکه فیلمها دیر به دیر شاید بیاد ولی شما همین مدت زمانی که تا فیلم جدید بیادو میذاشتین برای مرور و تست زدن مباحث قبلی تا عالی عالی مسلط شید . تمام دوستانی که اینجا هستن مثل خواهر و برادرای ماهستن و اینجا همه به هم کمک میکنن نه اینکه با لحن تند و بحث کردن باهم صحبت کنن . دوستانی که لیاقت این خدمات رایگان و بودن بین جمع خواهرا و برادرای عزیزمونو ندارن خواهشا دیگه نیان و برن dvd موسسات دیگه رو تهیه کنن و استفاده کنن . بنده خودم جزو ترازهای بالام خداروشکر و بهتره اینو بدونید هیچ تفاوتی بین ما و حتی دوستان تراز پایین نیست . بهتره همدیگرو به چشم عدد نبینیم و باخودمون بگیم کسیکه ترازش پایینه ادم خوبی نیست و رفتارمون باهاش عوض شه . حرف اخرم اینکه امیدوارم بعد کنکور 96 همه ی دوستان خوشحال باشن از نتیجشون . بچه ها فقط فقط تلاش کنید مطمئنم میتونید حتی اگر 4 ماه مونده باشه . ناامید نشید هیچوقت . توکلتون به خدا باشه همیشه . دوستون دارم زیاد . ان شاالله همیشه درپناه خدا باشید . ممنون میشم برای منم خیلی دعاکنید . یاعلی
-
avishan77 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
برام خیلی جالبه یکی از کاربر ها انگاری طلب داره از الا که این طوری صحبت میکنه.دوست عزیز بهتر نیس یکم تشکر کنی به جای اینکه همش طلبکارانه صحبت کنی؟اگر هم درخواستی داری میتونی خیلی مودبانه بگی.اگر هم نگرانی که تموم نمیشه بهتره که یا از فیلم های پارسال استفاده کنی یا تشریف ببرید کلاس بیرون
لایک
-
بچه ها منظور از جمع بندی که نوشته چیه؟؟؟
-
دوست عزیز همه ی مباحثو صفر تا صدشو مثل فصلایی که تا الان تدریس کردن استاد کامل تدریس میکنن بازم فقط بنظرم الان دارن جمع بندی رو ضبط میکنن و باز ادامه میدن مثل سابق نگران نباشید
-
Rebwar در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان سلام خسته نباشید مگه قرار نبود جمعبندی فیزیک استاد نادریان باشن؟
اینجوری ک بهتره.. با همین روش تدرسشون واسمون جمع بندی میکنن
-
اگه هدف دارن همه ارزودارن ولی هیچ کس برنامه نداره
برنامه بایدکوتاه مختصر واضح و اجباری باشه
کنکورجنگ باورهاس نه جنگ درس خوندن تجسم کردن لحظه رسیدن ب هدف این رازادم های بی نظیره موفق باشید -
این پست پاک شده!
-
سلام استاد.من تازه به جمعتون پیوستم فیلم هاتونو دیدم بی نظیر و بی ماننده.فقط اگه یکم سرعت بیشتر بشه دیگه محشره.با تشکر