Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
هنوز لوله های uشکل مونده
-
سلام استاد کی پیش ۲ بعد از عید هست
-
دوستان الا ب کمک مالی نیاز داره برای ضبط همایش ها لطفا هرکی هرچقد میتونه کمک کنه...
-
سارا خانوم ادمین کانال استاد گفتن تا اخر فروردین استاد فیزیک تموم میکنند
-
mh= jerm e ab mi=jerm e yakh m=jerm e yakhe zob shode=jerme ab e ezafe shode v1h = mh/dh = mh/1 =mh (D=chegali ) v1i =mi/di = mi/0.9 v2h= mh+m/dh =mh+m v2i=mi-m/di=mi-m/0.9
v1h+v1i=v2h+v2i+5 mh+(mi/0.9)=mh+m+(mi-m/0.9)+5 kolle moadele zarb dar 0.9 mi=0.9m+mi-m+4.5 dar natije 0.1m=4.5 dar natije m=45g -
eee fasele dade boodam ke beyne moadele haa!!!
-
soale roosh in bod yeki porside bood :ی سوال از مبحث چگالی:
در مخلوطی از اب و یخ مقداری یخ ذوب میشه و حجم مخلوط 5cm³ کاهش بیدا میکنه.جرم یخ ذوب شده برحسب گرم؟؟؟؟؟! گزینه ها:4/5...5..45...50
چگالی یخ:0/9gr/cm³ و چگالی اب:1gr/cm³ -
mh= jerm e ab.......... mi=jerm e yakh .......m=jerm e yakhe zob shode=jerme ab e ezafe shode............ v1h = mh/dh = mh/1 =mh....... (D=chegali )........ v1i =mi/di = mi/0.9.......... v2h= mh+m/dh =mh+m
v2i=mi-m/di=mi-m/0.9
v1h+v1i=v2h+v2i+5....... mh+(mi/0.9)=mh+m+(mi-m/0.9)+5............... kolle moadele zarb dar 0.9.............. mi=0.9m+mi-m+4.5 ..........dar natije 0.1m=4.5......... dar natije m=45g -
salam ostad khaheshan pishe do ro shoro konid
-
khorshid1998@
آخه هر جور حساب میکنم تا آخر فروردین تمام نميشه حداقل تا اواسط اردیبهشت وقت میبره
شما میدونید شیمی کی تموم ميشه گفته بودن پایه تا عید جمع ميشه اما جمع نشد
من فقط فیزیکو شیمی رو از این سایت دنبال میکنم خیلی استرس دارم خیلی
ولی بازم دستشون درد نکنه که انقد زحمت میکشن -
سلام چطوری میشه به فیلم های سال گذشته دسترسی داشته باشیم
-
seyed hossein78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام چطوری میشه به فیلم های سال گذشته دسترسی داشته باشیم
-
ببخشید دوستان بنظرتون واسه کسایی که هنوز صفرکیلومترن باید تو این سهخ ماه چکارکنم خوندم ولی خیلی بد حالا باید چکارکنم
-
ببخشید دوستان بنظرتون واسه کسایی که هنوز صفرکیلومترن باید تو این سهخ ماه چکارکنم خوندم ولی خیلی بد حالا باید چکارکنم
پیش 2 و فیزیک 1 رو اولویتتون قرار بدید و هر فصلی رو که می تونید از کتاب تستون درسنامه ش رو بخونید و تست بزنید . بخش هایی که مشکل دارید سراغ فیلم ها برید.
-
ARTHUR بنظرتون چطوره اول 3بعد 2بعد پیش دو بخنونم اون بصورت مبحثی
-
ARTHUR بنظرتون چطوره اول 3بعد 2بعد پیش دو بخنونم اون بصورت مبحثی
نظر من اینه که اول یکی از پیش2 و یا فیزیک 1 رو تموم کنید بعد سراغ فیزیک 3 یا 2 برید چون مباحث پیش2 و فیزیک 1 ساده تر هستن و سریع تر جمع میشن و شما خیالت از این فصل ها راحت میشه.
شما الان اگه بخوای الکتریسیته جاری رو شروع کنی ... خیلی خوب بخونی 2-3 هفته طول می کشه -
ARTHUR ترمودینامیک والقا و اکترومغناطیس فشار و گرما کلا همینا رو از دو و سه میخونم