Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
اره منم میخواستم همین الان همین مطلب روبگم.پس ادامه فشارچی شد؟
-
کسی خبر داره تو عیدم فیلم میاد عایا چرا زیرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
بچه ها!همه که این پیامو میخونین برین به این سایت و یه درخواست کمک بدین!خواهشا زودتر نزدیکه عیده انشالله کمک میشه
http://www.khayerinemadresesaz.ir/Pages/Contact.aspx -
ضبط نمیشه؟؟؟؟ ینی جم شدن اینه ها موند برا بعد عید؟؟؟
-
http://s9.picofile.com/file/8289822418/New_Doc_2017_03_18.pdf.html
جزوه اینه های جلسه 1
12 صفحه
به همراه سخنان استاد طلوعی
رنگ های مورد استفاده : سبز قرمز ابی مشکی -
پس نصف فشار چی شد
-
Šàřà در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
bi@
استرس که خیلی دارم همش ميگم اگه تموم نشه اگه یادت نياد خیلی بد استرس دارم هر روز بدتر از قبلپسر دوست مامانم ک در حد زیر هزار بود پارسال سر کنکور حالش بد شده و نیم ساعتشو از دست داده و شد 2000
خخخخخ حالا منه بی خیال خیلی بهتر از آزمونایه قلمچی رتبم شد
تقریبا اینجوریه وضعت از قلمچی بهتره
ببین سلرا جان نمیگم حالتو بد تر کنم ولی واقعا اونجوری ک فکر میکنی نیست میری سر جلسه میشینی عین آزمونایه قلمچی میدی یا هر آزمون دیگه ای میدی کنکورتو منم شب قبلش مثل تو بودم شبش دوغ بخور ک مث من نشی تا 2 بیدار بودم ببین برگه کنکورو که میدن یه هو همه چی فوران میکنه ب مغز ادم سوالایه کنکورو حتمن حتمن بررسی کن اینجوری برسی کن ک آره بعد سواله این اینو میدن یا سوال مثلا 121 از فلان فصله یا ترتیب سوالایه کنکورو حفظ باش اونطوری مغزت شروع ب طبقه بندی میکنه خودشو آماده میکنه
امیدوارم موفق بشی دوست آلایی -
king Leo @
آینه ها تدریس ميشن
بقیه ميمونه بعد سیزدهم
یعنی دقیقا سه فصل سوم
سه فصل پیش دوم
دومم مونده اگه اشتباه نکنم
آقای طلوعی قول دادن تا آخر فروردین تموم بشه اما من یکی ميگم فیزیک تا آخر خرداد ادامه دارهشما اینو مطمئنی یا خودت داری میگی؟
-
@bi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
bi@
استرس که خیلی دارم همش ميگم اگه تموم نشه اگه یادت نياد خیلی بد استرس دارم هر روز بدتر از قبلپسر دوست مامانم ک در حد زیر هزار بود پارسال سر کنکور حالش بد شده و نیم ساعتشو از دست داده و شد 2000
خخخخخ حالا منه بی خیال خیلی بهتر از آزمونایه قلمچی رتبم شد
تقریبا اینجوریه وضعت از قلمچی بهتره
ببین سلرا جان نمیگم حالتو بد تر کنم ولی واقعا اونجوری ک فکر میکنی نیست میری سر جلسه میشینی عین آزمونایه قلمچی میدی یا هر آزمون دیگه ای میدی کنکورتو منم شب قبلش مثل تو بودم شبش دوغ بخور ک مث من نشی تا 2 بیدار بودم ببین برگه کنکورو که میدن یه هو همه چی فوران میکنه ب مغز ادم سوالایه کنکورو حتمن حتمن بررسی کن اینجوری برسی کن ک آره بعد سواله این اینو میدن یا سوال مثلا 121 از فلان فصله یا ترتیب سوالایه کنکورو حفظ باش اونطوری مغزت شروع ب طبقه بندی میکنه خودشو آماده میکنه
امیدوارم موفق بشی دوست آلاییمن شب کنکور پارسال تا 5 صب بیدار بودم تا صبم 4 بار جام عوض کردم
از اتاق به حال
از اتاق خودم به داداشم
یه ذره ام اشپز خونه خوابیدم
جالب این بود اصلن خوابم نمیومد