Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
دوستان شماتست فیزیک ازچه کتابی میزنید؟
-
zahra alirezaie
خیلی سبز و منبع دوم الگو -
cr7 التماس شعور حرف زدن!
-
taha_moradiممنون
-
cr7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo
انگار خیلی سوالات علمی پرسیده میشده قبلن! قبلش میپرسیدن واسه دینی چه کتابی بخریم؟بچه ها اغلب چون این تاپیک ها پر بازدید ترن سوالاتشون رو اینجا مطرح میکنن ادمین ها به تشخیص خودشون حالا اونا رو پاک میکنن یا نه. ولی مثلا یکی از دوستان لطف کرده بود و جزوه ی فیزیک رو قرار داده بود اگر پست ها پاک شه دسترسی به این قبیل مطالب راحت تر میشه
-
بجای اینکه هی بیاید اینقد کامنت بذارید بهتره برید درستونو بخونید که اگه مبحثی تدریس نشد اینقد به مشکل نخورید و جنجال به پا نکنید...
بازم تبریک بخاطر اینکه بازهم عقب موندگی و جهان سومی بودنتونو به بهترین شکل نشون دادین...
کوروش هنوز خوابی؟!دوست خوبم نمیدونم چی شده متحول شدی(خدارو شکر البته)ولی تا جایی که یادمه خودت تو دسته ی اولین افرادی بودی که فاز منفی میدادی جنجال درست میکردی نسبت به تموم شدن درس ها,پست هات هم هنوز هست,الان حرف هات داره میشه شبیه آمریکا که میگه من مدعی حقوق بشرم در ضمن شما اگه خودتو ایرانی میدونی,باید خودتم جزء بقیه مردم باشی قاعدتا,اگه کشور عقب موندست شما هم جزء همین کشوری
پس به مردم خودتو همچنین خودت توهین نکن لطفا -
تا اینجاشم حدود شصت درصد فیزیکو تضمینی داریم بچه ها...بقیشم به امید خدا تا تیر جور میشه.دستتون درد نکنه اقای طلوعی خسته نباشید
-
بجای اینکه هی بیاید اینقد کامنت بذارید بهتره برید درستونو بخونید که اگه مبحثی تدریس نشد اینقد به مشکل نخورید و جنجال به پا نکنید...
بازم تبریک بخاطر اینکه بازهم عقب موندگی و جهان سومی بودنتونو به بهترین شکل نشون دادین...
کوروش هنوز خوابی؟!ادم میترسه بخواد با شما صحبت کنه
اصلن هنوز تکلیفت با خودت مشخص نیس
جهان سومی بودن بهتر از ادم چن فازیه
حتما رو شخصیتت کار کن که انقد جهت باد نباشی
در حد خودمم نمی دیدم باهات این جوری صحبت کنم
اما انقد رک باهات صحبت کردم که متوجه شی وقتی هر چی به ذهنت میرسه زود میای میگی و حال بقیه رو میگیری چه حسی داره -
Reza.Tah در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
cr7
بله من معذرت میخوام واقعا شما درست میفرماییدعذر خواهی ینی پشیمون شدن از رفتار غلط
استفاده نادرست این عبارت در برابر ادمایی که در حدش نیستن
باد کردن بیش از حد یه بادکنک -
دوستان میشه لطفا حالا که آنلاینید به سوال پست اخرم در فیزیک-فشار پاسخ بدید لطفااا
-
fatima.k28
bayad az do goosheye sathe maghtae zarf amood biayn bala fek konm