Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
اینه هاقبل ازعیدتدریس میشه.توکانال الاتدریس هایی که تاعیدگذاشته میشه گفته شدبعدهم گفتن میریم استراحت واگه هزینه های ضبط همایش اردوطلایی توسط کمک های مردمی جورشدبرمیگردیم ضبط
-
فیلم های اینه وعدسی5تاست وفشارهم کلا7جلسه
-
CR7@
دوست عزیز من به ادمین کانال آلا پیام دادم گفتن تا يعد تعطیلات فیلمی ضبط نميشه
منم پرسیدم تا چهارم گفتن نخير تا سیزدهم فیلمی ضبط نميشه
اما اگه يه خورده منطقی فکر کنی الان کلی از فصل ها مونده روزی دو تا فیلمم پر کنن نميشه که تا آخر فروردین تمام بشه
منم نظر خودمو گفتم گفتم تا آخر فروردین به نظر من تمام نميشه نهایتا تا آخر اردیبهشت یا اواسط خرداد
شما هم اول خوب نظر بنده رو بخون خوب تحلیل کن برا خودت تا بفهمی
بازم به هر حال از آلا ممنونم -
دکتر عاطی@
من انقد دیشب استرس داشتم که رفتم به ادمین کانال آلا پیام دادم ايشون گف رفت برا بعد عید
اينه ها تدریس ميشه
بقیه برا بعد تعطیلات
منم گفتم چهارم گفتن نخير سیزدهم
حتی من شیمیو پرسیدم گفتم شیمی هم ضبط نميشه که هنوز سین نکردن جوابی بدن
منم ميگم به نظر من که تمام نميشه تا آخر فروردین نظر خودمو ميگم
ادمین کانال فقط گفتن که بعد عید ضبط ميشه بقیه -
بچه ها بیاین اینجا درباره ضبط همایش ها بحث کنیم...
http://forum.alaatv.com/topic/3272/کمک-برای-ضبط-همایش-ها. -
سللام .. یعنی ضبط ننمیشه ؟ خودمون بخونیم ؟ فصل فشار چی ؟ تموم میشه یا نصصفش میفته برا بعد عید؟
-
فک کنم فشار تموم شد
-
منظورم اینه ها بود .. نمیشه ادیت کرد
-
سلام بچه ها شرمنده که این سوالو میپرسم برای ایات و نکات دینی چه کتابی بهتره گاج یا لقمه.
-
دوستان شماتست فیزیک ازچه کتابی میزنید؟
-
zahra alirezaie
خیلی سبز و منبع دوم الگو -
cr7 التماس شعور حرف زدن!
-
taha_moradiممنون