Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
Alizadeh.M فیلم های استاد طلوعی زمان برن؟
-
@zahra-m1999 نسبت ب بقیه معلما نه! ولی بازم فیزیک خودش ی درسه زمان بره. مثلن الان حرکت شناسی ادمو پیرمیکنه:/ برامن شخصن جز محالاته ک همزمان هم ب سرفصل ازمونا برسم هم ویدیوها تدریسو ببینم. واسه اینچیزا اره. وقت گیره.
-
_MILAD_ مرسی حتمن چکشون میکنم
-
Alizadeh.M خواهش میکنم
-
Mehdi_Zr سلام شما ک تا جلسه ۱۶دیدید میشه بگید تا کدوم مبحث تدریس کردن؟و اینکه طبق سرفصل ازمونا قلمچی میبینید شما؟ و ی سواله دیگه اینکه،من سختمه تو فهرسته گاج نقره ای مبحثایی رو ک با استاد طلوعی میخونمو پیداکنم!خاستم بپرسم ایشون طبقه رواله کتاب درس دادن حرکت شناسیرو یا ترکیبی؟واسه تست زدنه موضوعی اینومیگم...
-
Alizadeh.M تا اول سقوط ازاد دیدم.. برای ازمون.. 55 درصد زدم بدون تست زدن
و بعدش اینکه اقای طلوعی حرکت شناسی دوم و پیش با هم تدریس کردن بصورت ترکیبی... ولی قبلش یه مرور از بردار ها و اندازه گیری کن..
همچنین ذر هر فیلم گزارش کار اراعه شده و نوشته شده تو این فیلم چی تدریس شده -
یه پیشنهاد بهتون بکنم حتما نکته و تست دکتر طلوعی رو ببینین عالیه عالی
-
zzzaaa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
چیز هایی که اقای طلوعی تدریس داشتن برای سینتیک حدود 70 درصدش منطبق با ازمون قلم چی بودن
من خودم اول باور نمیکردم که فیلم دیدن فایده داشته باشه ولی از الان بادقت بیشتری فیزیک میبینمسینتیک؟
-
aaalizadeh79 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
چیز هایی که اقای طلوعی تدریس داشتن برای سینتیک حدود 70 درصدش منطبق با ازمون قلم چی بودن
من خودم اول باور نمیکردم که فیلم دیدن فایده داشته باشه ولی از الان بادقت بیشتری فیزیک میبینمسینتیک؟
منظورش سینماتیک بوده
-
aaalizadeh79
ههههه ببخشید از بس شیمی خوندم ! -
aaalizadeh79
ههههه ببخشید از بس شیمی خوندم !درکت میکنم مثل من شدی منم حالم خوش نی
-
mohadeseh.m.m در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
aaalizadeh79
ههههه ببخشید از بس شیمی خوندم !درکت میکنم مثل من شدی منم حالم خوش نی
چرا آبجی؟
-
ahmad.mola گیج میزنم همش تو فکر درسم یه نفر ی چیز بهم میگه دیر میگیرم منظورشو
-
سلام بچه ها کسی میتونه سوال سراسری 91 ریاضیو به روش اقای طلوعی برام حل کنه :
دو گلوله در شرلیط خلا ء به فاصله زمانی 2/5 ثانیه از یک نقطه بالای زمین رها می شوند . چند ثانیه پس از رها شدن گلوله ی اول فاصله ی دو گلوله به 68/75 متر میرسد ؟(g= 10) -
سلام بچه ها کسی میتونه سوال سراسری 91 ریاضیو به روش اقای طلوعی برام حل کنه :
دو گلوله در شرلیط خلا ء به فاصله زمانی 2/5 ثانیه از یک نقطه بالای زمین رها می شوند . چند ثانیه پس از رها شدن گلوله ی اول فاصله ی دو گلوله به 68/75 متر میرسد ؟(g= 10) -
samin0-0 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلاممممممم تدریس اقای طلوعی واقعا عالیههههههههههههههههه
خواستم بدونم اقای طلوعی جزوه ای ندارن برای تدریسشون ؟؟؟؟نه ندارن ..خودت باید بنویسی البته بچه ها بعضی از فصلارو گذاشتن