Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
MILADخخخخخخخ
-
بقیش تدریس میشه یانه؟
-
سلام استاد مباحثی مثل نور و گرما و... رو هم تدریس میکنید؟!
-
کی میزارین بقیشو ؟
-
-
بچه ها کسی لطف کرده و قبلا جزوه ی نوسان رو به اشتراک گذاشته؟؟؟اگه این لطفو کرده میشه لینکشو قرار بدین؟
و اگه هم نه کی این لطفو انجام میده؟
@دانش-آموزان-آلاء -
-
cr7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
cr7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo
http://s8.picofile.com/file/8290536350/فصل_نوسان_استاد_طلوعی.pdf.htmlممنونم
خواهش
ولی واسه من نیس من فقط آپ کردمبازم ممنون بابت وقتی که گذاشتین
-
هر بار میام کسی ج نمیده
اقا الله وکیلی اینبار بگین
حرکت دایره ای چی شد پس؟! -
-Immortal- منم نمی دونم ولی فکر کنم گفتن بعدا تدریس بشه ولی با وجود این همه فصول باقی مونه هیچ کس حتی به فکر این نیست که این قسمت تدریس نشده
در ضمن خواهشا قسم ندید چون وقتی کسی جواب نمیده یعنی بچه ها خبر ندارن -
کنکور .....
-
-
میگم تو عربیم میبینی؟
-
سلام اگه میشه دو فصل آخر فیزیک پیش ریاضی رو هم بزارین منظورم فصل 7و8 فیزیک هستش ممنون
-
سلام.عذر میخوام استاد طلوعی کی فیزیک پیش رو تموم میکنن؟! و آیا فصل دوم فیزیک سال سوم یعنی الکتریسیته جاری رو هم تدریس میکنن؟ خواعشمندم جواب بدین
-
سلام.عذر میخوام استاد طلوعی کی فیزیک پیش رو تموم میکنن؟! و آیا فصل دوم فیزیک سال سوم یعنی الکتریسیته جاری رو هم تدریس میکنن؟ خواهشمندم جواب بدین