Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
-
میگم تو عربیم میبینی؟
-
سلام اگه میشه دو فصل آخر فیزیک پیش ریاضی رو هم بزارین منظورم فصل 7و8 فیزیک هستش ممنون
-
سلام.عذر میخوام استاد طلوعی کی فیزیک پیش رو تموم میکنن؟! و آیا فصل دوم فیزیک سال سوم یعنی الکتریسیته جاری رو هم تدریس میکنن؟ خواعشمندم جواب بدین
-
سلام.عذر میخوام استاد طلوعی کی فیزیک پیش رو تموم میکنن؟! و آیا فصل دوم فیزیک سال سوم یعنی الکتریسیته جاری رو هم تدریس میکنن؟ خواهشمندم جواب بدین
-
Sakineh Mahmoudi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.عذر میخوام استاد طلوعی کی فیزیک پیش رو تموم میکنن؟! و آیا فصل دوم فیزیک سال سوم یعنی الکتریسیته جاری رو هم تدریس میکنن؟ خواهشمندم جواب بدین
آقای طلوعی قول دادن تا آخر فروردین کلن فیزیک جمع بشه
-
سلام فیزیک پایه کی نشرالگومیخونه؟؟؟؟؟
-
به نظر من بهترین کتاب تو بازاره عالیه
-
sohrab1999
شماخودتون اونومیخونید؟ -
ببخشیدکسی هست که فیزیک پایه کتاب پاسخ چاپ۹۴رو به صورتpdfداشته باشه؟؟؟؟؟
-
آره کتاب خوبیه تمامشو خوندم و فیزیک پایه رو اکثرا بالا میزنم ولی pdf شو ندارم
-
sohrab1999 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آره کتاب خوبیه تمامشو خوندم و فیزیک پایه رو اکثرا بالا میزنم ولی pdf شو ندارم
چنددرصدی میزنید؟؟؟
-
استاد تو قسمت ششم نوسان تو تستاش دوتا اشتباه کردن: اولیش مربوط به سراسری تجربی 88 بود که عدد های صورت سوال رو روی نمودار اشتباه نوشتند ولی جواب درسته همون 0.04 است و اشتباه دومشون مربوط به سراسری ریاضی 78 بود که به جای مT/12 هنگام نوشتن راه حل نوشتند مT/2 که جواب رو 0.05 بدست آوردند در حالیکه جواب م1/24 باید بدست بیاد.
البته بگم اینارو به عنوان ضعف استاد نگفتم اتفاقا ایشون بی نظیرند فقط گفتم دوستانی که این فیلم رو نگاه میکنند دچار اشتباه نشند. -
توفیلمای فشار اقای طلوعی قسمتای بالابر هیدرولیکی و فشار پیمانه ای و اینا هستن؟؟؟
-
سلام دوستان ببخشیدکسی لینک فیلمای پارسالو داره؟؟؟؟
-
R.Maryam
جمع بندی های آلا :
دوستان این فیلم هایی که اعلام شد یعنی
1️⃣ عربی آقای تاج بخش
که کامل رو سایت قرار گرفت2️⃣ زیست آقای حدادی
3️⃣ فیزیک آقای نادریان
4️⃣ ریاضی انسانی آقای محمدزاده
5️⃣ ریاضی تجربی آقای نصیری
6️⃣ دیفرانسیل آقای نصیری
7️⃣ شیمی آقای انوشه
8️⃣ جبر و گسسته آقای سروش مویینیاز فردا دونه دونه آپلود و در سایت و کانال آلاء قرار می گیرند.
فیلم های کلاس درس آلاء هم از 20 فروردین مجدد فیلم برداری می شوند و در سایت منتشر می شوند.
-
سلام به همه دوستان آلایی ... همین الآن توی همایش دکتر طلوعی هستیم جای همتون خالی ... استاد فوق العادست یعنی انصافا حرف نداره
-
mohammad300 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام به همه دوستان آلایی ... همین الآن توی همایش دکتر طلوعی هستیم جای همتون خالی ... استاد فوق العادست یعنی انصافا حرف نداره
عاقا سلام منو شخصا برسون