Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلام دوستان.قسمت اخر صوت (دوپلر )مخصوص ریاضی هاست؟؟؟
-
banoo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
atiroham در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بله
mrciii
-
banoo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بله
mrciii
خواهش میکنم
-
جالبه فقط چهار ماه مونده به کنکور بعد بعضیا هنوز نمیدونن چه مباحثی برای رشتشونه
-
ghadremotlagh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
:|
-
این پست پاک شده!
-
عااطفه در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
:|
واسه ماهایی که امسال پیش دانشگاهی هستیم و اولین باره این فصل هارو میخونیم، منطقه3 هستیم، یه منطقه مرزی و کاملا محروم و معلممون تو مدرسه کسی نمیدونه چیو چه جوری درس میده، نه این جور سوالا جالب و تعجب برانگیز نیست
-
elikaبله حرف شما کاملا متین ولی فکر نکنید فقط منطقه سه معلمای استانداردی نداره به خدا من الان تو مرکز استان دارم درس میخونم تو منطقه دو معلمامون یه تست رو نمیتونن حل کنن!!!
-
Cr7جهت اطلاع من سوم دبیرستانم منتظر نباش!
-
ghadre motlagh man too dabirestan e tizhooshan e allame tabatabaei e tabriz ke esmesho beghole bazia tereyliam nemikeshei dars mikhoonam ke ta sale pish moallemaye booooob i dashtim o emsalam ke mollaemaye khoobio ba poole khodemoon avordim madrese bache ha fararishoon dadan. hala shoma entezar dari shahraye dg ya hatta madresehaye dg too khode hamin tabriz chejoori bashan . albatte age bazi madrese haye tehrano faktor begiri!!!!!!!
-
elikaبله حرف شما کاملا متین ولی فکر نکنید فقط منطقه سه معلمای استانداردی نداره به خدا من الان تو مرکز استان دارم درس میخونم تو منطقه دو معلمامون یه تست رو نمیتونن حل کنن!!!
حالان بحث من سر معلما نیست درکل گفتم این چیزا تعجب برانگیز نیست -
سلام دوستان ناچار شدم اینجا سوالم رو بپرسم ببخشید مبحث کامل احتمال از کجا میتوانم پیدا کنم که همایش نباشد
-
seyed hossein78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان ناچار شدم اینجا سوالم رو بپرسم ببخشید مبحث کامل احتمال از کجا میتوانم پیدا کنم که همایش نباشد
-
سلام تو مبحث فشار بالابر های هیدرولیکیو استاد تدریس نکردن کسی میدونه حذف شده یا ن؟
-
Dr.Saraaa رشته ام ریاضی ایا ایشون مناسب هست
-
ایشون درسشو میدن و بقیش با شماست که تست بزنید!!!ایشون مرحله ادراک و فهمیدن درس رو براتون حل میکنه و دیگه نیاز نباشه درسنامه بخونید!!!بعدش باید تست بزنید دیگه!!!مناسب بودن یا نبودن نداره که
-
من نمیدونم احتمال شما چجوریه (:
بچه های ریاضی بگن Reza.Tah و banoo -
ما هم نمیدونیم که تجربیا چه مباحثی رو میخونن که اندازه ی ماست یا کم تر ولی من قبلا یه جلسه از کلاس ریاضی تجربیا رو دیدم و خیلی تفاوت داشت به نظرم احتمال رو از آقای شامیزاده ببینین هم همایش نیست و هم مخصوص رشته ی خودمونه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/20/