-
سلام دوستان فردا همایش ساعت چنده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی جواب بده
-
امروز همایش استاد شامی زاده رو آنلاین پخش کردن.. دکتر طلوعی هم میکنن؟
-
سلام دوستان ببخشیداگه کسی کتاب نشرالگوداره لطف کنه سوال۱۱۵۹ روباروش آقای طلوعی حل کنیدممنون اگه میشه زودترجواب بدیدممنون
-
سلام دوستان ميگم ثبت نام آنلاين همايش رو فقط تا امشب ميشد انجام داد؟
-
سلام و خداقوت به همگی.فیلم جلسه 43 نوسان اشتباها تدریس شیمی آقاجانیه.از کجا میتونم دانلودش کنم؟
-
-
xaniar@ خب کی میفرستن؟
-
اگه میدونستم اینجوریه امکان نداشت ثبت نام کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تا آخر این هفته هم نمیرسه.. تا رایتش کنن و .... نخواستیم بابا
-
کتش حداقل لینک دانلودشو شب بذارن! چون تا برسه دستمون خیلی طول میکشه!
-
@faezanj
ب شما زنگ زدن گفتن تا آخر هفته ميرسه؟؟ -
متاسفانه آلا هیچ گونه اطلاع رسانی نکرد لااقل دلیل پخش نشدن آنلاین هم رو اعلام نکرد چیه ، این بی توجهی آلا نسبت به این موضوع ناراحت کنندست
-
اگه باپست پیشتاز باشه حداقل 24 ساعت و حداکثر 72 ساعت طول میکشه
-
متاسفانه آلا هیچ گونه اطلاع رسانی نکرد لااقل دلیل پخش نشدن آنلاین هم رو اعلام نکرد چیه ، این بی توجهی آلا نسبت به این موضوع ناراحت کنندست
این پست پاک شده!
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.