Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
به اسم آنلاین شرکت کردم*
-
rezabarca داداش جزوه رو خودم پرینت گرفتم 10 گیگ ترافیک واسه اشتراک نتم خریدم 2 روز قبل همایش واسه همایش. زمان رو نمیشه با پول خرید . حق انتخاب رو که نمیشه از آدم بگیرن که. اونی که میاد 200-400 میده همایش شرکت میکنه توانایی مالی 20 تومن خرج بیشتر رو داره. من میرم بیخیال
-
بچه اینترنت تو خیلی از نقاط کشور قطعه الان ما خودمون سه روزه ک نت مون قطع میشه ظهر ی ربع میاد بعد میره...
امکان داره ک آلا هم این مشکل داشته باشه...
بعدشم مگه شما از الا بدی دیدین ک این همه قضاوت میکنین مسول هارو؟ چرا صبر نمیکنین؟ به خاطر این ک همایشا پشت سر هم افتادن سرشون شلوغه خواهشن صبر داشته باشین -
با سلام و خسته نباشد خدمت استاد طلوعی و تمام دست اندرکاران خوب مجموعه ی آلا..........میخواستم ازتون خواهش کنم که اگه مقدور هست فیلم مبحث حرکت دایره ای رو اگه میشه تولید کنید.........امام علی(ع) میفرمایند :هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا بنده خود کرده
-
بابا دوستان یکم صبر کنید دیگه...به هر حال رایت کردن کامل فیلما زمان میبره...شما درسای دیگه رو که واسه روز های دیگه گذاشتید این چند روز بخونید تا فیزیک برسه دستتون
اون دوستی هم که گفته کاش میدونستم همایش کامل نیس والا از اول تبلیغ همایش اومد نوشته شده بود 60% مباحث -
سلام دوستان فیزیک بحث حرکت هماهنگ ساده بافازاولیه ازسال۹۱ توکتاب درسی حذف شده بخونیمش بنظرتون؟؟؟؟
-
دانش اموزان و بینندگان الا یک لحظه خواهشتا توجه کنند واین پست رو هرچه سریع تر به گوش مسولین الا برسونید تا دیر نشده!!
کی گفته اخه تو دی وی دی رایت کنن؟؟؟؟
تو هر دی وی دی 2 ساعت فیلم جا میشه در نتیجه 6 تا دی وی دی لازمه که رایت کنن و این کار کلی طول میکشه...
کلی هم هزینه بر هست حتی ممکنه کیفیت فیلم ها به خاطر رایت با سرعت بالا بیاد پایین...
من یک پیشنهاد دارم برای مسولین الا شما میتونید با خرید فلش های 16 گیگ (که البته نیازی نیست خیلی گرون و مدل بالا باشد) این کار رو به سرعت انجام بدین.((که هزینش هم با هزینه ی دی وی دی ها برابره!!)) -
H azizi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان فیزیک بحث حرکت هماهنگ ساده بافازاولیه ازسال۹۱ توکتاب درسی حذف شده بخونیمش بنظرتون؟؟؟؟
نه لازم نیست بخونید . سوالی که فاز اولیه داشته باشه به هیچ وجه در کنکور طرح نمیشه.
-
tedsmith در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کی گفته اخه تو دی وی دی رایت کنن؟؟؟؟
تو هر دی وی دی 2 ساعت فیلم جا میشه در نتیجه 6 تا دی وی دی لازمه که رایت کنن و این کار کلی طول میکشه...
کلی هم هزینه بر هست حتی ممکنه کیفیت فیلم ها به خاطر رایت با سرعت بالا بیاد پایین...
من یک پیشنهاد دارم برای مسولین الا شما میتونید با خرید فلش های 16 گیگ (که البته نیازی نیست خیلی گرون و مدل بالا باشد) این کار رو به سرعت انجام بدین.((که هزینش هم با هزینه ی دی وی دی ها برابره!!))دوست خوب آلاء قول داده که فیلما و جزوات رو به دست شما برسونه و میرسونه حالا هرطور که شده
لطفا شما هم تا زمانیکه فیلما به دستتون برسه درستونو بخونید و وقتتونو با انتظار و کامنت گذاشتن هدر ندین -
چهارشنبه که امتحان اول نهایی میباشد!!!!
بنابراین سه شنبه برای امتحان باید مطالعه شود!!!
پس تنها وقت برای دیدن فیلمی که 12 ساعت هستش فقط روز دوشنبه باقی میمونه
بعد از امتحانات نهایی امتحانات داخلی هم است ک خود این ها تا اخر خرداد زمان بر هستش و هم اگر اطلاع داشته باشید بعد این ها زمان جمع بندی توسط ازمون جامع میباشد پس 2 هفته تیر باقی میماندکه وقت این فیلم دیدن نیست مسلما. پس لطف کنین که فیلم همایش تا حداکثر دوشنبه صبح به دستمان برسد
با تشکر فراوان از توجهتون -
tedsmith در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
چهارشنبه که امتحان اول نهایی میباشد!!!!
بنابراین سه شنبه برای امتحان باید مطالعه شود!!!
پس تنها وقت برای دیدن فیلمی که 12 ساعت هستش فقط روز دوشنبه باقی میمونه
بعد از امتحانات نهایی امتحانات داخلی هم است ک خود این ها تا اخر خرداد زمان بر هستش و هم اگر اطلاع داشته باشید بعد این ها زمان جمع بندی توسط ازمون جامع میباشد پس 2 هفته تیر باقی میماندکه وقت این فیلم دیدن نیست مسلما. پس لطف کنین که فیلم همایش تا حداکثر دوشنبه صبح به دستمان برسد
با تشکر فراوان از توجهتونآلاء به شما قول یک همایش باکیفیت و جزوه و پشتیبانی کامل رو داده و به قولش عمل میکنه...نه اینکه خودشو با برنامه های روزانه و امتحان و مدرسه شما هماهنگ کنه!!
به زودی براتون ارسال میشه -
ببخشيد ادمين من همايش ثبت نام كردم، براي اينكه برام با پست بفرستيد بايد تماس بگيرم مجدد؟
-
zeynab76 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشيد ادمين من همايش ثبت نام كردم، براي اينكه برام با پست بفرستيد بايد تماس بگيرم مجدد؟
اطلاعات پروفایلتون کامل باشه کافیه ...اگه لازم بود مسئولین با شما تماس میگیرن
-
یک سوال فنی : به انتخابات چه ربطی داره؟
-
بهاره آلا گفته بود که 19 اردیبهشت نه 21. آلا قول وتبلیغات همایش آنلایننننن داده بود نه همایش دی وی دی و ضبت شده. آلا قول داده بود روز بعد همایش لینک دانلود رو در اختیار شرکت کننده های همایش آنلاین بزاره نه اینکه دو روز گذشته و نداده هنوز. آلا وقتی میاد از یه ماه قبل همایش تبلیغ میکنه واسه آنلاین و فلان تاریخ اکثر این شرکت کننده ها بر اساس اون تاریخ و یا اون شرایط ثبت نام کردن . این شخص هم نمیگه که آلا با برنامه مدرسه و امتحانات من هماهنگ کنه. فقط می خواد که به حرفه یه ماه پیش تون عمل کنید .این انتظار زیادی نیست که شما اینجوری جواب میدین و کارای خیر آلا رو مثل پتک می زنین تو سر بچه ها