-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhasan bolbol در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با تشکر از شما دوستان عزیز
دگگگگت کنید که این کارها یه خاطز شما مییییباشششششد
این مطالب خییییلییییییییی مهمهههههههههههههههههحیف که ادمین نیستم، وگرنه تو همون اخطار اول بن میکردمت :|
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داداش من نمیخوام دخالت کنم ولی انگار باید از تو عذر خواهی کنم هم داری اشتباه میزنی هم داری کاری میکنی منم اشتباه بزنم
چرا درس عبرت نمیشی ؟
-
داداش من نمیخوام دخالت کنم ولی انگار باید از تو عذر خواهی کنم هم داری اشتباه میزنی هم داری کاری میکنی منم اشتباه بزنم
چرا درس عبرت نمیشی ؟
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
چرا درس عبرت نمیشی ؟
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهOrkide yas
منم همینطور -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
دوستان ولش کنید تنهای کاری که میتونید بکنید اینه که امتیاز منفی بدید و پست رو گزارش بدید به ناظران و گزینه اسپم و توهین آمیز رو بزنید.