Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
هيچكس جوابگو نيست ك چرا هنوز فيلم ب ما نرسيده؟؟
-
ب منم نیومده گفتن امروز میاد ببینیم دیگه
-
سلام.برا من اومد/دوستان من زنگ زدم پست و رفتم گرفتم/کوتاهی از پست است /از آلا نیست
-
سلام/طبق قولی که دادن فرستادن/ولی محتوای جمع بندی فیزیک دارای جزوه نیست /بچه ها یه چیز خیلی جالبه /اونم اینه که ترمودینامیک رو تا قسمت 4 فرستادن /نشون میده آلا تو آپلود و آوردنشون رو سایت مشکل داره و نمیتونه سریع عمل کنه/
-
مگه قرار نبود دو روزه بیاد.چرا اینجوری شد.......
-
فیزیک دارای جزوه نیس؟؟مگه میشه مگه داریم؟؟
-
با کلی ذوق و شوق قرار شد انلاین ببینیم الان ی هفته گذشته برنامه ها بهم ریخت.پست ایران هم ک حرف نداره....سی دی ها نشکنه صلوات
-
mohammad7798 والا منم ی هفتس از کارو زندگیم افتادم کاش نمیگرفتم اصلا عجبا خخخخخخخ
-
جزوه همایش من نگفتم/منظورم جزوه جمع بندی فیزیک که فیلم هاش هست تو قسمت هدیه
-
یه جاهایی از ویدیو ها هم کامل تر گفته استاد/فکر کنم 7 ساعته همایش /7 ساعت 60 درصد کنکور/ ولی یک یخ رو سرتون بزارید /ممکنه ذوب بشیدها/
-
mohammad7798
بستگی ب مسیرتون داره از تهران تا جنوب صد درصد دوروزه نمیاد حالا ب مسیرتون ربط داره ک کی بیاد -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
من بوشهر هستم /اومده/امروز صبح/همایش 9 ساعت بود
-
mohammadaghajani
چ خوب ك براي شما امروز رسيد من خوزستان هستم هنوز هم بسته برام نرسيده -
mohammadaghajani
همايش چطور بود؟؟ -
باو اخه واسه چی فکر میکنید که همایش یه چیز عجیب و غریب و خارق العاده است استاد طلوعی اکثر مطالب رو به بهترین شکل ممکن تدریس کردن اگه به تمام فیلما مسلط باشین قطعا به همایش اصلا نیازی نخواهید داشت!!!
-
استاد واقعا دست بوستون هستم واقعا که خیلی به من کمک کردین .
-
چرا فیلم ها نمیاد?????