Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
هيچكس جوابگو نيست ك چرا هنوز فيلم ب ما نرسيده؟؟
-
ب منم نیومده گفتن امروز میاد ببینیم دیگه
-
سلام.برا من اومد/دوستان من زنگ زدم پست و رفتم گرفتم/کوتاهی از پست است /از آلا نیست
-
سلام/طبق قولی که دادن فرستادن/ولی محتوای جمع بندی فیزیک دارای جزوه نیست /بچه ها یه چیز خیلی جالبه /اونم اینه که ترمودینامیک رو تا قسمت 4 فرستادن /نشون میده آلا تو آپلود و آوردنشون رو سایت مشکل داره و نمیتونه سریع عمل کنه/
-
مگه قرار نبود دو روزه بیاد.چرا اینجوری شد.......
-
فیزیک دارای جزوه نیس؟؟مگه میشه مگه داریم؟؟
-
با کلی ذوق و شوق قرار شد انلاین ببینیم الان ی هفته گذشته برنامه ها بهم ریخت.پست ایران هم ک حرف نداره....سی دی ها نشکنه صلوات
-
mohammad7798 والا منم ی هفتس از کارو زندگیم افتادم کاش نمیگرفتم اصلا عجبا خخخخخخخ
-
جزوه همایش من نگفتم/منظورم جزوه جمع بندی فیزیک که فیلم هاش هست تو قسمت هدیه
-
یه جاهایی از ویدیو ها هم کامل تر گفته استاد/فکر کنم 7 ساعته همایش /7 ساعت 60 درصد کنکور/ ولی یک یخ رو سرتون بزارید /ممکنه ذوب بشیدها/
-
mohammad7798
بستگی ب مسیرتون داره از تهران تا جنوب صد درصد دوروزه نمیاد حالا ب مسیرتون ربط داره ک کی بیاد -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
من بوشهر هستم /اومده/امروز صبح/همایش 9 ساعت بود
-
mohammadaghajani
چ خوب ك براي شما امروز رسيد من خوزستان هستم هنوز هم بسته برام نرسيده -
mohammadaghajani
همايش چطور بود؟؟ -
باو اخه واسه چی فکر میکنید که همایش یه چیز عجیب و غریب و خارق العاده است استاد طلوعی اکثر مطالب رو به بهترین شکل ممکن تدریس کردن اگه به تمام فیلما مسلط باشین قطعا به همایش اصلا نیازی نخواهید داشت!!!
-
استاد واقعا دست بوستون هستم واقعا که خیلی به من کمک کردین .
-
چرا فیلم ها نمیاد?????