Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
mike در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خوبین خیلی ممنون بابت زحماتتون
الان چرا گیر دادین به ریز مباحث چیزی که از هر نطر فقط یه بهونس ...
چه دلیلی داره که واسه یه فیلم 25 دقیقه ای یه طومار بنویسیم ؟ چه دلیلی داره که ما باید سر سوال تست هارو به عنوان ریز مباحث بنویسیم ؟ نه خداییش یه دلیل قانع کننده واس من بیارین به مولا خودم طومار که هیچی شاهنامه مینویسم واسه این فیلما ینی مثلا اگه زیر فیلمی نوشته باشه :
سقوط آزاد قسمت اول زمان : 25:34
توضیح روابط کلی
الان دیگه کسی نمیفهمه چی میخواد ؟
من از همون اول دعاگو بودم واستون ولی کم کم دارم دنبال یه راه جایگزین میگردم و انشالله یکی پیدا میکنم
تو کشور ما عدالت آموزشی هیچوقت نبوده و نخواهد بود ...سلام
وقت بخیر
شما مجبور نیستی توضیحات بنویسی بقیه دوستان که ارزش آلاء و زحمات این عزیزان شریف رو درک میکنن توضیحات رو مینوسن شما هم اگه دوست داری استفاده کن
هیچی و هیشکی نمیتونه جای آلاء رو بگیره هیچوقت
سربلند باشید
یاعلی :hand: -
بهاره در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mike در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خوبین خیلی ممنون بابت زحماتتون
الان چرا گیر دادین به ریز مباحث چیزی که از هر نطر فقط یه بهونس ...
چه دلیلی داره که واسه یه فیلم 25 دقیقه ای یه طومار بنویسیم ؟ چه دلیلی داره که ما باید سر سوال تست هارو به عنوان ریز مباحث بنویسیم ؟ نه خداییش یه دلیل قانع کننده واس من بیارین به مولا خودم طومار که هیچی شاهنامه مینویسم واسه این فیلما ینی مثلا اگه زیر فیلمی نوشته باشه :
سقوط آزاد قسمت اول زمان : 25:34
توضیح روابط کلی
الان دیگه کسی نمیفهمه چی میخواد ؟
من از همون اول دعاگو بودم واستون ولی کم کم دارم دنبال یه راه جایگزین میگردم و انشالله یکی پیدا میکنم
تو کشور ما عدالت آموزشی هیچوقت نبوده و نخواهد بود ...سلام
وقت بخیر
شما مجبور نیستی توضیحات بنویسی بقیه دوستان که ارزش آلاء و زحمات این عزیزان شریف رو درک کردن توضیحات رو مینوسن شما هم اگه دوست داری استفاده کن
هیچی و هیشکی نمیتونه جای آلاء رو بگیره هیچوقت
سربلند باشید
یاعلی :hand:دقیقا
-
sohrab در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
reza.satea در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sohrab در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
reza.satea در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
roz در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
reza.satea
سلام
کدوم کیفیت رو دانلود کردین؟
لینکش رو قرار بدینسلام ببخشید کیفیت عالیش خراب بود گویا، بی زحمت کیفیت بالا رو دانلود کنید تا ما کیفیت عالی رو مجدد آپلود کنیم
سلام داداش
ببخشید این قسمت خرابه رو تصحیح کردین ؟نه فعلا وقت نکردیم، کیفیت بالا را دانلود کنید
باشه داداش
به هر حال بازم خیلی ممنون -
mike البته دوست عزیز
یه چیزی بگم
سو تفاهم نشه
تا الان خیلیا این سوال رو از اقا سهراب پرسیدن
لااقل من خودم چن بااار خوندم
ایشونم هر دفعه جواب دادن
اما خوب از یه جایی به بعد ادم خسته و کلافه میشه از اینکه برا یه خواسته چن بار دلیل بیاره و خواهش کنه
لطفا درک کنین ...
منم خودم شاید نزدیک به 10 بار این جمله رو نوشتم
چونه ها زده شده و الان این خواسته الا ...
شما دوس نداری انجام نده ...
ما کمک میکنیم
من از طرف خودمم عذر خواهی کنم که تا یه مدت تو ریز مباحث کمک میکردم اما یه مشکل پیش اومدو من عقب افتادم -
@reza77
ممنون -
سلام..
ببخشید که باز این مساله رو بازش میکنم و کشش میدم ...
ولی اگه یه نظرسنجی ای چیزی بزارین که کی "ریز مباحث رو میخونه" و کی" توضیح مختصر و مفید و کلی ای که خودتون مینویسین " رو میخونه ،
شایدم کسایی که ریز مباحثو میخونن به تعداد انگشتای دست هم نرسن ...
ببخشیدا .....خیلی ببخشید ..... این نظر منه ها ..... به نظر من نوشتن ریز مباحث یه کار کاملا بیهوده و بدون استفاده است ! ..... البته بازم ببخشد که یکم رک گفتم !
همون نیم ساعتی که یه نفر ریز مباحثو مینویسه میتونه 10-15 تا تست بزنه ... و اکثر کسایی که فیلما رو دانلود میکنن سال چهارمن و زمان براشون خیلی مهمه ....
شما کار خیر انجام میدین .. درسته ...اجرتونم با خداست ...و این نظرات ربطی به مجانی بودن سایت و زحمات شما و ... نداره___پس توی جواب هر انتقادی ، مجانی بودم سایتو تو سر ما نزنین و منت نزارین!!! ...حالا شخص آقا sohrab گفتن که باید ریز مباحث نوشته بشه...و من میگم نظر جمع بهتره تا 1 نفر (بازم ببخشید خیلی دارم رک حرف میزنم فک کنم )
ولی مساله اینه که چرا بخاطر هیچی(به معنای واقعی کلمه "هیچی" ) وقت یه دانش آموز کنکوری رو میگیرین؟ ( حتی نیم ساعت) ...
بازم ببخشید خیلی رک حرف زدم .... -
در ادامه ی نظرم بگم :
من که فقط برام یه چیز مهمه تو توضیحات :
"تیتر های اصلی مبحثی که تدریس میشه"
که خودتون زحمتشو میکشین ....
نه ریز مباحث ( یا به قول دوستان "طومار" )
و تا حالا ریز مباحث هیچ قسمتی از هیچ درسی رو نخوندم .... چون نیازی ندارم !.... -
alireza_ysf75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
behnam.d
سلام
ی ریز مبحث فیلم نوشتن چقدر وقت میگیره ؟نهایت یه رب
-
ترنم
اگر منی ک فیلمو نمیبینم بخاطر درسم بیام بشینم بنویسم میشه به اندازه دقایق فیلم
درسته ؟؟ شایدم ی سری جاهارو جا بندازم چون تخصصی کار نمیکنمولی شخص x یا y که داره فیلمو میبینه در حقیقت فقط باید وقت تایپ رو براش حساب کنیم
ی تایپ 20 خطی چقدر وقت میگیره ؟؟ -
ترنم
اگر منی ک فیلمو نمیبینم بخاطر درسم بیام بشینم بنویسم میشه به اندازه دقایق فیلم
درسته ؟؟ شایدم ی سری جاهارو جا بندازم چون تخصصی کار نمیکنمولی شخص x یا y که داره فیلمو میبینه در حقیقت فقط باید وقت تایپ رو براش حساب کنیم
ی تایپ 20 خطی چقدر وقت میگیره ؟؟من تازه نکات خودمم مینوشتم برا زیست که برا خودم مرور شه ینی خیلی بیشتر از اونچه که استاد میگف
یه رب بیشتر نمیشد -
ترنم
من خودم پارسال کنکوری بودم
اصلا انگار رقابت بود بین بچه هابعد اردوی فرات ک فیلمای شیمی اومد
هرکی تند تند مینوشت ک توضیحات اونو بذارن تو سایت !نمیدونم چرا امسال هرچی خواهش و تمنا میکنیم آخرشم همه دنبال نواقص میگردن
هیچوقت نیمه پر لیوانو نمیخوایم ببینیم انگاری ! -
سلام خدمت دوستان زحمت کش!!!
میدونم درست کردن این فیلما براتون سخته وزحمت خیلی زیادی بابت این فیلما میکشید
ولی ازتون خواهش میکنم همچنان پرقدرت و با انرزی ادامه بدید
برای من و امثال من که برای رفتن به کلاسای کنکور پول ندارن این فیلما مثل دادن مجوز به بهشت رفتنه!!
اونم با اساتیدی که با وجدان کاری میان و بدون هیچ چشم داشتی به بهترین شکل درس میدن و تمام سوالاتی که ممکنه برای دانش اموز پیش بیاد رو جواب میدن.
من که واقعا به تیم شما تبریک میگم و بینهایت ازتون تشکر میکنم.
همچنین از تمام اساتید عالیی که اوردین که انقدر با دقت و خوبی به مباحث درسی توجه میکنن ونکات ریز کنکوری رو بررسی میکنن هم تشکر ویزه میکنم.
دست همتونو میبوسم و بینهایت تشکر میکنم.
زبان از تشکر قاصره.
ان شاالله با امام صادق محشور بشید ان شاالله. -
ترنم
من خودم پارسال کنکوری بودم
اصلا انگار رقابت بود بین بچه هابعد اردوی فرات ک فیلمای شیمی اومد
هرکی تند تند مینوشت ک توضیحات اونو بذارن تو سایت !نمیدونم چرا امسال هرچی خواهش و تمنا میکنیم آخرشم همه دنبال نواقص میگردن
هیچوقت نیمه پر لیوانو نمیخوایم ببینیم انگاری !البته انتقاد به جا و درس باعث پیشرفت میشه
اما این مسئله که بچه ها هی میگن
خیلی وقته تموم شدس
در ضمن همه هم که فعلا نمینویسن ...که انقد اعتراض دارن
والا بچه هایی که مینویسن ..خودشون هیچی نمیگن -
ghadremotlagh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه 17 مدت زمان 33.12
ممنون به سایت اضافه شد
faezenj در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه 18:
ممنون به سایت اضافه شد
behnam.d سلام اگه به درس شما لطمه می زنه لظفا شما ننویسید و بیشتر تست بزنید.
behnam.d در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
پس توی جواب هر انتقادی ، مجانی بودم سایتو تو سر ما نزنین و منت نزارین!!!
من بعید می دونم تا حالا سر کسی منت گذاشته باشم، اگر اینطور برداشت کردید پوزش می طلبم.
ولی اگه یه نظرسنجی ای چیزی بزارین
هر چیزی نظر سنجی نمی خواد دوست من، بعضی اوقات افراد نمی دونند چی براشون بهتره و چرا بهتره. بهتره به تخصص هم احترام بذاریم.
ولی مساله اینه که چرا بخاطر هیچی(به معنای واقعی کلمه "هیچی" ) وقت یه دانش آموز کنکوری رو میگیرین؟ ( حتی نیم ساعت)
اگه به خاطر هیچی بود با شما موافق بودم، ولی براش کلی دلیل دارم اما وقت ندارم توضیح بدم....
در ضمن در هر ثانیه از سایت آلاء 200 تا فیلم دانلودش کامل میشه، اگر همه در طول سال نفری 30 دقیقه وقت بذارند همه ی فیلم های جدید و قدیم، ریز مباحثش تکمیل میشه
مشکل اصلی دقیقا همون چیزیه که یکی از دوستان فرمودند، اون هایی که دارند زحمت می کشند چیزی نمی گن ....
-
من واقعا صمیمانه از بچه هایی که روی ما رو زمین ننداختند و باری رو از دوش آلاء برداشتند تشکر می کنم.
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
امیدوارم هرجا که هستید سر بلند و سر به زیر باشید
-
دوباره سلام ...
از این مساله (ریز مباحث ) که بگذریم ،
انصافا من که نمیتونم ایراد خاصی بگیرم به سایت و ....
در کنار تدریس بعضی از دبیرا که بیشترشون "عالی " درس میدن،
چند تا ادمین هستن که همیشه و سریع و بروز جواب بچه ها رو میدن ...
و چیزی کم نداره سایت(تازه یه چیزایی اضافم داره ! باز برگشتم به همون نقطه اول ! ) ...و از هر لحاظ بهترین کاری که میتونه رو داره انجام میده...
و ممنون که جوابمو دادین و میدین !.....و من این جو نظرات رو خیلی دوس دارم ...بعد از تدریس دبیرا ، جو نظرات و به روز بودنشو و.. یکی از بهترین ویژگی های سایته...
البته من فقط خواستم نظرمو بگم و بازم دوباره معذرت میخوام و قصد توهین به کسی رو نداشتم....و banoo راس میگن ، این بحث تموم شده بود و نباید دوباره شروع میکردمش.........و در نهایت :
با تشکر از مجموعه ی الا - دست اندرکاران - اساتید - ادمین ها و .... برای همه چی .... -
سلام استاد . میخواستم بپرسم اگه بخوام فزیک رو 40تا50 درصد بزنم بهتره بیشتر روی چه مباحثی کار کنم؟؟؟