Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
http://forum.alaatv.com/topic/3870/حامیان-آلاء-تیر-ماه/21
دوستاییی جدید الورودیییی به این تاپیک یه سر بزنیییییددد
-
سلام دوستان برای کنکور 97 تو تابستان چیکار کنیم؟ برای کسی که سابقه تحصیلی بدی داره!! تو تابستون بشینم کتاب های درسی رو کامل مفهومی بخونم؟ یا بشینم فیلم های صفر تا صد رو ببینم بعدش برم تست بزنم؟ نظرتون در باره ی اینکه فیلم های (مثلا) فیزیک اقای فدایی فر رو تو تابستون ببینم بعدش از مهر ماه فیلم های فیزیک اقای طلوعی رو ببینم چیه؟ و یه سوال خیلی مهم راجع به درسنامه.. اینکه من کتاب های درسی رو دارم و کتاب های ابی قلم چی بعد از اون ور هم این فیلم های فوق العاده آلا... در مورد درسنامه و جزوه نویسی چه کنم؟ ایا واقعا نوشتن جزوه از روی فیلم ها ضروری است و کمک میکنه یا با وجود این همه منبع نیازی به جزوه برداری نیست؟ و اینکه فقط فیلم را نگاه کنیم(بدون نوشتن جزوه) و بعدش برویم تست بزنیم؟ خواهشا یه راهنمایی حرفه ای بکنید که این تابستون ام از بیهوده نگذره.. و این که من تو ازمون ها شرکت نمیکنم ( حالا شاید از پاییز ثبت نام کنم) دوستان شرمنده که وقتتون رو گرفتم. ممنون
-
mmoohhaammaadd77 سلام بنظر من
شما توی تایستون فیلم های صفر تا صد رو ببین و حتما و حتما شما خودت همین طور که داری فیلم رو نگاه میکنی جزوه بنویس واسه روزای نزدیک به کنکور خیلی کمک کننده است
خب- اول سعی کن کل مباحث هر کتاب رو حداقل یک بار خونده باشی یا حالا فیلم شو دیده باشی بعد از اون شروع به تست زدن کن که این باعث میشه مبحاحث در ذهن ت فراموش نشه و یا اگه حتی فراموش کردی باعث یاداوریت میشه
و از هر مبحث زیاد تست تکراری نزن که باعث میشه کل وقتت به هدر بیشتر تیپ تست حل کن
امروز اگر یک فصل رو خوندی روز بعد قبل از اینکه بری سراغ فصل بعد قبلش همین فصل که قبلا خوندی رو مرور کن تا فراموشی کم بشه
آرزوی موفقیت -
Masood1139
ممنون که وقت گذاشتی -
سلام دوستان.. من دچار یه سردرگمی وحشتناک برای فیزیک شدم ممنون میشم کمکم کنید..
دوستان من تقریبا هیچ چیز از تدریس استاد طلوعی متوجه نمیشم و این فقط برای درس فیزیک صدق میکنه..
گفته های استاد طلوعی با تست هایی که من میزنم زمین تا آسمون متفاوته و انگار من دارم یه درس دیگه رو میخونم یه درس دیگرو تست میزنم..
دوستان من باید چیکار کنم؟نمیگم استاد طلوعی مشکل دارند ها نه مشکل از منه که پایم ضعیف بوده. و الان هیچی نمیفهمم .. توصیه شما دوستان به من جیه ؟ خیلی ممنون -
mohammadhassanreplied to Amir_M_Saberi on آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
Amir_M_Saberi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان.. من دچار یه سردرگمی وحشتناک برای فیزیک شدم ممنون میشم کمکم کنید..
دوستان من تقریبا هیچ چیز از تدریس استاد طلوعی متوجه نمیشم و این فقط برای درس فیزیک صدق میکنه..
گفته های استاد طلوعی با تست هایی که من میزنم زمین تا آسمون متفاوته و انگار من دارم یه درس دیگه رو میخونم یه درس دیگرو تست میزنم..
دوستان من باید چیکار کنم؟نمیگم استاد طلوعی مشکل دارند ها نه مشکل از منه که پایم ضعیف بوده. و الان هیچی نمیفهمم .. توصیه شما دوستان به من جیه ؟ خیلی ممنونسلام، با حرف شما موافقم. استاد طلوعی به نظر من نکته محور تدریس میکنند. به شما پیشنهاد میکنم از کلاس کنکور 2 استاد کارزانیان استفاده کنید. درسته تعداد جلسات بالاست اما مطمئنا در آخر مفهوم رو خوب یادمیگیرید. میتونید در کنارش اون جلساتی رو که استاد طلوعی تست حل میکنند رو ببینید تا مشکلتون در تست زنی هم حل بشه (البته خودتون تا تست نزنید فایده ای نداره). غیر از استاد کارزانیان دبیر های دیگه ای هم هستند میتونید از هر کدوم یه جلسه مشترک رو ببینید و دبیرتون رو انتخاب کنید.
موفق و مؤید باشید :hand:
-
خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید.
-
Amir_M_Saberi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید.
خواهش میکنم. موفق باشید
-
Amir_M_Saberi استاد فدایی فرد هم خوبه
-
سلام با درصدای ادبیات 28 عربی 6.7 دین 36 زبان 16 شیمی 6.7 فیزیک 6.7 ریاضی 9.7 با نمره های حسابان 17 شیمی 17.5 ادبیات 18.5 عربی 16.5 زبان فارسی 14.5 فیزیک 14.5 زبان 18 جبر و احتمال 18.75 هندسه 14 منطقه 3 رشته مهندسی برق قبول می شم ؟؟؟ خیلی ممنون می شم جوابمو بدید اخه توی گزینه دو پنجمیش دانشگاه فسا ولی توی کانون توی 10 و 21 و پایین تر برق قرار گرفته .