Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلام خسته نباشید ....استاد میشه تحلیل آزمون های سنجش رو بگذارین "؟ مرسی
-
-
لطفا ترمودینامیک رو کامل کنین ماشین گرمایی و یخچال و قانون دوم ترمودینامیک هنوز تدریس نشده
-
ghadremotlagh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لطفا ترمودینامیک رو کامل کنین ماشین گرمایی و یخچال و قانون دوم ترمودینامیک هنوز تدریس نشده
lماشین گرمایی و یخچال که تدریس شدن... تقریبا از اواسط جلسه ی دوم
-
گزینه 2 رو چطور میتونم ازتون بگیرم؟ ممنون
-
S.Parham Ahmadi سلام،آپلود میکنم لینکش رو قرار میدم.فعلا دسترسی به PC ندارم هروقت رفتم پای کامپیوتر براتون میزارم.
-
S.Parham Ahmadi رشتتون چیه؟
-
سلام دوستان . کسی جزوه مربوط به تدریس فیزیک اتمی استاد طلوعی رو داره ؟!
@دانش-آموزان-آلاء -
reza.ro سلام، فکرکنم یکی از دوستان توی این کانالشون قرار داده باشن : https://t.me/jozve110
-
mohammadhassan آره داشتم کانالشو . ممنون . ولی خب جزوه فیزیک اتمی ناقص بود . یعنی نظریه فتوالکتریک و مدل بور نبود توش
-
بچه ها از بین فیزیک استاد طلوعی و استاد کارزانیان کدومش رو پیشنهاد میکنید ؟
-
yousef2016 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها از بین فیزیک استاد طلوعی و استاد کارزانیان کدومش رو پیشنهاد میکنید ؟
استاد طلوعی
-
mahdis123 از چه نظر بهتره به نظرتون ، ما امسال اصلا معلم خوبی واسه فیزیک نداریم تمام امیدم به آلاست
-
yousef2016 چون خیلی کامل توضیح میدن فقط بعداز دیدن فیلم ها وقت بذارید وتست حل کنین مطمعنا درصد خوبی میتونین داشتع باشین
-
mohammadhassan تجربی
-
S.Parham Ahmadi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan تجربی
بفرمایید:
عمومی چهارم
پاسخ عمومی
اختصاصی چهارم تجربی
پاسخ اختصاصی تجربی -