Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
درود.ببخشید بخش مقاومت های فیزیک سوم کجاست؟من پیداش نکردم.
-
dr.ariana97 چون وقت کم بوده تو 2 جلسه یه ساعته تدریس کردن ،برین تو بخش فیزیک دکتر طلوعی نوشته الکتریسیته جاری
-
دوستان برای فصل اول و دوم فیزیک 2 باید کدام یک از فیلم ها را ببینم?
-
amirh.m7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان برای فصل اول و دوم فیزیک 2 باید کدام یک از فیلم ها را ببینم?
سلام بردار ها هم توی حرکت شناسی تدریس کردن
ریز میاحث رو که بخونید متوجه میشید کدوم قسمت هستچ -
درود.دوستان میشه من رو راهنمایی کنید.برای فیزیک تجربی سوم و پیش کدام استاد بهتر هستند استاد طلوعی یا کازرانیان.چون دیدم هر دو مبحث الکتریسیته جاری دارند و....میخوام تمام نکات مهم رو بگن کدوم دقیقتر و بهتر هست و اگر شد تست هم کار میکنند؟بعد برای فیزیک فیلم جدید قراره تولید بشه یا همینها هست؟سپاس
-
dr.ariana97 استاد طلوعی به نظرم!
-
dr.ariana97 صد در صد دکتر طلوعی
-
dr.ariana97 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
درود.دوستان میشه من رو راهنمایی کنید.برای فیزیک تجربی سوم و پیش کدام استاد بهتر هستند استاد طلوعی یا کازرانیان.چون دیدم هر دو مبحث الکتریسیته جاری دارند و....میخوام تمام نکات مهم رو بگن کدوم دقیقتر و بهتر هست و اگر شد تست هم کار میکنند؟بعد برای فیزیک فیلم جدید قراره تولید بشه یا همینها هست؟سپاس
به نظر من برای سوم دکتر طلوعی رو ببینید بهتره.
-
mohammadhassan در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مرسی اما برای پیش هم ایشون بهتر هستند ؟ -
mohammadhassan در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مرسی اما برای پیش هم ایشون بهتر هستند ؟سلام ایشون یکی از دبیرهای خوب آلا هستن که پیام های زیادی در این مورد دریافت کردم بخاطر تدریسشون
برای انتخاب دبیر بهترین راه دیدن یک قسمت مشترک هست که ببینید با کدوم دبیر ارتباط بهتری خواهید داشت و تدریسشون رو در پیش بگیرید -
با عرض سلام خدمت عزیزان. صفر تا صد دکتر طلوعی کامل شده؟ یا هنوز مطالب ادامه داره؟
-
ph.finance87gmail.com یه مقدار جزیی از دروس پایه مونده
-
Masood1139 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
درود.میشه بفرمایید کدوم مباحث؟ -
درود.میشه بفرمایید کدوم مباحث؟دوست عزیز مباحث تدریس شده مشخص هستن دیگه
هرچی نیست یعنی هنوز تدریس نشده
به همین سادگی -
alireza_ysf75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
به همین سادگی
شما اصلا متوجه منظور من نشدید منظورم این بود که کدوم مباحث قراره فیلم برداری بشه چون مثلا در زیست یکسری مباحث که استاد امینی راد درس ندادند دیگه فیلم برداری نمیشه و باید از فیلم استاد دیگری استفاده کنیم.فکر کردم شما چیز جدیدی میدونید. -
alireza_ysf75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
به همین سادگی
شما اصلا متوجه منظور من نشدید منظورم این بود که کدوم مباحث قراره فیلم برداری بشه چون مثلا در زیست یکسری مباحث که استاد امینی راد درس ندادند دیگه فیلم برداری نمیشه و باید از فیلم استاد دیگری استفاده کنیم.فکر کردم شما چیز جدیدی میدونید.خب مباحثی که تدریس نشدن تدریس خواهند شد
-
سلام
جلسات118و119نیست
لطفا بزارین یا بگین از کجا دان کنیم
ممنون.