Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
@parastu23
من الکتریسیته رو ندیدم هنوز اما توی حرکت که هرجا راه حل تستی بود میگفتن -
دوست عزیز شما تکنیکی پیدا کن که دی وی دی فروشا گفته باشن و استاد طلوعی نگفته باشه
کل فصل حرکت همش ایشون روش های تستی و تکنیک گفتن
الکتریسیته هم تکنیک 90 رو گفتن و هم مفهومی درس دادن -
سلام تدريس فيزيكي كه تا الان من ديدم از استاد طلوعي بهترين تدريس بين همه دي وي دي هايي هست كه تا حالا ديدم و همه نكات تستي هر بحث رو تا حالا گفتن من همه دي وي دي هاي بازار و موسسات رو دارم كنكور اسان است افبا و پرواز و ونوس ولي از هيچ كدام تا اين اندازه نتيجه نگرفتم خدا كنه فقط تا اخرش همينطور ادامه پيدا كنه
-
خدا هرچی دبیر و آلایی های عزیز میخوان بهشون عطا بفرمایید
محتاج دعا هستم دعایم کنید -
negar2012 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
می بخشیدددد دینامیک رو از دبیرای دبگه دانلود کردم خوب نبودن دکتر طلوعی فوق العاده بود. چیکار کنم الان؟
باید صبر کنید الکتریسیته تموم بشه احتمالا بــعدش دینامیکه
-
سلام
پاسخ نامه تست ها رو از کجا باید دانلود کنم؟ -
negar2012
استاد کارزانیان رو من دان کردم بد نیست خوبه ولی بازم استاد طلوعی بهترن -
sinasetode
از تو فیلما -
استاد خواهشا دینامیک رو زودتر شروع کنید
-
اقا همچنان منتظر مبحث دینامیک هستیم
-
بچه ها اجازه بدین استادی که بیش از 15 سال سابقه تدریس داره میدونن چه طور به همه مباحث برسن اگر خدا بخواهد گفتن تا قبل عید همه مباحث تموم میشن
-
داینامیک کی تدریس میشه
-
بچه ها چرا انقد سوالای تکراری میپرسین؟؟؟؟
این برای بار هزارم
هر وقت استاد صلاح بدونن تدریس میشه
(احتمالا بعد از الکتریسیته)
با هر روز پرسیدن شما دینامیک زودتر تدریس نمیشه
حالا باز بیاید بپرسید... -
@ROOHIA در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها چرا انقد سوالای تکراری میپرسین؟؟؟؟
این برای بار هزارم
هر وقت استاد صلاح بدونن تدریس میشه
(احتمالا بعد از الکتریسیته)
با هر روز پرسیدن شما دینامیک زودتر تدریس نمیشه
حالا باز بیاید بپرسید...حالا باز بپرسید
-
@ROOHIA دینامیک کی تدریس میشه؟