Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
reza213 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@romisa1234 این راه حلو چطوری بهش رسیدین؟ چرا 1240 تقسیم بر 600؟ تبدیل به الکترون ولت اینجوری بود؟
من به این راه حل نرسیدم روش یکی از اساتید آلابود
hc که واحدش الکترون ولت بر نانومتره تقسیم بر طول موج که واحدش نانومتره
میشه الکترون ولت -
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء فصل ۱۰پیش دانشگاهی فقط ۲قسمت؟؟پس بقیش کو
-
سلام
خسته نباشید
ببخشید بالاخره اثر دوپلر چی شد؟ضبط نمیشه؟ -
سلام دوستان کسی می دونه مباحث نور و آینه چه جلساتی تدریس شده ؟؟
-
-
mojtabah23 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء جزوه فصل انرژی اتمی نیس؟؟کسی نداره؟؟؟استاد طلوعی یکی گذاشته برا فصلای۳ب بعد تا آخر ک انگار خلاصه هستند و کامل نیس لطفا کسی راهنماییم کنه
-