Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
NI99 باید این فصل تموم بشه خب
-
سلام . دوستان احساس میکنم حرفای ما تاثیری نداره روتون . چرا همش میاین و هرکسی یه فصلی رو میگه تدریس کنید . ببخشید اینو میگم بهتره برین استاد طلوعی ررو بصورت خصوصی بگیرین اونوقت هرفصلی خواستین بهتون تدریس کنن ایشون . خدا روشکر کنید که ایشون و مجموعه آلاء امسال سنگ تموم گذاشته . با این حرفا فقط خستگیشونو زیاد میکنید
-
استاد طلوعي واقعا بي نظيره خدا رو شكر ميكنم كه امسال افتخار شاگردي ايشون رو دارم واقعا من عاشق فيزيك شدم با اين تدريس جذاب يه ثانيه هم فيلم هاشون وقت تلف كني نداره همش نكته و تدريس جذاب ممنونم از الا
خواهش ميكنم بزارين استادا كار خودشون رو بكنن همش سوال نكنين خودشون بهتر از ماها ميدونن كه كدوم بحث رو تدريس كنن همش سوال نكنيد -
دوستان حالا تدریس فصلای دیگ استاد طلوعی رو ببینید چی میگین ؟ دیدم ک میگم . منتظر باشید فقط . عالین ایشون . حاضرم با دانش اموزایی ک از افبا ونوس حرف اخر فیزیک استفاده میکنن رقابت کنم بعنوان شاگرد استاد طلوعی . هیچی نیستن فقط تبلیغ
-
iman azad دوست من اونا که کلاه برداری هستند
هر مغز سالمی اینو می فهمه
والا برای هر تست یه روش می گن و با افتخار می گن ببنید ببینید زیر سی ثانیه حل شد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش این روش در یه صورت خاصی هست که همون معادلات رو ساده کردند
همین
یکم صورت سوال عوض بشه واقا تو سوال می مونید
ولی ما استفاده از دگتر طلوعی واقعا درس رو می فهمیم
من یادم نمی یاد استاد نکته ی تستی ایی گفته باشه و من نفهمیده باشم از کجا اومده باشه
منم می تونم اینطوری نکته بسازم
در ضمن دوستم یه پچ مشتق حرف اخرو خرید 500 هزار تومن
حالا خودتون می دونید -
@ادمین و ..
سلام
من دیگه نمیگم استاد چه مبحثی رو درس بدن یا از این قبیل نظر ها !!
چون واقعا استاد فوق العاده کار میکنن و نگرش من رو نسبت به فیزیک 360 درجه تغییر دادن!!
فقط نیاز به یه کمک یا راهنمایی دارم!!!
لطفا کمکم کنید!!؟؟؟
من که آزمون میدم و آزمون هفته آینده ام مبحث دینامک هستش و استاد هنوز درس ندادن باید چیکار کنم؟؟؟
فیزیک پایه ام الکتریسته و جریان الکتریکی رو میخونم الکتریسته رو استاد تدریس کردن و بابتش خیالم راحته اما به نظرتون باید چیکار کنم که کسی که میتونه لطفا کمکم کنه!!
و یه سوال کی میدونه ""حدودا"" چه زمانی استاد کارشون تموم میشه؟؟همه دروس رو تدریس میکنن؟؟
ممنون -
mahdivahedi بله دوست خوب همینطوره . اونا فقط تبلیغه . برای عربیش که پدر بنده عربی تدریس میکنن و خواهر بنده ک رتبه 31 کنکور شدن تدریسای عربی همین موسساتو دیدیم خندمون گرفته بود چقد راحت دارن کلاه برداری میکنن ولی متاسفانه بعضی بچه ها سادن و تهیه میکنن
-
مطمئنم بچه های اینجا ان شاالله با تلاش رتبه های 1 و 2 رقمی امسالو میارن فقط باید خودمونو باورکنیم . به نوعی الان همه ی ما ک سرکلاس استاد طلوعی و... نشستیم و میبینیم همکلاسی هستیم . ان شاالله هممون موفق شیم و یکاری کنیم آلاء رو کل کشور بشناسن و دیگه ازین موسسات چیزی تهیه نکنن .
-
دوستان یه توصیه بکنم
حتما سوالاتی که استاد احتمالی 96 می دونند رو خوب یاد بگیرید
استاد توی این 15 سال دیگه می تونه سوالات رو به خوبی حدس بزنه
پسرخالم پارسال جمع بندی استادو رفت و می گفت
انگار استاد سوالات رو خریده بود
انشالله الا هم برای ما یه جمع بندی تدارک ببینه
هر چند وقت دکتر طلوعی در دوران جمع بندی با ارزش تر از این هاست -
mahdivahedi مهدی جان درسته . استاد پارسال از 30 سوال 29 سوالو پیش بینی کرده بودن فقط 1 سوال مونده بود اونم بخاطر این بود که هرسال تو کنکور حداقل یه سوال جدید و نو طراحی میشه . امسال حتمن همایش جمع بندی رو شرکت کنید فیزیکو با استاد طلوعی 100 بزنیم
-
خوب این جور که شما میگین ..........
به نظرم بهتر به جای اینکه استاد رو تو دوران جم بندی با اون همه مشغله پیدا کنیم .......
بهتر همین الان که هستن اینجا ازشون بخوایم خودشون انتهای هر فصل که تدریس میکنن سوالات احتمالی رو هم بگن اخر سر ینی براش یه جلسه جدا بزارن تو انتهای هر فصل
اگه بقیه ی دوستان هم موافقن
لطفا
شمام این خواسته رو بکنین
که اگه تعدادنظرات مشترک زیاد شد
الا این لطف رو در حق مام بکنه
چون اگه از الان تیپ تست ها یا سوالات احتمالی رو بشناسیم خیلی بهتر از دوران جم بندیه -
ترنم
برادر من
الانم ببینی استاد هنگام تدریس سوالات احتمالی کنکور سراری 96 رو حل می کنن
پس نیازی به جلسه ی جدا گانه نیست
شما همین سوالات که استاد احتمال حضورشونو توی کنکور می دن رو خوب یاد بگیر و جمع بندی هم حالا خدا بزرگه -
tamanna19
سلام
خوشحالیم که حس خوبی نسبت به این درس پیدا کردین
به نظر من اگه می خوایین به آزمونا برسونید از فیلم های سال های قبل استفاده کنید استاد که این مباحث رو تدریس کردن برا مرور اینا رو هم ببینید
برنامه آلا اینه که تا عید تمام مباحث رو تموم کنه البته بچه ها هم باید تو نوشتن ریز مباحث کمک کنن تا به موقع دروس کامل بشن
موفق باشید -
M.an نمیشه بااقای طلوعی باشه
-
fatemekhanom
استاد طلوعی که همه چی رو کامل کامل تدریس می کنن خیالتون راحت:)