Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
hhh hhh
من زیاد گفتم بهشوون -
استاد گرامی جناب آقای طلوعی
با سلام و تقدیم احترام
دلسوزی ، تلاش و کوشش بی نظیر حضرتعالی در تعلیم و تربیت و انتقال معلومات و تجربیات ارزشمند در کنار برقراری رابطه صمیمی و دوستانه با دانش آموزان و ایجاد فضائی دلنشین برای کسب علم و دانش و درک شرایط دانش آموزان ، حقیقتاً قابل ستایش است .
اینجانب بر خود وظیفه میدانم در کسوت شاگردی از زحمات و خدمات ارزشمند شما استادگرانقدر تقدیر و تشکر نمایم.از خداوند متعال سلامتی ، موفقیت و شادمانی را برایتان مسئلت دارم.
ارادتمند شما:شبستری
-
بجای دستو دادن به استاد کمی هم تشکر کنیم
هر چی میبینم تشکرا با دستوره! -
سلام دوستان . خوبین ؟ از دوستان عزیز کسی کتابی برای المپیاد سراغ داره که سوالات المپیاد مرحله اولو دومو داشته باشه ؟ برای درس شیمی
-
iman azad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان . خوبین ؟ از دوستان عزیز کسی کتابی برای المپیاد سراغ داره که سوالات المپیاد مرحله اولو دومو داشته باشه ؟ برای درس شیمی
شما مثه این که خیلی علاقه دارین به این تاپیک و استاد طلوعی
که سوالای شیمی تون رو هم اینجا میپرسین -
سلام
خواستم ضمن تشکر از آقای طلوعی از ایشون خواهش کنم،استدعا کنم اگه میشه لطف کنن بعد از الکتریسیته ساکن حتما" مبحث موج های مکانیکی رو تدریس کنن.
باز هم از ایشون ضمن تشکر خواهش میکنم که مبحث موج های مکانیکی و بعد نوسان رو تدریس کنن. -
sky daughter بله استاد طلوعی که نمیتونم راجع ب ایشون نظری بدم . خداروشکر درسای دیگه قویم نیازی ندارم ب فیلمای دیگ . فقط فیزیک از طرفی استاد طلوعی چون استاد خودم بودن علاقه زیادی دارم بهشون . ان شاالله 100 فیزیک
-
البته سوال درسی شیمی نپرسیدما فقط راجع ب کتاب بود
-
احمد محمدولی دوست خوبم میخوای بعد خازن استاد فصل 8 پیش رو درس بدن ؟ یکی درمیون همینجوری بگن برن جلو ؟ صبر داشته باشید ان شاالله حتمن درس میدن اونجا رو تا قبل عید
-
در ضمن اول باید نوسان بگن بعد موج . پیش نیازه ترتیب باید رعایت بشه
-
دوستان کسی آدرس تلگرامی استاد رو نداره؟؟؟
-
iman azad انشاءالله
-
mohammadsaleh96 @opticss
-
استاد تست ریاضی خیلی بیشتر حل میکنه تا تجربی چرا اخه