Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
khasteh1020
سلام
اگه بردار لازمتون هست از استاد کازرانیان بخونید
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/11/21/
سه جلسه اول بردار هست و ایشون هم عااالی هستند. -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
iman azad
پست های شما به تاپیک مربوط به خودش منتقل شدhttp://forum.alaatv.com/topic/2520/پیشنهاد-دبیر-برای-زیست-و-ریاضی
banoo
ممنون برا تذکرت
پستت رو پاک کردم برا نظم بیشترDR.PeRshIA
@drsara
چت ها پاک شدن تو این تاپیکا چت نکنید
ممنون -
banoo سلام . شرمنده گفتم یدفعه اینجا بگم . و اینکه متاسفانه اینجا مطلب خاصی گفته نمیشه ک بچه ها بخوان بهش دسترسی داشته باشن . خودتون بخونید متوجه میشید . منم نظری ندادم ک بخواد خیلی جا بگیره . فقط معرفی بهترین استاد هندسه و ریاضیات بود . وظیفم دونستم ب آلاء معرفی کنم . چون افبا دنبال همچین استادایی هست و از ما نظرخواهی کرده بودن بهترین استادا رو بگیم برای این درسها و ما جواب ندادیم و ان شاالله شنبه اگر فرصتی شد تماس میگیرم خودم و به آلائی ها این استاد عزیزو معرفی میکنم . از دوستان هم خواهش میکنم وقت خودشونو اینجا با حرف زدنهای الکی تلف نکنن . رقیباتون از لحظه لحظات دارن استفاده میکنن . موفق باشید
-
دیروز با استاد طلوعی ک استاد بنده هستن داشتم صحبت میکردم راجع ب همین قسمت ک نظرات هست . واقعن خیلی وقت تلف میکنن بچه ها اینجا . بنظرم بهتره این قسمت کلا برداشته بشه . چون الاء با نظم خودش و برنامش فیلما رو میذاره و اینجا چت کردن نمیدونم معنیش چیه بجای تست زدن
-
iman azad
سلام به شما
هدف این تاپیک و تاپیک های مشابه برای سایر دروس کاملا مشخص هست
و هرکس از هرچیزی می تونه استفاده درست یا نادرستی بکنه و این بستگی به خود طرف داره
این تاپیکا ایجاد شدن تا اگه دوستی تو یه فیلمی یه نکته ای رو متوجه نشد
یا مبهم بود براش
یا سوال داشت
یا موردی تو اون فیلم بود
بیاد اینجا و از دوستاش بپرسه
شایدم یه قسمت مشکل فنی داشت اونم اینجا میگن تا هرچه زودتر برطرف بشه
و ریز مباحث هر جلسه رو اینجا بچه های با معرفت آلایی برا آلا می نویسن که خیلی ممنونیم از این دوستامون
پیشنهاد می کنم این لینک رو ببینید -
الکتریسته ساکن حدود چند قسمت دیگه دارد باتشکر از آلاء
-
هنوز خازناش مونده
-
سلام استاد طلوعي واقعا عاليييي درس ميدين خيلي ممنونم ازتون خدا خيرتون بده
ميخواستم بدونم براي فيزيك چه كتاب تستي بخرم خوبه
ايا كتاب نشر الگو فيزيك كتاب خوبي هست ؟؟
لطفا اسم چند تا كتاب تست بهم بدين
و بهم بگين براي اينكه فيزيكمو خيلي قوي كنم چكاراي بايد انجام بدم ممنونم -
گاج نقره ای یه منبع واقعا بی نقص و قدر برا فیزیک
الگو هم بد نیس ... -
erfan-fatehi گاج نقره اي ممنون دوست عزيز
-
erfan-fatehi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
گاج نقره ای یه منبع واقعا بی نقص و قدر برا فیزیک
الگو هم بد نیس ...منم این نظر دارم
الگو رو دارم
اما به نظرمسوالاش که مث گاج
با این فرق که صفر تا صد گاج به نظرم سوالای خیلی خوشگلی داره که ازش نکات باحال درمیاد