Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
خیلی احتمالش کمه
-
سلام بچه ها یک سوال داشتن شما نا امید نمی شید جواب نمی تونید بدید آخر من یک سره ناامید میشم پیش خودم می گم این همه نفر می خواهند رشته مورد علاقه ام برسند پس چجوری من برسم به نظر شما من چکار کنم
-
کسی میدونه دینامیک در کل چندتا فیلم هست؟
-
فصل پنجم پیش(موج های صوتی)کی شروع میشه؟
-
سلام بچه ها خوبین؟؟ میخواستم بگم که کی فصل امواج مکانیکی رو تموم کرده؟؟ میشه جزوتونو به اشتراک بزارین ما هم استفاده کنیم راستش خیلی از فیزیک عقبم
-
من رشتم ریاضی پشت کنکوری ازاستاد طلوعی فیلم ببینم یا استادکازرانیان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام بر همه آلایی ها خسته نباشید.در جواب به سوال علی آقا:عزیزم.هردو استاد تا حدودی در ساده گویی و تفهیم مطالب و کامل بودن بحث واقعا سنگ تمام گذاشتند و از هردو استاد بزرگوار.نهایت سپاسگذاری را باید بکنیم.و در نهایت اینکه جز نظر شخصی و سلیقه شخصی هرکس از تحاظ تخصصی و با تجربه شخص خودم بخاطر حل بیشتر تستی و تکنیکی بودن مطالب در بعضی بخشهای فیزیک.و نیز ریاضی بودن رشته شخص شما بنظر حقیر.استاد طلوعی اولویت باشد.و در صورت داشتن وقت.در هر بخش دلخواه.از فیلم کلاسی هردو بزرگوار بهره مند شوید.کاری که من در اکثر موارد و حتی در اکثر درسها.بسته به بحث خاصی .از دو یا سه کلاس استفاده مینمایم.این نظر حقیر بود.تا نظر دیگر دوستان در اینمورد درباره شما چه باشد.موفق باشید.
-
استاد طلوعي بهترين استاد فيزيك ايران هست بدون شك . باورم نميشد اينقد ديناميك رو ياد بگيرم كه سخت ترين فصل هاي فيزيك رو به اين روني و راحتي و با جذابيت تدريس ميكنه دروووووود استاد عزيزم
-
سلام.فصل 5 پیش(موج صوتی)کی رو سایت قرار میگیره
-
سلام ترمودینامیک کی میاد پس؟؟؟؟؟؟؟؟
-
ریز مباحث جلسه 070 (دینامیک قسمت 10):
مدت زمان: 32 دقیقه و 55 ثانیه.نیروی کشش در میله و محاسبه نیروهای تماسی بین اجسام.
تست1)در شکل مقابل کشش میله یا طناب در مقطع A'A کدام است؟
نکته حل: در جلسات قبل جرم نخ ناچیز و کشش آن در سرتاسر طناب یکسان بود ولی در این مساله چنین نیست.
روش کلی: شتاب کل دستگاه را پیدا کرده و سپس قانون دوم را برای جرم مورد نظر مینویسیم و توجه می کنیم که در محاسبات دوم حتما جرمی را که در حال محاسبه نیرو برای آن هستیم را حساب میکنیم نه جرم کل میله را.
**ارائه تکنیک ضربدری برای حل سریعتر. ---> این تکنیک جایی کاربرد دارد که ضریب اصطکاک برای تمام اجسام یکسان باشد و یا کلا برابر صفر باشد.
//توضیحات مهم روی شکل.تست2)نیروی کشش نخ بین دو وزنه چند نیوتن است؟
نکته حل: با استفاده از تکنیک ضربدری به راحتی قابل حل است.
//توضیحات مهم روی شکل.تست3)در شکل مقابل نیرویی که بسته1 به بسته 2 وارد می کند چند نیوتن است؟(احتمالی 96)(تست مربوط به نیروهای تماسی است که مبحثی تست خیز است)
نکته حل: چون ضرایب اصطکاک برابر نیستند با روش کلی حل میشود.یعنی ابتدا شتاب کل را یافته و سپس قانون دوم را برای یکی از اجسام نوشته و نیروی تماسی را پیدا می کنیم.
//توضیحات مهم روی شکل.تست4)در شکل مقابل بزرگی نیرویی که جرم m2 به جرم m1 وارد می کند چند نیوتن است؟
نکته حل: این سوال با 3 روش قابل حل می باشد.
روش 1)تشریحی.
روش2)ارائه یک تکنیکک جدید.
روش3)تکنیک ضربدری.http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5800
@ادمین -
فااطمه در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Tara تشکرکه ریزمباحث رونوشتید
خواهش میکنم
-
KingAlireza7277 منم پرسیدم پاسخی نیافتم