Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
sh.engineer
لینک رو لطف میکند بدید؟ -
sh.engineer
فایل تست هایی که استاد تو تست ها میزنند رو از کجا تهیه کنیم؟ -
-
تعداد زیادی خازن مشابه در اختیار داریم که ظرفیت هریک ۲میکروفاراد بوده و میتواند حداکثر ولتاژ ۱۰۰۰ ولت را تحمل کند میخواهیم از این خازن ها مجموعه مرکبی داشته باشیم به ظرفیت ۶ میکروفاراد که ظرفیت ۴۰۰۰ ولت را تحمل کند برای این منظور حداقل چنتا از این خازن ها را باید انتخاب کنیم؟
۴
۱۲
۱۶
۴۸ -
Mmdasn در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
تعداد زیادی خازن مشابه در اختیار داریم که ظرفیت هریک ۲میکروفاراد بوده و میتواند حداکثر ولتاژ ۱۰۰۰ ولت را تحمل کند میخواهیم از این خازن ها مجموعه مرکبی داشته باشیم به ظرفیت ۶ میکروفاراد که ظرفیت ۴۰۰۰ ولت را تحمل کند برای این منظور حداقل چنتا از این خازن ها را باید انتخاب کنیم؟
۴
۱۲
۱۶
۴۸48
-
Reza.Tah در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
۴
۱۲
۱۶
۴۸48
من خودم دو جور تحلیلش کردم
اگه باشه که حداکثر ۴۰۰۰ ولت تحمل کنه میشه ۴۸
اگر فقط ۴۰۰۰ رو بتونه تحمل کنه میتونیم ۱۲ خازن رو توی ۶ ردیف هرکدوم ۲ خازن قرار بدیم که تا ۶۰۰۰ ولت رو تحمل میکنه
ولی تو پاسخ نامه زده ۴۸ -
جمله سوال مشکل داره به نظر من
-
۴
۱۲
۱۶
۴۸48
اگر فقط ۴۰۰۰ رو بتونه تحمل کنه میتونیم ۱۲ خازن رو توی ۶ ردیف هرکدوم ۲ خازن قرار بدیم که تا ۶۰۰۰ ولت رو تحمل میکنه
ولی تو پاسخ نامه زده ۴۸نه اشتباه تحلیل کردی ,مجموعه خازن ها معادلشون که میشه 6فاراد,میتونه 4000 ولت رو تحمل کنه,واسه اینکه تعداد خازن ها حداقل بشه تو هر شاخه 4 تا خازن باید در نظر بگیری,به هر شاخه 4000 ولت وصل میشه بنابر این به هر خازن 1000 ولت وصل میشه,حالا میخوای ظرفیت معادل بشه 6 فاراد,معادل شاخه اول میشه 0/5 فاراد,پس 12 تا شاخه موازی در نظر میگیری که معادلش بشه 6 فاراد,تو محاسبه اشتباه کردی فکر میکنم,اگه 6 تا شاخه موازی در نظر بگیری و هر شاخه 2 تا خازن,به هر شاخه 4000 ولت وصل میشه چون با هم موازی ان,پس به هر خازن 2000 ولت میرسه و خازن ها میسوزن
-
۴
۱۲
۱۶
۴۸48
ولی تو پاسخ نامه زده ۴۸نه اشتباه تحلیل کردی ,مجموعه خازن ها معادلشون که میشه 6فاراد,میتونه 4000 ولت رو تحمل کنه,واسه اینکه تعداد خازن ها حداقل بشه تو هر شاخه 4 تا خازن باید در نظر بگیری,به هر شاخه 4000 ولت وصل میشه بنابر این به هر خازن 1000 ولت وصل میشه,حالا میخوای ظرفیت معادل بشه 6 فاراد,معادل شاخه اول میشه 0/5 فاراد,پس 12 تا شاخه موازی در نظر میگیری که معادلش بشه 6 فاراد,تو محاسبه اشتباه کردی فکر میکنم,اگه 6 تا شاخه موازی در نظر بگیری و هر شاخه 2 تا خازن,به هر شاخه 4000 ولت وصل میشه چون با هم موازی ان,پس به هر خازن 2000 ولت میرسه و خازن ها میسوزن
ایول داری داداش دمت گرم
-
mohammadhassan فقط زود بیاد چون امتحانات نهایی تقریبا رسیده و حداقل بایذ تا اون موقع ی دور هم کامل بخونیم
منتظر ادامه فیزیک اتمی هستیم -
استاد روزتون مبااااااااااااااااااااااااارک
خدا خیرتون بده. امیدوارم وقت بیشتری رو به جامعه ی دانش اموزان آلاء اختصاص بدید
خیــــــــــــــلی دوستون دارم. بی ادعا هستید ولی با بهترین تدریس فیزیک ایران
ضبط هاتونم که سریع میاد رو سایت. اجـــــــــرکم عندالله -
روز معلم رو به استاد عزیز استاد طلوعی تبریک عرض مینمایم ان شالله استاد درتمامی عرصه ها موفق و پیروز باشند
-
مبارک باشه !!!
-
سلام!
تبریک میگم این روز رو به تموم دبیران گل آلاء دمتون گرم!!!!!!!! -
بچه ها توی قسمت اول خازن که سوال سراسری ریاضی 94 رو حل میکنن استاد، در باره اینکه اگه اختلاف پتانسیل 20 درصد کاهش پیدا کنه انرزی خازن چقد کاهش پیدا میکنه!آقای طلوعی با 1/2cv2حل کردن از کجا فهمیدن که باید از این فرمول برن و از 1/2qv حل نکنن؟چون جواباش فرق میکنه اونوقت؟؟؟
-
سلام
دقیقه21:29 فیلم فشار جلسه 95
چجور فهمیدن ارتفاع اب 17 سانتی متره؟؟؟؟؟؟
داده سوال هست ولی کلا تو لوله یو شکل از کجا بفهمیم ارتفاعو؟ -
کی فیلم پدیده دوپلر رو میذارن؟هرسال ی سوال ازین بحث برای رشته ریاضی میدن
لطفا هرچه زودتر درستش کنین
باتشکر -
این پست پاک شده!