Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
-
تنها راه ضبط سریع به قول اقا سهراب تجهیز دو استودیو ضبط هست که ظاهرا بدلیل مشکلات مالی فعلا آلا قادر نیس ، اگر همه ی بچه ها دست به دست هم بدیم و کمک مالی کنیم لااقل روزی هزار تومن مطمنا مشکلات حل میشه
-
سلام
من تازه میخوام باجلسات آقای طلوعی همراه بشم
ب نظرتون برم فیلمارو از اول ببینم؟
همه رو دانلود کنم و در عرض چند روز ببینم؟
و یه سوال دیگه اینکه میتونیم از برنامه تدریس آقای طلوعی مطلع بشیم؟(ک بدونیم کی چ درسی رو درس میدن؟) -
@thmsb در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
من تازه میخوام باجلسات آقای طلوعی همراه بشم
ب نظرتون برم فیلمارو از اول ببینم؟
همه رو دانلود کنم و در عرض چند روز ببینم؟
و یه سوال دیگه اینکه میتونیم از برنامه تدریس آقای طلوعی مطلع بشیم؟(ک بدونیم کی چ درسی رو درس میدن؟)اره فیلما رو از اول ببین
به نظرم هر روز 2 یا 3 جلسه ببین
واین اخری که گفتی تقریبا از محالات ...چون چن بار بچه ها پرسیدن ولی........
ولی ما خودمون تقریبا حدس میزنیم اکثرن هم درس در میاد
اما بیشتر کار استادا این جوریه که با ازمونا پیش میرن .دقیق نمیدونم -
میشه لطفا حداقل ترتیب فصلا رو بگید لطفا که چه فصلایی میاد بعد از این؟؟؟
-
fatima.k28 خواهر جان هیچکس جز خدا و استاد طلوعی نمیدونن
-
-
@avayekhak در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخ بالاخره یه دبیر حرف دل دانش اموزا رو فهمید به ما گف قرار چه اتفاقی بیوفته
دستشون درد نکنه که خبرمون میکنن
ولی برا خودم ناراحتم چون به حال من فرقی نداره چی درس بدن
کاش برا ریاضی میگفتن که قرار چی کار بکنن
باور کنین این که قرار معلما چیا رو درس بدن ..کلی ما رو تو برنامه ریزیامون میندازه جلو -
مارال در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخ بالاخره یه دبیر حرف دل دانش اموزا رو فهمید به ما گف قرار چه اتفاقی بیوفته
دستشون درد نکنه که خبرمون میکنن
ولی برا خودم ناراحتم چون به حال من فرقی نداره چی درس بدن
کاش برا ریاضی میگفتن که قرار چی کار بکنن
باور کنین این که قرار معلما چیا رو درس بدن ..کلی ما رو تو برنامه ریزیامون میندازه جلوکاملا حرف ایشون متین و صحیحه
درووود -
banoo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مارال در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo
میگم اینجا من اسمم ایشون
اون وخ تو تودلی
اسمم تو میشهآره آره
اینطوری رسمی میشه حرفمونو تحویل میگیرن -
استاد گل دمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت گرم ممنون
-
خییلی ممنون ک اطلاع دادی
خدا میدونه چقد نگران این فصل آزمون بودم -
مارال در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:> mandi98 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:> > خییلی ممنون ک اطلاع دادی > > خدا میدونه چقد نگران این فصل آزمون بودم :)> > همه نگران بودن> !!> اما نه فقط برا این درس کاش بقیه درسام اطلاع رسانی بشه
آخه من زیاد نیس ک تو این انجمن فعال شدم
واسه همین خیلی از اوضاع خبراندارم
آره کاش واسه همه درسا بگن:( -
-
@parastu23 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دست بوستم استاد
عجب...
فک کنم انقد بگم تکه کلام همتون بشه -
-
سلام ...خسته نباشید....فقط اومدم بگم به خانواده آلاء تسلیت میگم در گذشت مادر گرامی و بزرگوار آقای اسلامی مدیر گروه فیلم برداری این موسسه ....انشالله غم آخر تون باشه بدونید ما کنارتون هستیم....از همه دوستان عزیز می خواهم یک فاتحه برای آن مرحومه بفرستند....اجرتون با امام حسین(ع)