Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
فصل بعد یعنی فشار یا الکترو مغناطیس
-
سلام بچه ها.استادجزوه فیزیک 1 ندارن؟
-
پرا بعضی فیلم فقط کیفیت متوسط داره؟؟؟
مال من اینجوریه یا شماهاهم این مشکلو دارین؟ -
tedsmith این تست احتمالا برای کلاس های خود ایشون و کال پارساله...چون زده تست احتمالی 95
-
اثر دوپلر چی شد ??????
-
سلام اقای دکتر و انجمن الا
اول از همه تشکر از الا و دکتر که خدا خیرشون بده ، بهترین ها رو رایگان در اختیار ما گذاشتن
راستش در حدی نیستم که گله کنم ولی فکر کنم از مبحث صوت به بعد فیلم بردار عوض شده و کیفیت خوده فیلم برداری ( نه فیلما ) یکمی بد شده .
اگه از ادمین ها یا کس دیگه ای با الا ارتباط داره بیزحمت بهشون انتقال بده که موقع فیلم برداری هر تخته ای که تموم میشه سریعا نرن تخته بعدی در حد یک دهم ثانیه هم که شده زوم رو کم کنن تا تخته کامل پیدا بشه و بشه اونو تو جزوه نوشت نوشت ،اگه فقط کل تخته پیدا بشه تو یه زمان خیلی کم هم میشه فیلم رو استاپ کرد و تخته رو کپی کرد اما از صوت به بعد نه موقع تستا زوم اوت شد نه اخر درسا !
تشکر از همه الا. -
قبل عيد فك نكنم فيزيك تموم بشه يا حتي پيش !!
-
قاضلی در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قبل عيد فك نكنم فيزيك تموم بشه يا حتي پيش !!
آقایِ طلوعی گفتن تا آخر فروردین تموم میشه مباحث!
-
دوستان سلام،ببخشید ازمیون شماهاکسی هست که فیلمای پارسالو نگاه کنه؟؟؟
-
چرا چندروزه فیلمی گذاشته نمیشه!
-
ممنون شما بهترینین بدون شک
-
ادمین کانال گفتن استاد فشار رو تدریس کردن.. 3روز پیش.. خوب چرا شبی یکیشو منتشر نمیکنن.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
rezabarca در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ادمین کانال گفتن استاد فشار رو تدریس کردن.. 3روز پیش.. خوب چرا شبی یکیشو منتشر نمیکنن.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط تدریس نیست فیلم باید ادیت هم باشه و یه سری ازین قبیل مسائل تخصصی.
-
استاد طلوعی شما محشرید خدا خیرتون بده