راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
حس-یخی میگم تا حالا برات اتفاق نیفتاده بری توی یه سایتی بعد سایت مشکل داشته باشه؟!
شده یا نشده؟!
الان سایت آلا چه فرقی با سایت های دیگه داره؟!
این مشکلات همیشه بوده،همیشه هم درست میشه
بعدشم مگه تو از تلاش هایی که مسئولین آلا انجام میدن خبر داری که میگی کسی کاری انجام نمیده؟!
چرا بیخود اینقدر سریع قضاوت میکنی؟! -
romisa سلام ببخشید برنامه هم داره؟اگه داره کی میذارین؟
-
حس-یخی میگم تا حالا برات اتفاق نیفتاده بری توی یه سایتی بعد سایت مشکل داشته باشه؟!
شده یا نشده؟!
الان سایت آلا چه فرقی با سایت های دیگه داره؟!
این مشکلات همیشه بوده،همیشه هم درست میشه
بعدشم مگه تو از تلاش هایی که مسئولین آلا انجام میدن خبر داری که میگی کسی کاری انجام نمیده؟!
چرا بیخود اینقدر سریع قضاوت میکنی؟!@Infinitie-A موافقم
-
بچه ها کسی میدونه تست های فرسنگ اول کی میاد؟
-
lAmir hossein در راه ابریشم و تاخیرش ولی... گفته است:
M.an میدونم راه ابریشم به مرور ضبط میشه ولی لطفادر فرسنگهای بعدی حداقل جزوه رو یکجا قرار بدید تا بشه راحت تر پرینت گرفت
لطفااااا -
M.an میدونم راه ابریشم به مرور ضبط میشه ولی لطفادر فرسنگهای بعدی حداقل جزوه رو یکجا قرار بدید تا بشه راحت تر پرینت گرفت
لطفاااااابوالفضل ریسی الان شما نمیدونید تست هاش کی میاد؟
-
سلام.ببخشید من برای درس ریاضی راه ابریشم به جای ریاضی رشته تجربی، ریاضی ریاضی رو خریدم.میشه برام تعویض کنید؟
-
ابوالفضل ریسی الان شما نمیدونید تست هاش کی میاد؟
ابوالفضل ریسی الان شما نمیدونید تست هاش کی میاد؟
والا یه جایی دیدم گفته بودن هر هفته محتوای درسی یعنی فیلم ها و جزوات مربوط طبق برنامه(که هنوز نا معلومه
)منتشر میشن
-
ایشالا که به همین زودی ها میاد
-
Amin Hosseinzadeh فیزیک ریاضی و ریاضیات هم گذاشتن؟
Alireza K 1 بله فیزیک گذاشتن ولی ریاضیات شب میزارن
-
Paiman barbar در راه ابریشم و تاخیرش ولی... گفته است:
حس-یخی
ولا من از طرح راه ابریشم خیلی پشیمون هستم سایت که به زور بالا میاد امروز فیلم ها هم پخش نمیشن اصلا و استرسمم زیاد شده تا 25 مهر این همه فیلمو نمیشه دید اصلا این برنامه عملی نیست تقریبا تخصصی رو حساب کنی فقط تخصصی بالای 10 ساعت میشه عمومی هم بماند واقعا عملی نیستسایت همیشه اینطور نیست
یه مشکل هست که از نصف شب پیش اومده و تیم فنی در حال برطرف کردنه
آلاء تیم فنی قوی ای داره
از این مورد نگران نباشیددر مورد فیلم ها تو خود تاپیک معرفی گفته شده چطور باید ببینید حتما تاپیک رو به صورت کامل مطالعه کنید
تیم آموزشی آلاء برای راه ابریشم کلی تحلیل و بررسی داشتن
تجربی راه ابریشم ریاضی تجربی پارسال هم نشون میده که برنامه عملی هستبرای پک کامل هم هفته ای ۳۰ ساعت رو حداقل باید بهش اختصاص بدین (دیدن درسنامه، حل تست و سایر محتوای راه ابریشم)
@M-an سلام برنامه هدف رو کی میزارین؟
-
سلام بچه ها ببخشید به نظرتون غیر حضوری خوندن کار درستیه؟البته ربطی به موضوع نداره
-
سلام بچه ها ببخشید به نظرتون غیر حضوری خوندن کار درستیه؟البته ربطی به موضوع نداره
Fatemeh H 0 از چه نظر درسته!؟
-
Fatemeh H 0 به خودت بستگی داره به نظرم من که غیر حضوری با آلا میخونم واسه مدرسه فقط میرم حاضر میزنم تا به حال هم مچم رو نگرفتن ولی آخرش میگیرن
با خودت بستگی داره این که چجور آدمی باشی و چی بخوای
-
Fatemeh H 0 به خودت بستگی داره به نظرم من که غیر حضوری با آلا میخونم واسه مدرسه فقط میرم حاضر میزنم تا به حال هم مچم رو نگرفتن ولی آخرش میگیرن
@1381sahar مدرسه ما خیلی سخت گیرن می خوام برم بگم فقط میام واسه امتحان دادن کاری بهم نداشته باشن
-
Fatemeh H 0 از چه نظر درسته!؟
@Infinitie-A خب دیگه خودم باید بخونم
-
برنامه هنوز نذاشتن برای شما هست؟ میگم من شاید گذاشتن ندیدم
-
برنامه هنوز نذاشتن برای شما هست؟ میگم من شاید گذاشتن ندیدم
Fatemeh H 0 نه هنوز
یه سوال برای ریاضی تجربی باید صفر تا صدا رو این هفته ببینیم ؟ -
-
@1381sahar مدرسه ما خیلی سخت گیرن می خوام برم بگم فقط میام واسه امتحان دادن کاری بهم نداشته باشن
Fatemeh H 0 عزیزم
خب ما هم بعضی از معلم هامون سخت گیرن اگر میشه بریم بگیم شما رو به خدا کاری باهامون نداشته باشین من اولین نفرم منتها یک سری قوانین چرند هست که نمیزاره تو این کار رو بکنی (بنده هیچ اطلاع دقیقی ندارم و فقط شنیدم ) راستش ما نمیتونیم کمکت بکنیم مشکل تو این نیست که نمیدونی بری یا نری میخوای نری اما نمیدونی چه کنی و چطور نری باید با یه مشاور (مثلا مشاور مدرسه) یا کسی که تو آموزش پرورش هست صحبت کنی