راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
-
مگه امروز 5مهر نیست پس راه ابریشم چیشد
؟
amin golzari
ساعت 17
تو پیامک نوشته که.. -
ببخشید چرا با نرم افزار IDM نمیشه دانلود کرد؟با چند تا کامپیوتر میخواستم دانلود کنم کلا یه چیز دیگه دانلود میکنه و فیلم نیستش...
-
amin golzari
ساعت 17
تو پیامک نوشته که..Fatemeh Babazadeh
خواهر کسی که امسال کنکور داره اگه قصدش خوندن باشه دیگه دم ب دیقه سراغ گوشیش نمیره بنظرم الا همینطور که با پیامک اطلاع رسانی میکنه کنارش توانجمنم ی اطلاع رسانی کنه خیلی بهتر میشه..... -
Fatemeh Babazadeh
خواهر کسی که امسال کنکور داره اگه قصدش خوندن باشه دیگه دم ب دیقه سراغ گوشیش نمیره بنظرم الا همینطور که با پیامک اطلاع رسانی میکنه کنارش توانجمنم ی اطلاع رسانی کنه خیلی بهتر میشه.....amin golzari
بله درسته،ولی این پیامک چندروز پیش برای من ارسال شد،فکر کردم تا الان همه مطلع شدند... -
Amin Hosseinzadeh پیامک آومده برامون
این پست پاک شده! -
سلام ببخشید یه سوال دارم.فرسنگ اول روی پروفایل شما قرار گرفته؟؟یا فقط برای من نیومده؟
-
سلام ببخشید یه سوال دارم.فرسنگ اول روی پروفایل شما قرار گرفته؟؟یا فقط برای من نیومده؟
Fatemeh H 0 شیمی اومد برا من
-
Fatemeh H 0 سلام
برای منم هنوز نیومده -
حس-یخی برا منم
-
Fatemeh H 0 سلام
برای منم هنوز نیومدهMohammad Shivaeefar برا من فقط فصل ۱ ۱۲ اومده ۸ تا قسمته جزوه هم نداره
-
حس-یخی جزوه نداره ولی
-
برنامه مطالعاتیش کجاست پس؟
-
برنامه مطالعاتیش کجاست پس؟
Amin Hosseinzadeh نبود که
-
ممنون از همه
-
Amin Hosseinzadeh نبود که
-
حس-یخی اره چون برنامه مطالعاتیش خیلی مهمه حتی
Amin Hosseinzadeh
اصلا جزوه هم نداره که برنامه هم نداره فقط ویدیو فرستادن شاید بعدا بزارن -
Amin Hosseinzadeh
اصلا جزوه هم نداره که برنامه هم نداره فقط ویدیو فرستادن شاید بعدا بزارن -
Amin Hosseinzadeh
اصلا جزوه هم نداره که برنامه هم نداره فقط ویدیو فرستادن شاید بعدا بزارنحس-یخی انشالله