دوراهي در انتخاب منبع براى ادبیات
-
سلام میخاستم بدونم اگه برای ادبیات از جامع مهر وماه استفاده کنم و تستای گاج رو بزنم به درصد بالای شصت میرسم
ناگفته نمونه که برای قرابت کتاب هامون سبطی رو میخونمŠàřà
خیر...به نظر من نمیرسین..
بهترین راه برای خواندن ادبیات ، استفاده از کتابای مبحثی هستش...
کتاب مهروماه مثلن واسه بخش لغت و املاء یهو هزارتا لغت پشت سرهم اورده...
ولی کتابی مثل لغت و املاء نشر الگو درس به درس به صورت پیوسته اورده..
برا تست زنی هم همون گاج عالیه...
موفق باشین -
سلام
بستگی داره چی بخوای
منابعت عالین
اما دنبال تایید من نباش که بگم اره خوبه یکی دیگه میاد میگه نه اه اه اون چیه میخونی بیا یه دی وی دی هست توپ از 1 تا 25 کنکور رو چشم بسته جواب میدی یکی دیگه میاد میگه جزوه هست هر کسی خونده کمتر از 80 نزده اینا حاشیس تمامش اگه گرفتارش بشی مثل واگیر تا روز کنکور میگیرتت و به خودت میای میبینی سال تموم شده تو هنوز تو فکر اینی با این میشه موفق شد یا بااون میشه صد زدموفق باشی
-
سلام
بستگی داره چی بخوای
منابعت عالین
اما دنبال تایید من نباش که بگم اره خوبه یکی دیگه میاد میگه نه اه اه اون چیه میخونی بیا یه دی وی دی هست توپ از 1 تا 25 کنکور رو چشم بسته جواب میدی یکی دیگه میاد میگه جزوه هست هر کسی خونده کمتر از 80 نزده اینا حاشیس تمامش اگه گرفتارش بشی مثل واگیر تا روز کنکور میگیرتت و به خودت میای میبینی سال تموم شده تو هنوز تو فکر اینی با این میشه موفق شد یا بااون میشه صد زدموفق باشی
mohammadalizadh
آخه میبینم ميگن که مهروماه خوب نیست
من مهروماه رو برا آموزش میخونم درکنارش تستای گاجم میزنم
قرابتم کلن هامون سبطی و تست تست تست -
mohammadalizadh
قرابتم کلن هامون سبطی و تست تست تستŠàřà در دوراهي در انتخاب منبع براى ادبیات گفته است:
mohammadalizadh
قرابتم کلن هامون سبطی و تست تست تستاگه واقعا میخوای درس بخونی راهکارشو بگم اگه نه چه من صد نفر دیگه هم بگن فایده نداره
h'i ,hruh 'd
-
Šàřà در دوراهي در انتخاب منبع براى ادبیات گفته است:
mohammadalizadh
قرابتم کلن هامون سبطی و تست تست تستاگه واقعا میخوای درس بخونی راهکارشو بگم اگه نه چه من صد نفر دیگه هم بگن فایده نداره
h'i ,hruh 'd
mohammadalizadh
واقعا میخام بخونم ضمناً من پشت کنکوری ام وقتم بيشتره -
سلام
برا ادبیات از کتاب های مبحثی استفاده کنید نشر الگو و دریافت کتاب های خوبی دارن فعلا تمرکزتون بیشتر رو مبحث قرابت و آرایه باشه
شبی 5تا تست از قرابت بزن فرداش 5تست شب قبل رو بررسی کن اشتباه ها و شک دار ها و 5 تا جدید بزن آرایه هم همین طور
برا اینکه آرایت قوی بشه باید قرابتت قوی بشه چون درک درست از شعر می تونه تو رو به درک درستی از آرایه ها برسونه -
mohammadalizadh
واقعا میخام بخونم ضمناً من پشت کنکوری ام وقتم بيشترهوقت باز تو اصلا گولشو نخور که خیلی وقت دارم همه منابع رو میخونم چون فقط قرار نیست 1 درس ادبیات بخونی باید در ظول سال همه درسا روباهم بیاری بالا
بستگی داره شما کتاب جامع بخوای یا تک تک کتاب بخوای از طریفی بستگی داره شما سطحت خوب باشه یا بدهقط یکیش. بخر یا اگر دوتشو خریدی دوتا درسنامه رو باهم نخون تو ادبیات مستمر کار کردن خیلی مهمه مصلا روزی یه صفحه قرابت یه صفحه ارایه یه صفحه زبان فارسی تست بزن
برای تاریخ ادبیات و لغت هم بیشتر باید بخونی اما تستم مهمه مخصوصا تو املا و بعضی حاهای خاص تاریخ ادبیات منظوم منثور و ایناحالا کتبا: برای جامع مهروماه پنج گنج خوبه
گاج موضوعی برای تست عالیه
برای مبحضی هم الگو خوبه اگه سطجت خوبه هم خیلی سبز هفت خان
اگه تو ارایه و زبان و فارسی و قرابت خیلی مشکل داری یعنی سطح صفری نشر دریافتو بخوندر اخرم بازم میگم شما با یه منع بخون خواستی از چند منبع تست بزن
نری همه رو بخونی بگی بخونم همه درسنامه ها رو بعد تست بزنم تو ادبیات تست خیلی مهمه