شدید کمک لازمم
-
سلام دوستان شما برای درس فیزیک آقای کازرانیان رو برای فیزیک و تست پیشنهاد میدید یعنی در سطع کنکور 99 تدریس میکنن که راه ابریشمشون رو تهیه کنم من قبلا از تدریس آقای یحیوی استفاده میکردم که تدریسشون خیلی خوب بود میخوام بدونم تدریس آقای کازرانیان بهتره؟ در سطح کنکوره؟ واقعا گیج شدم بین دو اساتید شک کردم خواهشا خواهشا خواهشا کمکم کنید
ممنونم -
-
سلام دوستان شما برای درس فیزیک آقای کازرانیان رو برای فیزیک و تست پیشنهاد میدید یعنی در سطع کنکور 99 تدریس میکنن که راه ابریشمشون رو تهیه کنم من قبلا از تدریس آقای یحیوی استفاده میکردم که تدریسشون خیلی خوب بود میخوام بدونم تدریس آقای کازرانیان بهتره؟ در سطح کنکوره؟ واقعا گیج شدم بین دو اساتید شک کردم خواهشا خواهشا خواهشا کمکم کنید
ممنونمامیرمهدی شفیع آبادی
سلام وقت بخیر
من تدریس راه ابریشم رو تا اینجا که دیدم خیلی خوب بوده
تدریس اقای یحیوی رو ندیدم تاحالا..ولی اقای کارزاریان عالی هستن -
ممنونمامیرمهدی شفیع آبادی
سلام من تدریس آقای یحیوی رو ندیدم اما آقای کارزانیان فوق العاده هستن هم خیلی خوب درس میدن و هم تست هایی در سطح کنکور حل میکنن