کمک کمک
-
سلام بچه ها برای درس شیمی و ریاضی و فیزیک کدوم دبرا بهترن؟
-
@bahar-khanoom
-
@bahar-khanoom
درس شیمی استاد صنیعی و آقاجانی
فیزیک دکتر طلوعی
ریاضی استاد ثابتی البته آمار و احتمال و الگو و دنباله رو با آقای امینی راد ببینید -
@bahar-khanoom زیست شیمی استاد پویان نظر
زیست استاد موقاری... عااالیه تدریسشووون -
شیمی : صنیعی ، پویان نظر اگه میتونید موارد منطبق نظام قدیم رو گیر بیارید استاد آقاجانی
فیزیک : استاد کازرانیان
ریاضی : استاد ثابتی عالیه ولی باید ی ویدیو نگاه کنید ببینم میتونید ارتباط بگیرید یا نه اگه نتونستید به انتخاب خودتون از بین استاد امینی و شامیزاده یکی رو انتخاب کنید -
@bahar-khanoom
Nazanin Jamali ممنونم
-
@bahar-khanoom
درس شیمی استاد صنیعی و آقاجانی
فیزیک دکتر طلوعی
ریاضی استاد ثابتی البته آمار و احتمال و الگو و دنباله رو با آقای امینی راد ببینیدzeinabmaghsoudi ممنونم
-
@bahar-khanoom زیست شیمی استاد پویان نظر
زیست استاد موقاری... عااالیه تدریسشووون@Sadaf-A مرسی
-
شیمی : صنیعی ، پویان نظر اگه میتونید موارد منطبق نظام قدیم رو گیر بیارید استاد آقاجانی
فیزیک : استاد کازرانیان
ریاضی : استاد ثابتی عالیه ولی باید ی ویدیو نگاه کنید ببینم میتونید ارتباط بگیرید یا نه اگه نتونستید به انتخاب خودتون از بین استاد امینی و شامیزاده یکی رو انتخاب کنید81Sobhan ممنون
-
@Sadaf-A مرسی
@bahar-khanoom فداات
-
Nazanin Jamali ممنونم
@bahar-khanoom خواهش
️
-
@bahar-khanoom
بهار خانم طبق تجربه ای که دارم و مشاورم راهنماییم میکنه عزیزم بهتره اول از هر استاد یه فیلم ببینی چون شاید نتونی با بعضی استادا ارتباط برقرار کنی
-
@bahar-khanoom
بهار خانم طبق تجربه ای که دارم و مشاورم راهنماییم میکنه عزیزم بهتره اول از هر استاد یه فیلم ببینی چون شاید نتونی با بعضی استادا ارتباط برقرار کنی
@Fateme-Sh-0مرسی از راهنماییتون
-
بچه ها ی سوال دیگ درس عربی همون جمع بندیش رو دانلود کنم کافیه و واسه فارسی تو زبان فارسی و ارایه های ادبی کنکور همه چیو توضیح دادن اقای سبطی
@Sadaf-A
Nazanin Jamali
zeinabmaghsoudi
81Sobhan Fateme Sh 0 -
بچه ها ی سوال دیگ درس عربی همون جمع بندیش رو دانلود کنم کافیه و واسه فارسی تو زبان فارسی و ارایه های ادبی کنکور همه چیو توضیح دادن اقای سبطی
@Sadaf-A
Nazanin Jamali
zeinabmaghsoudi
81Sobhan Fateme Sh 0@bahar-khanoom در کمک کمک گفته است:
@Sadaf-A
Nazanin Jamali
zeinabmaghsoudi
81Sobhan Fateme Sh 0تو عربی همون جمع بندیو دانلود کنی خوبه تو فارسی هم کتابای دکتر سبطی جامع تر از کلیپاشونه
-
@Sadaf-A
Nazanin Jamali
zeinabmaghsoudi
81Sobhan Fateme Sh 0@bahar-khanoom عربی کافیه
ولی فیلمای آقای سبطی ناقصه بهتره یا از کتاب های خودشون یا از کتاب های دبیری دیگه استفاده کنید -
@bahar-khanoom در کمک کمک گفته است:
فیزیک طلوعی
-
@Sadaf-A
Nazanin Jamali
zeinabmaghsoudi
81Sobhan Fateme Sh 0تو عربی همون جمع بندیو دانلود کنی خوبه تو فارسی هم کتابای دکتر سبطی جامع تر از کلیپاشونه
zeinabmaghsoudi مرسی
-
@bahar-khanoom عربی کافیه
ولی فیلمای آقای سبطی ناقصه بهتره یا از کتاب های خودشون یا از کتاب های دبیری دیگه استفاده کنید81Sobhan سپاس
-
فیزیک طلوعی
دانشجو شریف ممنون