یه برنامه ریزی خوب واسه همه
-
-
سلام مشاوری؟
Soheil Mo200 نه ولی یه چیزیایی در مورد برنامه ریزی میدونم
-
مشکل برنامه ریزیای روتین اینه که از اخر به اوله
اول باید بفهمی چقد وقتتو به کارات اختصاص میدی بعد بشینی طبق همونا برنامه ریزی کنی این کار باعث افزایش ساعت مطالعت میشه ....ادامه دارد ....اگه سوال دارید بپرسید در مورد برنامه ریزیAlireza Mousavi برنامه ریزی بهتره چند روزه باشه؟
-
Alireza Mousavi برنامه ریزی بهتره چند روزه باشه؟
مهشید غضنفرآبادی برنامه ریزی رو خودمون تعیین میکنیم چن وقته باشع اکثرا میایم تو یه برگه مینویسیم مثلا امروز ۳ساعت زیست از فلان ساعت تا فلان ساعت بعد اینقدر وقت ناهار مثلا ولی اصلا این درست نیست
-
مهشید غضنفرآبادی برنامه ریزی رو خودمون تعیین میکنیم چن وقته باشع اکثرا میایم تو یه برگه مینویسیم مثلا امروز ۳ساعت زیست از فلان ساعت تا فلان ساعت بعد اینقدر وقت ناهار مثلا ولی اصلا این درست نیست
Alireza Mousavi خب باید چجوری نوشت یا اصلا چجوری برنامه ریزی کرد؟
-
Alireza Mousavi خب باید چجوری نوشت یا اصلا چجوری برنامه ریزی کرد؟
مهشید غضنفرآبادی تونستی دفتر برنامه ریزی قلم چی رو میگیرین نشد عکس جدول هفتگی شو براتون میفرستم از روش بکشین
-
مهشید غضنفرآبادی تونستی دفتر برنامه ریزی قلم چی رو میگیرین نشد عکس جدول هفتگی شو براتون میفرستم از روش بکشین
Alireza Mousavi اون و ک خودم میگیرم چون کانونیم دیدمش منظورم تایم بندی روز بود
-
اول باید بفهمی چقد وقتتو به کارات اختصاص میدی بعد بشینی طبق همونا برنامه ریزی کنی این کار باعث افزایش ساعت مطالعت میشه ....ادامه دارد ....اگه سوال دارید بپرسید در مورد برنامه ریزیAlireza Mousavi مشکل عمل نکردن ب برنامه ریزی و چجوری باید حل کرد؟ قبلنا 20درصد عمل میکردم الان 70درصد هرکاری میکنم ب 100درصد نمیرسه
-
اول باید بفهمی چقد وقتتو به کارات اختصاص میدی بعد بشینی طبق همونا برنامه ریزی کنی این کار باعث افزایش ساعت مطالعت میشه ....ادامه دارد ....اگه سوال دارید بپرسید در مورد برنامه ریزیAlireza Mousavi سلام به شما
️من خداروشکر تا جایی که میتونم برنامه ام رو پیش میبرم اما بعضی روز ها هست خیلی خسته ام و حال درس ندارم اون روز ها بهتره چیکار کنم؟ مثلا جزوه بنویسم؟ و اینکه من احساس میکنم تست هایی که الان میزنم درصد شون پایینه البته امسال بیشتر از پارسال تست میزنم خیلی بیشتر و احساس میکنم خوب نیستم و همش استرس کنکور دارم و میترسم خیلییی سخت باشه یا از استرس شدیدم همه چی یادم بره میشه بگید چیکار کنم؟ ممنون