شمام اره؟
-
Bahar**banoo
چه نازی هم میادنوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره دوسش دارم ولی یه اعتراف سنگین
من فکر میکردم بچشون همسن ماعه اصنم به حلقه اینا دقت نکرده بودم گفتم شاید جوون مونده
تازشم میگفتم خوشبحال بچش دیگ اصن نگران زیست کنکور نیسالان جدیدا میشنوم تازه ازدواج کردن
یکمی تو این مسائل خل میزنم
ببقشید
ایشالا سلامت باشن -
استاد موقاری فقط یدونست در طول این سه سال که وارد دبیرستان شدم در هیچ جا استاد زیست به این خوبی ندیده بودم مخصوصا توی استدیو جدید الا (به قول خودش استدیو جینگلانی الا) 10 برابر بهتر راه ابریشم رو تدریس میکنن من به دوازدهمی ها پیشنهاد میکنم حتما راه ابریشم رو بگیرین و دهم و یازدهمی ها هم حتما فیلم های صفرتاصد این استاد رو دنبال کنید
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمد رضا حسینی
کلماتی که به کار میبرن خیلی باحاله
الا ایهال
متن کتاب کره ای یا بنگلادشی نوشته الان فارسیش رو بهتون میگم
در مجموع
جونم به این تخته
مینی جونم به این تخته
-
Fateme Sh 0 من تازه دارم فیلماشون نگا میکنم
واقعااااااا عاااالین
باورم نمی شد بشه زیست رو با ایشون راحت یاد بگیرم
فقط حیف دیر باهاشون آشنا شدمالبته زود آشنا شدم...ولی باور نمی کردم زیست نیازبه فیلم داشته باشه
یه معلم پر انرژی و عااااالین
واقعا نمیدونم چی بگم از خوب بودنشون...
من به خاطر ضعیف بودن زیستم و اینکه واقعا قاطی میکردم چی به چیهاز زیست متنفر شده بودم
ولی الان اگه ولم کنن...دلم میخواد۲۴ساعت زیست بخونمنوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا
اخی انشاالله جبران میشه موفق باشی -
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اره دوسش دارم ولی یه اعتراف سنگین
من فکر میکردم بچشون همسن ماعه اصنم به حلقه اینا دقت نکرده بودم گفتم شاید جوون مونده
تازشم میگفتم خوشبحال بچش دیگ اصن نگران زیست کنکور نیسالان جدیدا میشنوم تازه ازدواج کردن
یکمی تو این مسائل خل میزنم
ببقشید
ایشالا سلامت باشننوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg
شمارو دیگه ما اولین فیلمشون رو که توی مدرسه دیدیم فرداش بچه ها تا اسم پدر بزرگشون رو هم در اوردن و گفتن
یادش به خیر چقدر خندیدیم همون روز
انشاالله -
محمد رضا حسینی
الا ایهال
در مجموع
جونم به این تخته
مینی جونم به این تخته
Fateme Sh 0 جونم به این تخته
شاید باور نکنی من همش می شنیدم علل عیال و همیشه میگفتم یعنی چی علت های زن و بچه؟ و انقدر کنجکاو بودم که حتی از مامانم هم پرسیدم علل عیال چیه و فهمیدم اصلا یه چیز دیگس
-
شاید باور نکنی من همش می شنیدم علل عیال و همیشه میگفتم یعنی چی علت های زن و بچه؟ و انقدر کنجکاو بودم که حتی از مامانم هم پرسیدم علل عیال چیه و فهمیدم اصلا یه چیز دیگس
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting
-
محمد رضا حسینی
الا ایهال
در مجموع
جونم به این تخته
مینی جونم به این تخته
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme Sh 0
من وقتی داشتم کتاب فارسیمو میخوندم ی جاش تو درسه نوشته بود الا ای حال یادم افتاد به استاد
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting چی هس
-
M Tg
شمارو دیگه ما اولین فیلمشون رو که توی مدرسه دیدیم فرداش بچه ها تا اسم پدر بزرگشون رو هم در اوردن و گفتن
یادش به خیر چقدر خندیدیم همون روز
انشااللهنوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Fateme Sh 0
من وقتی داشتم کتاب فارسیمو میخوندم ی جاش تو درسه نوشته بود الا ای حال یادم افتاد به استاد
mahla bpz منمم دقیقااا فهمیدم معنی درستش رو اونجا
-
Reza M 0 یعنی در مجموع اینا خودمون اگه اشتباه نکنم
-
Fateme Sh 0
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz
اوه -
@haniehno هممون عشق استاد دانشجویی داریم بهشون اگر یه روزی به ارزوم برسم شک نکنید با دسته گل میرم مدرسشون برا تقدیر از اساتید عزیز الا
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دارم درس رو برای خودم توضیح میدم همبا خودم میگم , در ادامه روضه ای که برای ...خوندیم
-
من دارم درس رو برای خودم توضیح میدم همبا خودم میگم , در ادامه روضه ای که برای ...خوندیم
atena saghi من به دوستم میگم جونم به این جمله اش رو نوشتی؟ دیدی چه جونم به تخته ای بود
کلا جونم افتاده رو زبونم
-
atena saghi وای منممم
-
Fateme Sh 0
mahla bpz آره دقیقا
-
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهatena saghi در شمام اره؟
گفته است: