سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
درخواست یک راه ابریشمی از آلا
-
Soheil Aghakhani دوست عزیز شما اصلا قبل از اینکه راه ابریشم رو بخری،برنامه راه ابریشم رو خوندی که میگی تست نداره؟!
هفته اول فقط درسنامه اس
هفته دوم فقط تسته
هفته سوم هم پیش آزمون و پس آزمون گزینه دو و قلمچی و کنکورچه هست -
دوستان باید برای صفرتاصد ریاضی که تو راه ابریشم کاربرد داره جزوه نوشت یا جزوه تورق سریع کامله؟
چون یکم اسمش غلط اندازه
AM G
lAmir hossein
H_R
سیدمحمد مهدی حسن زاده
Matin_k
امیر دقتی
Akbar Ahali
Maryam Ghavidel
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
من عاشق استاد موقاریم
تا میخوان یه مبحث رو ترکیب کنن میگن:(حالا میرسیم بهش کامل توضیح میدم.)یعنی استرس رو برای بچه هایی که تا الان نخوندن صفر میکنن
عالیه استاد موقاری،عشقه -
lAmir hossein توی خود جزوه ببین بستگی داره سطح ریاضیات چه قدر باشه اگه خوبه فقط تورق رو ببین برو سر تستا من الان قسمت سوم حل تستم و صفر تا صد ندیدم
-
AM G شما تجربه کلاس آنلاین یا مجازی داشته باشید همیشه اینطور بوده که تمامی نکات در جزوه نوشته نشده .. وگرنه بهتر بود پول جزوه بدید نه اینکه تو کلاس ثبت نام کنید .. ثانیاً تو بعضی قسمت ها بخش هایی از دروس آینده گفته می شه که دانش آموزا اونارو به چشم نکته نگاه می کنن و می نویسن .. حالا خود دانید می تونید نمونه ها رو تماشا کنید و تصمیم بگیرید ..
-
AM G در درخواست یک راه ابریشمی از آلا گفته است:
من راه ابریشم رو میخرم که جزوه ننویسم.
یعنی چند تا نکته رو جزوه میکردن به کسی بر میخورد؟؟؟چرا اینطور فکر میکنید؟ جزوه ها کاملن و نوشتن چند تا نکته کوچیک واقعا چندان وقت نمیگیره اگه وسواس به خرج ندیم و تند تند بنویسیم
-
دوستان من نمیدونم چجوری ریاضی آقای ثابتی رو مطالعه لطفا کمکم کنید..
-
Golnoush Gh ببین گلنوش خانم شما از پریروز توی انجمن داری پرسجو میکنی. اگر 2 روز پیش گرفته بودی الان یک پنجم فیلما رو دیده بودی. عزیز من توی خوب بودن راه ابریشم هیچ شکی نیست. فقط باید ادم با برنامه ای باشی. اگر برنامه ریزی مناسبی نداری اذیت میشی
لازم به ذکره که اگر برنامه منظمی نداری و نمیتونی طبق یه برنامه منظم پیش بری توی کنکور هم به نتیجه ای نمیرسی
پس از هر جا که میتونی شروع کن
چه با راه ابریشم چه بدون اون
الکی فقط 2 روزت هدر رفت
این توصیه من بود بازم صلاح و مصلحت خویش خسروان داند. -
سلام یه سوال دیگه
توی این راه ابریشم همه ی تستای گزینه دو و قلمچی رو تحلیل میکنن یا فقط ب صورت رندوم؟ -
ابوالفضل ریسی
ممنون -
سلام دوستان راه ابریشم رو من دیروز تهیه کردم هنوز درسنامه اول رو تموم نکردم پیام اومده که درسنامه دوم هم قرار گرفته تا جمعه باید تموم کنم اصلا نمیدونم چی ب چیه چطوری شروع کنم وکلی سوال دیگه میشه کمک کنید منم بتونم تو مسیر قرار بگیرم
-
Golnoush Gh در درخواست یک راه ابریشمی از آلا گفته است:
H_R نسبت به شیمی و فیزیک راه ابریشم خود موسسه گفتم عزیزم که کاملن نه بقیه موسسات
اینطورم نیست آلا شعارش این بود که رایگان باشه و آب به آسیاب پولسازی در کنکور نریزه حالا هم طوری نیست ما که میخریم چون برامون عزیزه ولی من در مقایسه با تخصصی های دیگه ی خودش گفتم نه موسسات دیگه هر چند موسسات دیگه هم هستن که هر تخصصیشون همین حدوداست قیمتش ولی بهرحال من اساتید آلا رو میپسندمعزیزم آلاء هنوزم سر رایگان بودنش هست هر سال داره سری فیلم های جدید کنکور رو بیرون میده اما یه سوال دارم از شما آلاء برای اینکه باقی بمونه نیاز به پول نداره اون سی چهل نفری که شبانه روز توی آلاء دارن کار میکنن حداقل حقوق نمیخوان دوربین و تلوزیون و برق و سرور و هزار تا چیز دیگه پول نمیخواد آیا همین امکانات نباید باشه تا همون فیلم های رایگان که هر ماه دارن پخش میشن تهیه بشن ...
برای ریاضی هم نسبت به تخصصی های خودش قیمت منطقی هست چون همون فیلم هایی که برای تخصصی قراره ضبط بشه امسال برای اون هم ضبط شده بوده...
و اما می مونه موسسات دیگه که گفتیم هستن ! کدوم موسسه درس نامه کامل و جامع دفترچه تست که تست ها همه گزینش شدن کنکورچه و پس آزمون و پیش آزمون و پیله های درخواستی و هزار تا چیز دیگه داره اونم با این قیمت کم کمش اگه اون موسسات بخوان این همه امکانات در اختیار قرار بدن که نمیدن بالا ۱۰ میلیون میگیرن !!!! والا من گشتم همچین موسسه ای پیدا نکردم به جزء آلا عزیزم شما اگه پیدا کردید با ما هم معرفی کنیددر آخر مدیر رو تگ میکنم که اگر برای قیمت و رایگان بودن براتون شبههای وجود داره بر طرف کنن
M.an -
ابوالفضل ریسی در درخواست یک راه ابریشمی از آلا گفته است:
دوستان باید برای صفرتاصد ریاضی که تو راه ابریشم کاربرد داره جزوه نوشت یا جزوه تورق سریع کامله؟
چون یکم اسمش غلط اندازه
AM G
lAmir hossein
H_R
سیدمحمد مهدی حسن زاده
Matin_k
امیر دقتی
Akbar Ahali
Maryam Ghavidel
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400من قبلا دیده بودن یه قسمت کوچیک رو ولی به احتمال خیلی زیاد برای اون قسمت هایی که ندیدم و قراره ببینم هم بنویسم
-
Mahdi Jafari 1 باید مطمئن شم خب چون حرفای ضد و نقیض زیادی میزنید بعلاوه برنامه ی من از ۱۵ ام شروع میشه و عجله ای ندارم فعلا ترجیح میدم مطمئن ترین راه رو انتخاب کنم تا شتاب زده من الان برای دبیر فیزیک مشکل دارم و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
هر کدوم از بچه ها هم یه نظر میدن طبیعیه من بخوام زمان بیشتری رو بذارم تا به اطمینان برسم که فرضا کدوم راه ابریشم فیزیک رو انتخاب کنم
من دوازدهمی نیستم و تغییر نظامی ام برنامه ی مناسبی هم دارم که اصلا مشکلی ندارم که بخوام عقب بیفتم -
Golnoush Gh در درخواست یک راه ابریشمی از آلا گفته است:
H_R نیازی نیست تگ کنی عزیزمن الان ۵ ساله با آلا هستم و افتخار میکنموگرنه طبیعتا راه دیگه ای بجز آلا انتخاب میکردم همین هزینه ای رو هم که میخوام بدم قطعا بخاطر آگاهی من از هدف خوب آلا هستش
من فقط میخواستم از ابهام خارج بشی!
-
-