درخواست یک راه ابریشمی از آلا
-
عرض سلام
و خسته نباشید دارم خدمت تمام دست اندرکاران عزیز آلایی...من از جانب خودم و تمام دانش آموزان راه ابریشمی آلا از شما عزیزان یه درخواست دارم ، همونطور که خودتون هم میدونید ما می ترسیم که برای خوندن دروس عمومی کمبود وقت بیاریم(البته وقت کم آوردیم مثلا خود من تا الان موفق نشدم دروس عمومی رو بخونم و مطمئنا تعداد زیادی از آلایی ها هم مثل من هستند) حالا از شما عزیزان که همیشه برای ما سنگ تموم می ذارید درخواست میکنیم که برنامه ای رو برای خوندن دروس عمومی به بچه های راه ابریشمی بدین که ما با خیال راحت بتونیم راه ابریشم رو مشاهده کنیم و تمرکز ذهنی داشته باشیم چون واقعا الان با استرس فرسنگ اول رو مشاهده میکینیم و این امر یادگیری ما رو کم میکنه
... اگر هم نمی تونید برنامه بدید خودتون با احتساب زمانی که ما باید در هفته به راه ابریشم ها اختصاص بدیم به ما اطلاع بدید که در یه هفته چند ساعت باید دروس عمومی رو بخونیم...اگه به درخواستمون توجه کنید بسیار ممنون میشیم.
با تشکر.ان شاءالله زحمات بی نظیر شما عزیزان رو جبران کنیم. -
@M-an
-
-
من هم چنین مشکلی دارم
تا الان دروس عمومی هیچ هیچ
سیدمحمد مهدی حسن زاده بسیار پیشنهاد خوبی بود -
Matin_k باید یه فکر اساسی بشه وگرنه همه به فنا میریم...به نظرم هرکدوم از ما اگه برنامه ای داریم ارائه بدیم و با همفکری همدیگه یه برنامه اصولی بچینیم...
-
بچه ها شما نکاتی که آقای پویان نظر در حین تدریس میگن توی خود جزوه مینویسین یا توی ی دفتر جداگونه؟
-
تو شیمی من حفضیات رو گفتم خودم بخونم بقیش رو رو با خود آقای پویا نظر پیش ببرم.
ولی بازم زمان کم میارم
️
️
-
امیر دقتی در درخواست یک راه ابریشمی از آلا گفته است:
چقد خوب میشد راه ابریشم فارسی هم میبود،......
من الان فارسی دوازدهم رو با استاد صادقی دیدم واقعا فشار زیادی بهم وارد شد چون سطح بالا درس میدن پیشنهادی ندارید؟
فارسی رو چیکار کنم خودم بخونم یا فیلم ببینم؟
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@راهنما-ادبیات -
تو شیمی من حفضیات رو گفتم خودم بخونم بقیش رو رو با خود آقای پویا نظر پیش ببرم.
ولی بازم زمان کم میارم
️
️
Mohammad Shivaeefar اقای پویان نظر در حین تدریس نکات زیادی میگن و متاسفانه در جزوه هم فضای خیلی کمی وجود داره برای نوشتن نکات
-
بچه ها شما نکاتی که آقای پویان نظر در حین تدریس میگن توی خود جزوه مینویسین یا توی ی دفتر جداگونه؟
lAmir hossein داخل خود جزوه...یه چند تا برگ آچار به جزوه اضافه کن...البته خدایی اگه بخوایم توی راه ابریشم جزوه سنگین بنویسیم کارمون لنگ میشه و بهتره این نکات اضافه هم داخل جزوات تایپ شه...
-
Mohammad Shivaeefar اقای پویان نظر در حین تدریس نکات زیادی میگن و متاسفانه در جزوه هم فضای خیلی کمی وجود داره برای نوشتن نکات
lAmir hossein یعنی خود راه ابریشم جزوه نداره؟؟؟
باید جزوه بنویسیم؟؟؟ -
Matin_k هر فرسنگ چند قسمت یا در واقع چند ساعت میشه؟
؟؟
-
lAmir hossein داخل خود جزوه...یه چند تا برگ آچار به جزوه اضافه کن...البته خدایی اگه بخوایم توی راه ابریشم جزوه سنگین بنویسیم کارمون لنگ میشه و بهتره این نکات اضافه هم داخل جزوات تایپ شه...
سیدمحمد مهدی حسن زاده بله دقیقا من الان همه ی نکات توی جزوه نوشتم ی وضعی شده
-
lAmir hossein یعنی خود راه ابریشم جزوه نداره؟؟؟
باید جزوه بنویسیم؟؟؟ -
Matin_k هر فرسنگ چند قسمت یا در واقع چند ساعت میشه؟
؟؟
Golnoush Gh بستگی داره تدریس چ مبحثی باشه
ولی کلن زیاده -
AM G نه جزوه داره اما ی سری نکات حین تدریس میگن برای اونا جا کم گذاشتن که بنویسیم
lAmir hossein چقدره مگه؟؟
نمیشد همونارو هم جزوه کنن؟؟ -
Golnoush Gh بستگی داره تدریس چ مبحثی باشه
ولی کلن زیادهlAmir hossein
من میخوام راه ابریشم رو بخرم ولی واقعا دارم با حرفایی که ازش میزنید دو دل میشم
-
lAmir hossein
Golnoush Gh در درخواست یک راه ابریشمی از آلا گفته است:
lAmir hossein
منم همین طور