تنفر از ریاضی فیزیک
-
بچه ها سلام
من متنفرم از درس ریاضی و فیزیک
هیچی نمیفهمم ازش جدیدا یه عزیز (ا.ن..م.ی)داره بهم کمک میکنه که بهش علاقه مند شم شما راهکاری ندارین؟ -
بچه ها سلام
هیچی نمیفهمم ازش جدیدا یه عزیز (ا.ن..م.ی)داره بهم کمک میکنه که بهش علاقه مند شم شما راهکاری ندارین؟Fateme Sh 0 من خودم اگه از ی درس کلا نه حالا ریاضی و فیزیک.بدم بیاد پیشنهادم اینه که بری ی کتاب سطح پایین بگیری که تستاشو خوب بزنی و این انگیزه بشه برات که این درسو دوس داشته باشی و بتونی بهتر باهاش ارتباط بگیری و بعد کم کم کتابای سخت تر کار کن از همون اول نرو سراغ تستای سخت من خودم برا زیست این کارو کردم و جواب داد
-
بچه ها سلام
هیچی نمیفهمم ازش جدیدا یه عزیز (ا.ن..م.ی)داره بهم کمک میکنه که بهش علاقه مند شم شما راهکاری ندارین؟Fateme Sh 0 سلام
ببین منم ریاضی فیزیکم خوبع ولی منتها چون بهشون علاقه ندارم نمیرم زیاد سمتش اما الان علاقه دارم چون اوایل میرفتم تا دبیر درس میداد یکم میخوندم میرفتم سمت تستای سخت فیزیک و هر تستی رو که اشتبا حل میکردم بیشتر از فیزیک و... متنفر میشدم و اعتماد به نفسم ت فیزیک و... میومد پایین تا اینکه الان فیزیک و... دوس دارم چون وقتی دبیر درس میده قشنگ گوش میدم و میفهمم و بعدم خوب کار میکنم و در آخر از تستا و سوالای آسون شروع به حل کردن میکنم و با هر سوالی که جواب درست میدم بیشتر به فیزیک و.... کشش پیدا میکنم و هیچوقت دیگ نمیگم از فیزیک و.. بدم میاد
موفق باشی🌺
-
بچه ها سلام
هیچی نمیفهمم ازش جدیدا یه عزیز (ا.ن..م.ی)داره بهم کمک میکنه که بهش علاقه مند شم شما راهکاری ندارین؟ -
بچه ها سلام
هیچی نمیفهمم ازش جدیدا یه عزیز (ا.ن..م.ی)داره بهم کمک میکنه که بهش علاقه مند شم شما راهکاری ندارین؟Fateme Sh 0 سلام .به گفته های دوستان اضافه میکنم.حرفامو.....سعی کنید زمان های ریاضی و فیزیک بخونید که ذهنتون اروم مثلا سر صبح که ذهنتون ارومه.یا بعد از خواب و.اینطوری دیرتر خسته میشین و تقریبا تا زمانی که خسته بشید مطلب رو میفهمید ..اگه بتونید درک کنید کارتون اسون میشه و براتون شیرین میشه .هر روز تلاش کنید و اونقدر این دوتا رو بخونیدد.(به صورت مستمر اگه کمم بخونید)تا کامل مسلط بشیدد:)موفق باشیدد:clapping_hands:
-
بچه ها سلام
هیچی نمیفهمم ازش جدیدا یه عزیز (ا.ن..م.ی)داره بهم کمک میکنه که بهش علاقه مند شم شما راهکاری ندارین؟Fateme Sh 0 سلام من پیشنهاد میکنم کلاس برید یا از فیلم های اساتیدی مثل آقای ثابتی استفاده کنید مطمئنم با تدریس ایشون به ریاضی علاقه مند میشید
بنظرم دبیر تاثیری ۷۰درصدی در یادگیری داره اون۳۰درصدم بستگی داره به خود دانش آموز