ازمون رو چیکار کنم؟
-
سلام بچه ها من تقریبا دوهفته دیگ ازمون دارم کل یازدهمو رو چ مباحثی بیشتر تمرکز کنم یا چطور بخونه ک ازمون رو خوب بدم رشته م هم تجربیه
-
سلام
آزمونای قبلی رو حل کنید و مرور تستی کنی -
سلام بچه ها من تقریبا دوهفته دیگ ازمون دارم کل یازدهمو رو چ مباحثی بیشتر تمرکز کنم یا چطور بخونه ک ازمون رو خوب بدم رشته م هم تجربیه
@bahar-khanoom ازمون جامع از یازدهم بدین
اونارو تحلیل کنین بعد اشکالاتون رو بخونین
ولی اگه بخوام درسی بگم
فارسی و عربی و زبان رو موضوعی بخونین
برا دینی درسای 2،3،4،5،7،8،9،11،12 رو بخونین
برای شیمی فصل 2 و 3 رو کامل بخونین اگه وقت داشتین نام گذاری هیدرو کربنا رو هم بخونین
برا فیزیک 2 تا فصل اول سنگین تر و مهم ترن ولی برای کسب درصد فصل اخرتون خیلی با برکته
برا ریاضی هم به نظرم به جز فصل 2 که هندسه هستش بقیه فصلاش برا کسب درصد میتونن خوب باشن
من رشتم ریاضیه زیست رو به نظرم دریا دریایی بیشتر میتونن شمارو کمک کنن -
ولی اگه بخوام درسی بگم
برای شیمی فصل 2 و 3 رو کامل بخونین اگه وقت داشتین نام گذاری هیدرو کربنا رو هم بخونین
برا فیزیک 2 تا فصل اول سنگین تر و مهم ترن ولی برای کسب درصد فصل اخرتون خیلی با برکته
برا ریاضی هم به نظرم به جز فصل 2 که هندسه هستش بقیه فصلاش برا کسب درصد میتونن خوب باشن
من رشتم ریاضیه زیست رو به نظرم دریا دریایی بیشتر میتونن شمارو کمک کننamirh_hmyf خیلی مرسی
-
سلام
آزمونای قبلی رو حل کنید و مرور تستی کنیzeinabmaghsoudi ممنونم ک پاسخگو هستین
-
zeinabmaghsoudi ممنونم ک پاسخگو هستین
@bahar-khanoom خواهش میکنم🌈
-
@bahar-khanoom سلام دوست خوب....
اگر از کل یازدهم امتحان دارین ...ممکنه خیلی نتیجه خوبی نگیرین اما ی سری فصل ها خیلی مهم هستن .....زیست همه فصول مهمه و واقعن نمیشه گفت کدوم مهمتره چوناکثر سوالات ترکیبیه ینی شما همرو باید بلد باشی اما
فصل 5 و6و7 مهمتر هستن....تاکید میکنم همش مهمه...
ریاضی ...فصل 3به بعد مهمتر هستن مخصوصن 3 و 4و 6و 7...
فیزیک حتما حتما فصل 2 و 3 رو بخون...مخصوصن 2 که خیلی مهمه
شیمی بنظرم فصل 1و 2 رو بخون....فصل 1 فصلی هست که همه جا تو هر فصلی از شیمی کاربرد دارع و بهش نیاز داری.....
برای فارسی بنظرم موضوعی بخون...کتاب قرابت رو بخر و جدا اونو بخون و ب متن کتاب کاری نداشته باش....اون هم مهمع ولی اینجوری بهتره.....
عربی و زبان رو اگر بتونی قواعد رو بخونی خیلی برد کردی...یا اگر هم دیدی نمیرسی لغاتشون رو بخون .... -
ولی اگه بخوام درسی بگم
من رشتم ریاضیه زیست رو به نظرم دریا دریایی بیشتر میتونن شمارو کمک کننamirh_hmyf
ممنون بابت منشنت (:
خوب در مورد زیست فصل هایی که خیلی مهم هستن و تست خیز تر فصل های ۱،۲،۵،۶،۷ برای بخش جانوری
و فصل ۸،۹ برای گیاهیخوب گفتار دو فصل ۲ و گفتار یک فصل ۹ مهم تر هستن
حتما شکل ها رو قبل آزمون یه تورقع بزنید و بعد اگه تونستید تورقع های آقای موقاری رو هم حتما ببینید -
@bahar-khanoom سلام دوست خوب....
اگر از کل یازدهم امتحان دارین ...ممکنه خیلی نتیجه خوبی نگیرین اما ی سری فصل ها خیلی مهم هستن .....زیست همه فصول مهمه و واقعن نمیشه گفت کدوم مهمتره چوناکثر سوالات ترکیبیه ینی شما همرو باید بلد باشی اما
فصل 5 و6و7 مهمتر هستن....تاکید میکنم همش مهمه...
ریاضی ...فصل 3به بعد مهمتر هستن مخصوصن 3 و 4و 6و 7...
فیزیک حتما حتما فصل 2 و 3 رو بخون...مخصوصن 2 که خیلی مهمه
شیمی بنظرم فصل 1و 2 رو بخون....فصل 1 فصلی هست که همه جا تو هر فصلی از شیمی کاربرد دارع و بهش نیاز داری.....
برای فارسی بنظرم موضوعی بخون...کتاب قرابت رو بخر و جدا اونو بخون و ب متن کتاب کاری نداشته باش....اون هم مهمع ولی اینجوری بهتره.....
عربی و زبان رو اگر بتونی قواعد رو بخونی خیلی برد کردی...یا اگر هم دیدی نمیرسی لغاتشون رو بخون ....Amin Mojarradi یه دنیا ممنونم
-
amirh_hmyf
ممنون بابت منشنت (:
خوب در مورد زیست فصل هایی که خیلی مهم هستن و تست خیز تر فصل های ۱،۲،۵،۶،۷ برای بخش جانوری
و فصل ۸،۹ برای گیاهیخوب گفتار دو فصل ۲ و گفتار یک فصل ۹ مهم تر هستن
حتما شکل ها رو قبل آزمون یه تورقع بزنید و بعد اگه تونستید تورقع های آقای موقاری رو هم حتما ببینیددریا دریایی خیلی ممنونم
-
دریا دریایی
Amin Mojarradi
amirh_hmyf
zeinabmaghsoudi
خیلی :smiling_face: ازتون ممنونم -
Amin Mojarradi یه دنیا ممنونم
@bahar-khanoom خاهش میکنم:))
بقیه فصول هم مهم هستن...خیلی هم مهم هستن
و نباید از هیچکدومشون صرف نظر کنی...
ولی چون تایمت کمه اینا رو بخونی بهترع :)```
code_text -