جزوه زیست و آزمون های ماز!
-
بچه ها کسی از جزوه های طلایی زیست ماز استفاده کرده؟خیلی گرونن نسبت به تمام انتشارات و موسسات!
میشه نظرتون رو دربارش بگید و اینکه بنظرتون پکیج طلایی ماز رو تهیه کنم یا راه ابریشم زیست رو!!!
منابع دیگه ای بجز ماز بنظرتون میرسه برای زیست ؟؟!!! -
@همیار @راهنما-زیست @دانشجوی-پزشکی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
جزوه هاش خیلی چنگی به دل نمیزنن شما درسنامه خیلی سبزو بخون از روی کتاب میکرو حمید زارعی تست بزن و آزمون ماز بده اینجوری زیستت خیلی پیشرفت میکنه
-
جزوه هاش خیلی چنگی به دل نمیزنن شما درسنامه خیلی سبزو بخون از روی کتاب میکرو حمید زارعی تست بزن و آزمون ماز بده اینجوری زیستت خیلی پیشرفت میکنه
zeinabmaghsoudi موافقم اخه یه نگاه اجمالی هم بهش کردم واقعا تعریفی نداشت در مقایسه با بقیه ی کتابا و جالب اینکه از همهههه گرون تر بود
-
zeinabmaghsoudi خیلی سبز درسنامه جامعش رو بخونم یا تک پایه ها؟
-
Golnoush Gh در جزوه زیست و آزمون های ماز! گفته است:
تک پایه بنظرم کامل تره
-
zeinabmaghsoudi موافقم اخه یه نگاه اجمالی هم بهش کردم واقعا تعریفی نداشت در مقایسه با بقیه ی کتابا و جالب اینکه از همهههه گرون تر بود
Golnoush Gh در جزوه زیست و آزمون های ماز! گفته است:
بله متاسفانه آموزش کشور به سمت پولی شدن منابع خوب داره پیش میره خدا رو شکر آلا رو دارید
-
بچه ها کسی از جزوه های طلایی زیست ماز استفاده کرده؟خیلی گرونن نسبت به تمام انتشارات و موسسات!
میشه نظرتون رو دربارش بگید و اینکه بنظرتون پکیج طلایی ماز رو تهیه کنم یا راه ابریشم زیست رو!!!
منابع دیگه ای بجز ماز بنظرتون میرسه برای زیست ؟؟!!!Golnoush Gh بله من جزوه دهمش رو تهیه کردم....
خیلی خیلی کامل بود ..کل نکاات ترکیبی با فصول دیگه رو توی هر فصل نوشته....طولانی هست درسنامه هاش...مثلن فصل 2 دهمش 80 صفحه هست....
من همرو نخوندم فقط بعضی چیزا رو از روش نگاه میکنم...
خوبه اگر تهیه کنید..
ولی اگر تهیه هم نکنید تغییری ایجاد نمیکنه خودتون میتونید به بهترین نتیجه برسید بدون این جزوات...نه فقط ماز بلکه اگر هیچ جزوه ای رو هم نداشته باشی و خودت بخونی به بهترین نتیجه میرسی -
Golnoush Gh بله من جزوه دهمش رو تهیه کردم....
خیلی خیلی کامل بود ..کل نکاات ترکیبی با فصول دیگه رو توی هر فصل نوشته....طولانی هست درسنامه هاش...مثلن فصل 2 دهمش 80 صفحه هست....
من همرو نخوندم فقط بعضی چیزا رو از روش نگاه میکنم...
خوبه اگر تهیه کنید..
ولی اگر تهیه هم نکنید تغییری ایجاد نمیکنه خودتون میتونید به بهترین نتیجه برسید بدون این جزوات...نه فقط ماز بلکه اگر هیچ جزوه ای رو هم نداشته باشی و خودت بخونی به بهترین نتیجه میرسیAmin Mojarradi یازدهم و دوازدهم چی استفاده کردی؟
-
Amin Mojarradi یازدهم و دوازدهم چی استفاده کردی؟
Golnoush Gh
نه دیگه اونا رو نخریدم...
احتیاجی ندارم بهش
متن کتاب کافیه
فک کنم ۱۵۰ بود اکر اشتبا نکنم -
Golnoush Gh
نه دیگه اونا رو نخریدم...
احتیاجی ندارم بهش
متن کتاب کافیه
فک کنم ۱۵۰ بود اکر اشتبا نکنمAmin Mojarradi موافقم واقعا
-
Amin Mojarradi موافقم واقعا
Golnoush Gh ارع کافیع...
ب شوخی گفتی یا جدی؟ -
Golnoush Gh ارع کافیع...
ب شوخی گفتی یا جدی؟Amin Mojarradi نه جدی گفتم چون مافیای کنکور و کتابفروشی و دی وی دی فروشی باید یجایی متوقف بشه هر چند بقیه ی انتشارات هم دستی در پولشویی دارن اما ماز داره یه تنه رکوردهارو جابه جا میکنه معلومم نیست چه رابطه ای داره که میگه سوالات آزمون های من صد در صد منطبقن با کنکور!و سه جلد جزوه ی بدون تست رو میده ۶۰۰ تومن!بعدم میگه من راضی نیستم حتی از دست دوم جزوه هام ایتفاده کنید باید حتما نوش رو بخرید خخخخ
-
Amin Mojarradi نه جدی گفتم چون مافیای کنکور و کتابفروشی و دی وی دی فروشی باید یجایی متوقف بشه هر چند بقیه ی انتشارات هم دستی در پولشویی دارن اما ماز داره یه تنه رکوردهارو جابه جا میکنه معلومم نیست چه رابطه ای داره که میگه سوالات آزمون های من صد در صد منطبقن با کنکور!و سه جلد جزوه ی بدون تست رو میده ۶۰۰ تومن!بعدم میگه من راضی نیستم حتی از دست دوم جزوه هام ایتفاده کنید باید حتما نوش رو بخرید خخخخ
Golnoush Gh
️
اره کتاب کفایت میکنع...
خدا خوشش نمیاد این همه هزینه کنی....
فقط یه کتاب تست حتما باید داشته باشی برای تستا...
که اونا خودشون ی درسنامه دارن(و معمولن خو هست این درسنامه ها) ولی این درسنامه ها رو هم نمیخاد بخونی...
وقتتو میگیرع متن کتاب کافیع
و بعد برو سراغ تست و تو تست نکته ها رو در بیار و یاد بگیر -
Golnoush Gh
️
اره کتاب کفایت میکنع...
که اونا خودشون ی درسنامه دارن(و معمولن خو هست این درسنامه ها) ولی این درسنامه ها رو هم نمیخاد بخونی...
و بعد برو سراغ تست و تو تست نکته ها رو در بیار و یاد بگیرAmin Mojarradi چرا دخترش اومد
من همین استیکرو پسرونش فرستادم -
Golnoush Gh
️
اره کتاب کفایت میکنع...
و بعد برو سراغ تست و تو تست نکته ها رو در بیار و یاد بگیرAmin Mojarradi سلام یعنی وقت زیادی برای درسنامه نزاریم بهتر هست؟
-
Amin Mojarradi سلام یعنی وقت زیادی برای درسنامه نزاریم بهتر هست؟
Ghazal Vafaee ارهه
صد درصد بهتر هست...خیلی وقت گیره...
فقط در مواقعی که متن کتاب رو نمیفهمی به درسنامه مراجعه کن فقط برای همون مبحثی که متوجه تمیشی تا اونو خوب بفهمی...بعد که فهمیدی دوباره با کتاب پیش برو -
شما فیلمای آقای موقاریو ببین نکاتشو بنویس بعد برو آزمون ماز بده من همین کار رو کردم نتیجه خوبی هم گرفتم چون واقعا آزمون زیست ماز خیلی نکات ترکیبی قشنگی داره بعد اینکه آزمون تموم شد پاسخنامه شو حتما بخون چون خودش یه درسنامه عالی و ترکیبیه