مشکل برنامه ریزی
-
Fateme Sh 0 رسیدن ب هدف خوبه و البت شیرین ولی سلامتیت ب خطر ننداز گلم ی درصد فک کن ب هدفت برسی ولی بخاطر بی خوابی مشکل پیدا کنی دیگ اونجوری رسیدن ب هدف ارزش چندانی نداره ب هر حال تلاش خوبه ولی ب فکر بدنتم باش بی خوابی خیلی بده
مهشید غضنفرآبادی موافقم سلامتی چیزیه که اگه از دستت بره با هیچچیزی قابل جبران نیست
و قسمت اصلی از سلامتی به خواب درست بستگی داره همون قد که کمش ضرر میزنه زیادش هم بده
البته ایشون فکر کنم اول راهن . اولش همه با موتور بدجور میرن جلو بقیش خیلی مهمه نه اولش بخاطر همین میگم اگه برمیگشتم به دهم خیلی از کارا و سخت گیری هایی که برای خودم درست کرده بودمو نمیکردم و بیشتر شیطونی میکردم
حالا خودش بعدن بهتر میفهمه این حرفارو در هرصورت جفتتون موفق باشید -
M Tg درس خوندن بیشتر از 14 یا15 ساعت دیگ فایده ای نداره البته نرمالش برا کسی ک کلا روزش و تو خونست و مدرسه نمیره 12ساعته
مهشید غضنفرآبادی ببین ادمای خاصی هستن که میتونن این تایم بخونن به عموم توصیه نمیشه چه بسا که همونایی که ۱۵ ساعت میخوندن هیچی نشدن و کسی با ۷ ساعت خوندن به هدفش رسیده
خوندن داریم تا خوندن!) -
مهشید غضنفرآبادی موافقم سلامتی چیزیه که اگه از دستت بره با هیچچیزی قابل جبران نیست
و قسمت اصلی از سلامتی به خواب درست بستگی داره همون قد که کمش ضرر میزنه زیادش هم بده
البته ایشون فکر کنم اول راهن . اولش همه با موتور بدجور میرن جلو بقیش خیلی مهمه نه اولش بخاطر همین میگم اگه برمیگشتم به دهم خیلی از کارا و سخت گیری هایی که برای خودم درست کرده بودمو نمیکردم و بیشتر شیطونی میکردم
حالا خودش بعدن بهتر میفهمه این حرفارو در هرصورت جفتتون موفق باشیدM Tg منم نمیگم برمیگشتم ب دهم خودکشی میکردم ک میگم کمتر تو حواشی قرار میگرفتم و بیشتر درس میخوندم .من حتی پارسالم ک سال اخرم بود درست و درمون درس نخوندم ولی امسال دارم رو روال میوفتم ک بیخیال همه چی و همه کس شم ب جز خودم و بنظرم آهسته و پیوسته جلو رفتن بهتر از شل کن سفت کن هستش و کسی ک از اول ب خودش تا این حد سخت بگیره 90درصد ب اخر نمیرسه پس بهتره الان انرژی و تقسیم کردو واسه نزدیکای کنکور انرژی بیشتری گذاشت
-
M Tg منم نمیگم برمیگشتم ب دهم خودکشی میکردم ک میگم کمتر تو حواشی قرار میگرفتم و بیشتر درس میخوندم .من حتی پارسالم ک سال اخرم بود درست و درمون درس نخوندم ولی امسال دارم رو روال میوفتم ک بیخیال همه چی و همه کس شم ب جز خودم و بنظرم آهسته و پیوسته جلو رفتن بهتر از شل کن سفت کن هستش و کسی ک از اول ب خودش تا این حد سخت بگیره 90درصد ب اخر نمیرسه پس بهتره الان انرژی و تقسیم کردو واسه نزدیکای کنکور انرژی بیشتری گذاشت
مهشید غضنفرآبادی خب چرا میزنی
بلاخره هرکی یه نظری داره من نظر خودمو واس ایشون گفتم شما جواب دادید... -
مهشید غضنفرآبادی ببین ادمای خاصی هستن که میتونن این تایم بخونن به عموم توصیه نمیشه چه بسا که همونایی که ۱۵ ساعت میخوندن هیچی نشدن و کسی با ۷ ساعت خوندن به هدفش رسیده
خوندن داریم تا خوندن!)M Tg اره خب یکی 12 ساعت میخونه یادگیریش کمه .یکیم این دوازده ساعت و بدون تمرکز میخونه یکیم خیلی کمتر میخونه ک خب چون باتمرکز و اصولی میخونه خیلی بهتر کلا کیفیت بهتر از کمیت هستش ولی واقعا 19 ساعت درس خوندن توصیه نمیشه دیگ خیلی بالا همون 14 یا 15 ک اونم زیاد خوب نیست نرمالش همون 12 ک اگ کل روز و بیکار باشه و مدرسه نداشته باشه یا کار دیگ.. طبق گفته جناب امینی راد کمتر از 8ساعت و بیشتر از12 ساعت دیگ خوب نیست
-
مهشید غضنفرآبادی خب چرا میزنی
بلاخره هرکی یه نظری داره من نظر خودمو واس ایشون گفتم شما جواب دادید...M Tg قصد زدن نداشتم شاید نحوه بیان نظرم درست نبوده ب هر حال معذرت!درکل قصد این بود ک بگم ن خیلی باید ب خودت فشار بیاری ن خیلی بیخیال باشی چون در هر صورت ضررشو خودت میبینی(خودت منظورم صرفا شخص شما نیست کلی بیان میکنم )
-
Setayesh H1382 میشه برا من بفرستیش چون منم یکم مشکل دارم
مهشید غضنفرآبادی باشه چشم
-
مهشید غضنفرآبادی باشه چشم
Setayesh H1382 چشت بی بلا
-
حسین علیزاده
منم از سال دهم این مشکلا رو داشتم کلا درگیر بودم چی بخونم چی نخونم از کجا شروع کنم کدوم ازمون رو بدم دهم و یازدهم همینطوری الکی تموم شد من حتی تو مدرسه هم نمره های دلخواه رو به دست نیاوردم بهترین پیشنهادی که دارم واست و میدونم ضرر نمیکنی یه مشاور پیدا کن و همون بشه مشاور ثابتت منم الان که دوازدهمم با مشاور مشکل استرس و کتابامو برنامه ریزی و ازمون و کلاس و دی وی دی اموزشی حالا از هر سایتی اینا همه حل شده مطالعمم از ۵ ساعت رسیده به ۱۹ ساعت مشاور واقعا عالیه
تنها امشکل باقی مونده ریاضی و فیزیک اونم داره حل میشه فقط یه مشاور میتونه تو رو به موفقیت برسونهFateme Sh 0 ببخشید میشه این مشاور رو هم به ما معرفی کنید.
البته اگه امکانش هست🙏🏻 -
Setayesh H1382 چشت بی بلا
مهشید غضنفرآبادی سلام دوست عزیز.
●قبل از هرکاری و اول از هرچیز اراده قوی باید داشت اگه اراده قوی باشه مطمئنا انگیزه لازم برای رسیدن به هدف هم بوجود میاد...
●درهرروز باید ۱۰ ساعت مطالعه مفید داشت( البته خود من از ساعات کم شروع کردم چون سخته یهویی ۱۰ ساعت مطالعه داشته باشی خسته کننده میشه و یادگیری خیلی کم میشه!)
●و ۶۰ ساعت مطالعه در طول هفته ( بازم میگم از ساعات کم شروع بعد کم کم ساعات مطالعه رو بالا میبریم ک یادگیری هم مفید باشه!)
●درسها حتما باید با تست جمع بندی بشن...
●روزی ۲ تا درس تخصصی و ۲ تا عمومی ( اینجاهم بستگی به خودتون داره میتونید از تعداد دروس کمتری استفاده کنید تا به تسلط کافی برسید) برای هردرس تخصصی حدود ۳ و خورده ای وقت و برای هر درس عمومی ۲ ساعت وقت بزارید.
●تست دروس عمومی ۲_۱روز بعداز مطالعه ،،، ریاضی_شیمی همون لحظه و زیست ۱ روز بعد از مطالعه زده بشه.
●هرشب نیم ساعت رو به مرور دروسی ک همون روز خوندید اختصاص بدید.
● مرور خیلی مهمه دین و زندگی رو حداقل باید تا اخر سال ۱۳ بار مرور کرد و زیست رو بالای ۲۰ بار مرور کرد.
یه دفتر یادداشت تهیه کنید و تعداد تستای درست و غلط هر درس رو درهمون روز یادداشت و به مرور پیشرفتتون رو ببینید.
●بعد از هروعده غذایی سریعا مطالعه نداشته باشید. از غذاهای چرب و نشاسته دار کمتر استفاده کنید.( اینم به خودتون بستگی داره)
●بعد از هر ۹۰ دقیقه مطالعه، ۱۵ دقیقه استراحت کنید وبعد از ۱۵ دقیقه همون مطالبی رو که خوندید یه مرور کنید ( مرور به این معنی نیست که حتما روش متمرکز بشید و زمان از دستتون دربره یه نگاه کوچیک برای بخاطر اوردن مطالب کفایت میکنه.)
●پیشنهاد میکنم ریاضی و زیست رو تو یه روز باهم بخونید
فیزیک و شیمی رو یه روز باهم
عربی و دین و زندگی هم تو یه روز باهم
زبان انگلیسی و فارسی رو هم باهم تو ۱ روز.
● و اینکه برای ریاضی و فیزیک علاوه بر تست حتما تمرین هم حل کنید.این برنامه ریزی من بوده
امیدوارم بتونه کمکتون کنه.
موفق باشید🥀🙏🏻