قلم چی 18 مهر
-
۶۹۰۰ یا ۷۰۰۰ انشاالله
-
بچه ها کارنامه هاتونو میفرستین دیگه انشالله؟
-
-
@mahta-kamali در قلم چی 18 مهر گفته است:
Fragile در قلم چی 18 مهر گفته است:
@mahta-kamali بالا ۵ و ۷۰۰ شدم میفرسم😐😐
انشالله میشی 🙂
ایشالله😂💜
-
@mahta-kamali انشاالله
چون واقعا تلاشم اندازه اش بوده
فقط امیدوارم فارسی خرابش نکنه -
راستی زمین چقدر تاثیر داره رو تراز
نزنیش چقد ترازت میاد پایین
چطوریه؟؟ -
چطوریه؟؟ramses kabir در قلم چی 18 مهر گفته است:
چطوریه؟؟وقتی میخوای رتبت و تخمین بزنی توی سایتا اصلا زمین جزوش نیس!
-
ramses kabir در قلم چی 18 مهر گفته است:
چطوریه؟؟وقتی میخوای رتبت و تخمین بزنی توی سایتا اصلا زمین جزوش نیس!
Fragile رو تراز قلمچی منظورمه
تاثیری داره اصلا؟ -
زهرا بنده خدا من از عمومیا امیدم به زبانه فقط با عربی دینی که صففففر خاک به سرم حالا جمعه میایم عملکردمونو میگیم بقیه روحیه بگیرن😂
mahla bpz من عربیم راهنمایی اغلب بالای۸۰درصد میزدم،معلمامون میگفتن راهنمایی رو یاد بگیرید دبیرستانم همینان...
منم اعتماد کردم به همینا و همونا ، معلممونم خوب نبود عربیم ۲۰درصد میزدم حتی به۱۳درصدم رسید 😁حالا تابستونی یه کم خودم بالا کشیدم تونستم تو۵۰نگهش دارم.
دینیمم بدک نیست.
ولی زبان صفرم صفر😐 -
زهرا بنده خدا من از عمومیا امیدم به زبانه فقط با عربی دینی که صففففر خاک به سرم حالا جمعه میایم عملکردمونو میگیم بقیه روحیه بگیرن😂
-
تاثیری داره اصلا؟ramses kabir در قلم چی 18 مهر گفته است:
تاثیری داره اصلا؟میپرسم قطعیش و بهت میگم ولی احتمال ۹۹ درصد ن تاثیر نداره!
-
mahla bpz من عربیم راهنمایی اغلب بالای۸۰درصد میزدم،معلمامون میگفتن راهنمایی رو یاد بگیرید دبیرستانم همینان...
منم اعتماد کردم به همینا و همونا ، معلممونم خوب نبود عربیم ۲۰درصد میزدم حتی به۱۳درصدم رسید 😁حالا تابستونی یه کم خودم بالا کشیدم تونستم تو۵۰نگهش دارم.
دینیمم بدک نیست.
ولی زبان صفرم صفر😐زهرا بنده خدا نه ولی من فق امیدم به زبانه ولی از دینییییی وحشت میکنم با ادبیات ادبیاتو دیگه خییلی بزنم ۶۰درصد
-
mahla bpz باشه بیایم😂
زهرا بنده خدا چتتو وا کن ی دیقه
-
بچه ها مشاور من زنگ زد خودشو معرفی کرد بعد قطع کرد!
مشاور شما چی گفت؟@mahta-kamali زنگ نزده هنوز😂
ولی میشناسمش😂 -
مشاور شما چی گفت؟@mahta-kamali در قلم چی 18 مهر گفته است:
مشاور شما چی گفت؟پشتیبان منطورته؟
ع من گف ی جلسه حضوری بزاریم هر موقع خودت گفتی
من هنوز نگفتم😂😂😐 -
دینیمم بدک نیست.
ولی زبان صفرم صفر😐زهرا بنده خدا عربی ترجمه ات خوب باشه درصد هشتادت رو من تضمین میکنم
چون عربی نظام جدید کلا رو معنی داره میچرخه اینو از اقای واعظی شخصا پرسیدم و واقعا ازش نتیجه گرفتم گفت که بشین ترجمه رو با تموم قواعدش بخون و تست ترجمه زیاد بزن منم اینطوری کردم خوشبختانه عربیم الان دور ۷۰ یا هشتاد میگرده واسه زبان هم فقط باید کلاس زبان رفته باشی البته نه یه سطح و دوسطح بلکه ۶ یا هفت سال -
@mahta-kamali زنگ نزده هنوز😂
ولی میشناسمش😂زهرا بنده خدا در قلم چی 18 مهر گفته است:
@mahta-kamali زنگ نزده هنوز😂
ولی میشناسمش😂پس عدد ۶ رو ارسال کن😂
نمیدونم برات پیامک اومده یا ن -
زهرا بنده خدا عربی ترجمه ات خوب باشه درصد هشتادت رو من تضمین میکنم
چون عربی نظام جدید کلا رو معنی داره میچرخه اینو از اقای واعظی شخصا پرسیدم و واقعا ازش نتیجه گرفتم گفت که بشین ترجمه رو با تموم قواعدش بخون و تست ترجمه زیاد بزن منم اینطوری کردم خوشبختانه عربیم الان دور ۷۰ یا هشتاد میگرده واسه زبان هم فقط باید کلاس زبان رفته باشی البته نه یه سطح و دوسطح بلکه ۶ یا هفت سالramses kabir آخه ترجمه خودش همه چیه😐🤦🏻♀️