تست های راه ابریشم راه ابریشم
-
-
-
سلام روند آموزشی راه ابریشم رو دنبال کنید
هر هفته مطالبی که قراره استفاده کنید در اختیارتون قرار می گیره -
@Dr-Aryan دوست عزیز. تولید محتوای اموزشی زمان خیلی زیادی میبره. شما تموم فیلمایی که تا الان اپلود شده رو نگاه کردید؟ بیاییم بهشون استرس الکی ندیم که هم باعث خستگی اونا میشه و هم چون سریع تر مراحل انجام میشه از کیفیت کار نهایی کاسته میشه
امکان نداره دانش اموزی به آخر فیلما برسه و فیلم جدیدی برای دیدن نداشته باشه
یعنی بشدت برنامه ریزی شده و دقیق فیلمارو ارسال میکنن -
@Dr-Aryan دوست عزیز. تولید محتوای اموزشی زمان خیلی زیادی میبره. شما تموم فیلمایی که تا الان اپلود شده رو نگاه کردید؟ بیاییم بهشون استرس الکی ندیم که هم باعث خستگی اونا میشه و هم چون سریع تر مراحل انجام میشه از کیفیت کار نهایی کاسته میشه
یعنی بشدت برنامه ریزی شده و دقیق فیلمارو ارسال میکننMahdi Jafari 1 ماممنونشون هستیم اما شماهم یکم با دقت تر تاپیکا رو بخونید تا بدرستی متوجه منظور بشید
-
Mahdi Jafari 1 ماممنونشون هستیم اما شماهم یکم با دقت تر تاپیکا رو بخونید تا بدرستی متوجه منظور بشید
@Dr-Aryan بله دقت کردم ولی تغییری ایجاد نمیکنه. به هرحال اگر فیلم ها اماده باشه میزارن. قصد احتکار فیلم یا ازار و اذیت بقیه رو ندارن که! اماده بشه قرار میدن. متوجه نمیشم پرسیدن این سوال چه کمکی به این روند میکنه
-
یعنی بشدت برنامه ریزی شده و دقیق فیلمارو ارسال میکننMahdi Jafari 1 فکر کنم منضورشون جزوه هاس نه فیلم.
-
سلام بله جزوه ها رو ای کاش یکجا قرار بدید
و یک سوال آیا برا قلمچی برنامه دارید چون از آزمون دوم برنامه بهم میخوره -
حسین زندی ما هزار بار گفتیم ولی بعضیا میان میگن شما الایی نیستین همش نق میزنین انرژی منفی میدین مدیر و تگ میکنن داستان میسازن خلاصه ما هم بیخیال شدیم
-
دوستان ریاضی از تدریس آقای طلوعی برای فصل یک دوازدهم در راه ابریشم راضی هستید؟
-
دوستان ریاضی از تدریس آقای طلوعی برای فصل یک دوازدهم در راه ابریشم راضی هستید؟
-
ریاضی ثابتی خوبه ....
-
با سلام ببخشید امروز توی برنامه ی راه ابریشم حل تست های فصل 1 نوشته شده ،ببخشید این تست ها دقیقا کجا هستند؟در بخش حل تست تست های 2 فصل آورده شده و من فیلم یا جزوه ای با موضوعی تست فصل 1 نمی یابم!
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست -
با سلام ببخشید امروز توی برنامه ی راه ابریشم حل تست های فصل 1 نوشته شده ،ببخشید این تست ها دقیقا کجا هستند؟در بخش حل تست تست های 2 فصل آورده شده و من فیلم یا جزوه ای با موضوعی تست فصل 1 نمی یابم!
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیستAmir Ghaheri سلام دوست عزیز
یکبار گفتید کافیه و پاسخ میدن
نیاز نیست همه جا بچه ها رو تگ کنید -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد