درخواست معرفی کتاب کمک درسی
-
سلام دوستان من رشته ریاضی سال سوم دبیرستان هستم ، و میخوام کتاب کمک درسی بگیرم ، چه کتاب هایی رو معرفی میکنید که بهترین استفاده رو هم برای امتحان نهایی و هم کنکور داشته باشه ؟ سطح درسی هم متوسط رو به بالا هستش ، ممنون میشم بهترین ها رو معرفی کنید ، هم برای تخصصی ها هم عمومی ها...
یه سوال یگه هم اینکه به نظرتون از بین آزمون های آزمایشی گاج ، قلمچی و گزینه 2 ، کدوم رو شرکت کنم ؟ -
سلام دوستان من رشته ریاضی سال سوم دبیرستان هستم ، و میخوام کتاب کمک درسی بگیرم ، چه کتاب هایی رو معرفی میکنید که بهترین استفاده رو هم برای امتحان نهایی و هم کنکور داشته باشه ؟ سطح درسی هم متوسط رو به بالا هستش ، ممنون میشم بهترین ها رو معرفی کنید ، هم برای تخصصی ها هم عمومی ها...
یه سوال یگه هم اینکه به نظرتون از بین آزمون های آزمایشی گاج ، قلمچی و گزینه 2 ، کدوم رو شرکت کنم ؟yousef2016
سلام...
حتمن و حتمن کتابای محوری (سبز-سیرتا پیاز ) گاج رو استفاده کنید !
(آموزش + نهایی + کنکور )
برای همه دروس !
آزمون رو بدلیل جامع اماریه بالا و سطح خوب قلمچی ثبتنام کنید !
موفق باشید ! -
ممنونم بابت پاسخت رضا جان ، کتاب های سیر تا پیاز کیفیت آموزششون چه طوره ؟ چقدر وارد جزئیات میشن ؟ چون توی مدرسه دولتی عادی درس میخونم و میخوام تا جایی که میشه سطح خودم رو بالا بکشم .تا انشالله جز تک رقمی های کنکور باشم ...
-
ممنونم بابت پاسخت رضا جان ، کتاب های سیر تا پیاز کیفیت آموزششون چه طوره ؟ چقدر وارد جزئیات میشن ؟ چون توی مدرسه دولتی عادی درس میخونم و میخوام تا جایی که میشه سطح خودم رو بالا بکشم .تا انشالله جز تک رقمی های کنکور باشم ...
yousef2016
منم توی مدرسه دولتی درس خوندم...
یادم میاد یه معلم جبر داشتیم...بی سواد تر از خودش فقط خودش بود...
اصلن جبر بلد نبود..
رفتم یه کتاب سیرتا پیاز گرفتم...معلم حسابانمونم تاییدش کرد..گفتش اگه خوب بخونی شاید نمره کامل هم بتونی بگیری تو نهایی...
نشستم برای جبر همونو خوندم..
کیفیت کتاباش واقعن عاولیه....و همچنین قیمتش -
یه سوال یگه هم اینکه به نظرتون از بین آزمون های آزمایشی گاج ، قلمچی و گزینه 2 ، کدوم رو شرکت کنم ؟به نظر من آزمون قلم چی یا گزینه دو برو هردو تاشون برای سال سوم خوبن .
منابع : من فقط دین و زندگی رو از روی کتاب ماجراهای من و درسام خیلی سبز خوندم امتحان نهایی خرداد 95 بیست شدم .
عربی : سیر تا پیاز (محوری) عالیه من با خوندن این کتاب 19/5 گرفتم .(جلد سبز رنگ) گاج
زبان: محوری (سیر تا پیاز) مولفش هست حسن بلند (جلد سبز رنگ) امسال بیشتر سوالات از داخل این کتاب اومده بودن برای زبان 19 شدم گاج
ادبیات : محوری (سیر تا پیاز) جلد سبز رنگ اصلا با خوندن این کتاب نیازی به معلم و ... نداری برای نهایی من خودم 19/75 شدم گاج
زبان فارسی 3تا منبع بهت پیشنهاد می کنم برای گرفتن نمره ی خوب :1-یا محوری(سیر تا پیاز بگیر ) اگه وقت زیاد داری و از این درس خوشت میاد چون توضیحات اضافه زیاد داره قابل استفاده برای کنکوره ولی اگه توضیحات خلاصه و مفید برای امتحان نهایی و کنکورت می خواهی پرسمان(جلد سیاه) بگیر گاج . 2- برای مبحث تکواژ واژه و سایر مباحث مهم برای کنکور برو سراغ چکیده ی تخته سیاه .من خودم با پرسمان 19/5 شدم .البته تدریس آلاء ی در صفر تا صد زبان فارسی خیلی بهم کمک کرد .
من رشتم تجربیه در نتیجه نمی تونم زیاد درباره ی دروس اختصاصی بهتون توضیح بدم ولی برای شیمی تمرین زیاد حل کن و با یک جزوه ی خوب میتونی به راحتی نمره ی خوبی بگیری . اگه بتونی با استاد آقاجانی توی صفر تاصد شیمی 3 برای نهایی جلو بیایی نمره ی خیلی خوبی میگیری .
فیزیک هم مثل شیمی برای فیزیک میتونی از فیلم های مخصوص امتحان نهایی به ویژه حل تمرین های آخر فصل توسط استاد فدایی فرد استفاده کنی واقعا خیلی به من کمک کردن که 19 بشم (تمارین آخر فصل فیزیک خیلی مهم اند و 2یا 3 نمره بدون تغییر سوال دارن)
امیدوارم این مطالب بتونه بهت کمک کنه و یک نمره ی خوب توی نهایی هات بگیری. -
پاسخ: درخواست معرفی کتاب کمک درسی
ممنونم از هر دو تا دوستان خوبم که با راهنمایی شون کمک زیادی به من کردند... واقعا ممنون از reza77 و mehdinasiri عزیز
توی دو تا آزمون قلمچی و گزینه 2 هم شرکت میکنم انشالله ...دوستان دیگه هم حتما تجربیات خودشون رو با ما در میون بزارن تا به همه ی بچه هایی که نیاز به انتخاب منبع دارن کمک بشه ...
-
آره پرسمان هم کتاب های خوبی زده...
راستی دوستان نظرتون درباره کتاب های مهر و ماه چیه ؟؟ تو چه جاهایی میتونه کمک کنه
-
ممنونم از هر دو تا دوستان خوبم که با راهنمایی شون کمک زیادی به من کردند... واقعا ممنون از reza77 و mehdinasiri عزیز
توی دو تا آزمون قلمچی و گزینه 2 هم شرکت میکنم انشالله ...دوستان دیگه هم حتما تجربیات خودشون رو با ما در میون بزارن تا به همه ی بچه هایی که نیاز به انتخاب منبع دارن کمک بشه ...
yousef2016 در درخواست معرفی کتاب کمک درسی گفته است:
اگه میخوای ثبت نام کنی آزمون هر 2 تا رو اگه ثبت نام کنی باعث 2 برنامه گی میشی و نمی تونی خوب جلو بری فقط یکی شو ثبت نام کن .
از کتاب های مهر و ماه هم میتومنی توی درس ادبیات تاریخ ادبیاتش (کلا ادبیات ) که عالیه استفاده کنی منظورم کتاب های جیبی (لقمه ) است نه پنج گنج. -
اوکی مهدی جان ، مرسی بابت راهنمایی خوبت
-
yousef2016 در درخواست معرفی کتاب کمک درسی گفته است:
قابلی نداشت اگه سوالی داشتی همین جا بپرس اگه چیزی بدونم جوابگو هستم .
-
ممنونم واقعا
راستی به نظرت امسال چقدر روی تست زمان بزارم ؟ -
ممنونم واقعا
راستی به نظرت امسال چقدر روی تست زمان بزارم ؟yousef2016 در درخواست معرفی کتاب کمک درسی گفته است:
ممنونم واقعا
راستی به نظرت امسال چقدر روی تست زمان بزارم ؟بستگی به سطح درسیت داره ولی میزان اون نباید به اندازه ای باشه که از نهایی هات غافل و یا دور بشی . به نظر من یک سوم زمانی که برای مطالعه ی تشریحی ات میزاری رو برای تست بزاری کافی باشه .
-
مرسی