تراژن
-
سلام بنظرتون تو یک جمعیت میتونه جاندار تراژن وجود داشتهباشه؟چرا؟
تجربیا دانش-آموزان-آلاء راهنما-زیستzo
فکر نمی کنم
چون توی تعریف جمعیت میگیم(از یک گونه
انتقال ژن بین یک گونه هم تراژن محسوب نمیشه -
سلام بنظرتون تو یک جمعیت میتونه جاندار تراژن وجود داشتهباشه؟چرا؟
تجربیا دانش-آموزان-آلاء راهنما-زیستzo
توی تعریف جمعیت گفته مجموع جاندارانی که از یک(گونه) ودر یک (مکان) و در یک ( زمان) زندگی میکنند جمعیت گفته میشود
توی تعریف تراژنم گفته شده که ژن های افراد ( گونه ) های دیگر را داشته باشد
توی جمعیت افراد یک گونه هستند پس باید گونه دیگری هم باشه که بشه جاندار تراژن پیدا کرد
به نظر من که نمیشه -
zo
توی تعریف جمعیت گفته مجموع جاندارانی که از یک(گونه) ودر یک (مکان) و در یک ( زمان) زندگی میکنند جمعیت گفته میشود
توی جمعیت افراد یک گونه هستند پس باید گونه دیگری هم باشه که بشه جاندار تراژن پیدا کرد
به نظر من که نمیشهAtiyeh Mohammadian کاملا درسته
-
-
-
zo
به نظر من که نمیشهAtiyeh Mohammadian خب مثلا نمیشه جمعیتی از جانداران تراژن رو داشته باشیم
-
Atiyeh Mohammadian خب مثلا نمیشه جمعیتی از جانداران تراژن رو داشته باشیم
zo نه دیگه چون توی جمعیت فقط یک گونه هست نمیشه ولی مثلا توی اجتماع میشه چون اونجا چند گونه هستش
-
مهتاب مختاری
Atiyeh Mohammadian
Alireza Yousofvand
Fatemeh Babazadeh
آفرین به همه تون -
جاندار وقتی تراژن میشه ب نظرت گونه ش تغییر می کنه؟؟؟
دو تا دانشمند( بایر و کوهن) اومدن ژن مربوط به rRNA قورباغه ی آفریقایی رو دادن به باکتری اشریشیاکولای و دیدن اون باکتری اومد rRNA یوکاریوت(قورباغه هه) رو ساخت! حالا بگید ببینم آیا اون باکتری دیگه جزو گونه ی E.Coli به حساب نمیاد! پس جواب سوالت اینه: بله میتونه!!( صورت سوال گفتی میتونه آیا؟)
ولی توجه کنید "تراژن" بودن یک پدیده ی طبیعی نیست!! که بخواد تو طبیعت بین باکتری و انسان ژن تبادل بشه( آفرین چون یک گونه نیستن اصلا))!! و کلا عمل دست انسانه و طی مهندسی ژنتیک اتفاق میفته!( یعنی انسان میاد ژن رو از یکی میده به یکی دیگه یا ژنی رو حذف میکنه!)! حالا صورت سوال باید تکلیفش رو مشخص کنه که آیا منظورش به صورت طبیعی هست یا نه هر حالتی رو مدنظر قرار داده( حتی استثنا ها). در هر حال صورت سوال جالب به نظر نمیاد! -
جاندار وقتی تراژن میشه ب نظرت گونه ش تغییر می کنه؟؟؟
دو تا دانشمند( بایر و کوهن) اومدن ژن مربوط به rRNA قورباغه ی آفریقایی رو دادن به باکتری اشریشیاکولای و دیدن اون باکتری اومد rRNA یوکاریوت(قورباغه هه) رو ساخت! حالا بگید ببینم آیا اون باکتری دیگه جزو گونه ی E.Coli به حساب نمیاد! پس جواب سوالت اینه: بله میتونه!!( صورت سوال گفتی میتونه آیا؟)
ولی توجه کنید "تراژن" بودن یک پدیده ی طبیعی نیست!! که بخواد تو طبیعت بین باکتری و انسان ژن تبادل بشه( آفرین چون یک گونه نیستن اصلا))!! و کلا عمل دست انسانه و طی مهندسی ژنتیک اتفاق میفته!( یعنی انسان میاد ژن رو از یکی میده به یکی دیگه یا ژنی رو حذف میکنه!)! حالا صورت سوال باید تکلیفش رو مشخص کنه که آیا منظورش به صورت طبیعی هست یا نه هر حالتی رو مدنظر قرار داده( حتی استثنا ها). در هر حال صورت سوال جالب به نظر نمیاد!