کتاب چی ؟!!
-
سلام دوستان 450هزارتومن بن کتاب دارم باید کتاب کانون قلم چی بخرم نمیدونم کتابای تستش کدوما خوبن بنظر شما چی بخرم بهتره ؟ لطفا بگین تجربیا
دوازدهم
کاظم قلم چی
کتاب خوان -
سلام دوستان 450هزارتومن بن کتاب دارم باید کتاب کانون قلم چی بخرم نمیدونم کتابای تستش کدوما خوبن بنظر شما چی بخرم بهتره ؟ لطفا بگین تجربیا
دوازدهم
کاظم قلم چی
کتاب خوانمهشید غضنفرآبادی در کتاب چی ؟!! گفته است:
دوازدهم
کاظم قلم چی
کتاب خوانفکر میکنم اشتباه تگ کردید این دو اسم آخر دوتا از دانش آموزان آلایی هستند
ولی نظر خود من سه سطحی هست -
مهشید غضنفرآبادی در کتاب چی ؟!! گفته است:
دوازدهم
کاظم قلم چی
کتاب خوانفکر میکنم اشتباه تگ کردید این دو اسم آخر دوتا از دانش آموزان آلایی هستند
ولی نظر خود من سه سطحی هستابوالفضل ریسی میدونم همینجوری تگ کردم شاید یکی ی چیزی بگه
-
ابوالفضل ریسی میدونم همینجوری تگ کردم شاید یکی ی چیزی بگه
-
ابوالفضل ریسی عوض گیر الکی کتاب و بگو خیر سرت
-
گفتم که سه سطحی دارم خوبه
تو همون پست اول گفتم -
گفتم که سه سطحی دارم خوبه
تو همون پست اول گفتمابوالفضل ریسی اینقدر حواسم ب جمله اول بود جمله دوم ندیدم
مرسی
-
دوازدهم
کاظم قلم چی
کتاب خوانمهشید غضنفرآبادی ابی هاش عالیه ....ابی فیزیک..........
-
مهشید غضنفرآبادی ابی هاش عالیه ....ابی فیزیک..........
محمد اخگری ممنونم
-
محمد اخگری ممنونم
مهشید غضنفرآبادی البته تستاش جون داره و زمان زیادی میخواد تا تستاشو حل کنی ولی خیلی باعث تسلطت میشه.اگه قلمچی میری واقعا کمکت میکنه ..
-
مهشید غضنفرآبادی البته تستاش جون داره و زمان زیادی میخواد تا تستاشو حل کنی ولی خیلی باعث تسلطت میشه.اگه قلمچی میری واقعا کمکت میکنه ..
محمد اخگری اره قلم چی میرم !قبلا از بعضی از کتاباش استفاده کردم البت بیشتر آبی میخاستم نظر دوستان ببینم ک چیه