سولات متداول از راه ابریشم به همراه پاسخ
-
سلام دوستان خوبم
اینجا سوالات متداول دانش آموزان از پرسش های راه ابریشم رو به همراه پاسخ براتون قرار میدیم
دوستان لطفا برای هر سوال جدید در این زمینه ، تاپیک جدا [در دسته بندی راه ابریشم] بزنید و سوالاتی که جوابش در این تاپیک و همینطور تاپیک زیر هست رو نپرسید
https://forum.alaatv.com/topic/20897/راه-ابریشم-آلاء-چی-هست/1
@دانش-آموزان-آلاء -
پرسش:
فرسنگ ها طبق ازمون ها تیکه تیکه رو پروفایلمون قرار میگیره یا نه تمام مطالب یک جا رو پروفایلمون قرار میگیره؟
ویه چیز دیگه راه ابریشم که از اول مهر شروع میشه با مدرسه تداخل پیدا نمیکنه؟ چون مدرسه از الان دارن دوازدهم رو تدریس میکنن و خب قاعدتا اول مهر درسشون جلوتره و من اگه بخوام مجدد از دوازدهم با الا پیش برم از مدرسه عقب میمونم و بع امتحانا نمیرسم .... پیشنهادتون چیه چیکار کنم دقیقا؟؟
بودجه بندی و هر فرسنگ مطابق با ازمونا گزینه دوعه ینی برا فرسنگ اول اگه زیست دوازدهم و دهم تا فصل ۲ باشه ازمون اول گزینه دوعم از همین مطالبه؟ ینی با این بودجه بندیش به ازمونا گزینه دو میرسیم؟پاسخ:
سلام
جواب سوال هاتون تو تاپیک معرفی هستراه ابریشم برنامه ای هست که طول سال تکمیل میشه
فرسنگ به فرسنگ در پروفایلتون قرار می گیرهبه توضیحات هر درس مراجعه کنید با تاریخ و مبحث مشخص شده هر ماه کدوم قسمت ها خواهد بود
برای دانش آموز داوزدهم اولویت کنکور هست
هر چند برای مدرسه تون هم به مشکل خاصی بر نمی خوریدبله به بودجه بندی ازمون گزینه ۲ میرسید
یکبار دیگه لینکی که بالا قرار دادم رو مطالعه کنید
-
پرسش:
سلام .. بببخشید یکی از فامیل هام میخواد بره دهم . اون خواست از شما بپرسم که راه ابریشم ریاضی تجربی بدردش میخوره یا ن ؟ راستی شما گفتید که امسال تمام راه های ابریشم نیازی به فیلم های صفر تاصد ندارن چون خوده راه ابریشم به طور کامل توضیح میده. اونوقت راه ابریشم ریاضی تجربی امسال دوباره مثل پارسال نیازی به صفر تا صد ریاضی تجربی داره یا نه؟پاسخ:
سلام
برای دانش آموزی که امسال تازه دهمی میشه توصیمون استفاده از راه ابریشم نیست
چرا که راه ابریشم برای دانش اموز کنکوری تدوین شده که هر ۳سال رو پوشش بده
توی راه ابریشم ریاضی تجربی برای هر فرسنگ گفته شده که کدوم جلسات از ۰تا ۱۰۰ ها رو ببینن
کسی که تا حالا اموزش ندیده ضروری هست که با ۰تا ۱۰۰ آموزش ببینه
اما اگر کسی اموزش دیده باشه ضرورتی ندارهاگه بخوام توصیه ای به ایشون بکنم اینه که امسال از دوره های رایگان استفاده کنن و برای جمع بندی هم از تفتان استفاده بکنن
سال های بعد می تونن از راه ابریشم استفاده بیشتری ببرنالبته سال قبل هم دانش اموز دهم و یازدهمی داشتیم که از راه ابریشم استفاده کردن و راضی بودن
-
پرسش:
سلام من امسال یازدهم تجربیم(کنکور 1401)،
راه ابریشم ریاضی تجربی برای امسال من مناسبه که با برنامه آزمون+کتاب تست استفاده کنم؟یا حداقل برای مرور دهم ازش استفاده کنم؟
و اینکه اگه امسال بگیرم،آپدیت سال بعد رو باید بخرم؟
و راستی یه چیز دیگه،باید فیلم های صفر تا صد رو هم نگاه کرد؟یا آموزشش کامله؟پاسخ:
سلام راه ابریشم ویژه کنکور هست
البته شما هم می تونید استفاده کنید از مباحث مربوط به خودتون
اما پیشنهاد ما به شما استفاده از صفرتا صدها و کارگاه های نکته و تست برای مقطع یازدهم هست
برای مرور دهم هم اگر اموزش دیدین می تونید از تفتان استفاده کنیدو سال بعد برای کنکورتون از راه ابریشم استفاده کنید
راه ابریشم هم توضیحات کاملش در تاپیک معرفی گفته شده -
پرسش:
سلام من فارغ التحصیل هستم. راه ابریشم مال 1400 مشکلی برای منی که فارغ التحصیل هستم از لحاظ برنامه ایجاد نمیکنه اخه مثلا شیمیش با دوازدهم شروع میشه عیبی نداره؟؟اصلا خوبه که من که دوازدهم رو تموم کردم همایشو بگیرم ؟پاسخ:
سلام
نه مشکلی نداره !
فرقی نداره دانش آموز دوازدهمی باشی یا فارغ التحصیل
راه ابریشم برای کسی هست که برای کنکور می خونه
می تونید استفاده کنید
راه ابریشم تمام مراحل لازم برای آموزش ادراک و تسلط در دروس رو پوشش میده
یه منبع کامل برای کنکور شما -
-
پرسش:
دوستان سلام
بندا از صفر تا صد های دهم و یازدهم استاد موقاری استفاده کردم دوازدهم هم دارم استفاده میکنم به نظر شما راه ابریشم نیاز هست بگیرم؟وقتم گرفته نمیشه؟یا ن اگه خودم مطالب رو مجددا دوره کنم و چند بار تا کنکور بخونم و تست بزنم بهتره؟پاسخ یکی از دوستای خوبمون
:
من بنظرم راه ابریشمو بگیر به چند دلیل:
۱.سه پایه به صورت کنکوری تر و ترکیبی تر درس داده میشه،یعنی چی؟یعنی مثلا ما وقتی دهم بودیم آقای موقاری نمیتونست مطالب ترکیبی از پایه یازدهم بگه ولی الان میتونه حداقل یه گریزی بزنه!
۲.منطبق بر کتاب های ۱۴۰۰ هست!
من خیلی فکر کردم و دیدم،توی کتابای سال ۹۹ درسته خیلی تغییرات زیادی نداشتیم،ولی خب بازم یه سری تغییرات ریزی داشتیم که من بنظرم مهم بود و تازه بعضی جاها یه قسمت برای ماها اضافه بود و کسی تدریسش نکرده!
۳.چون آقای موقاری درس داده
در ضمن برای حل مشکلتون میتونید یه کار کنید!
حالا من نمیدونم مدرسه تون قراره تا کجا بتونه سریع پیش بره ولی خب شما میتونید تا وقتی که برنامه راه ابریشم برسه به برنامه مدرستون،صرفا برای امتحانی یا پرسش کلاسی چیزی... از صفرتا صد تا اون قسمتی که نیازه استفاده کنید! و وقتی دیگه راه ابریشم برنامه اش یکی شد دیگه با راه ابریشم پیش برید!ادامه پرسش:
ینی تا کنکور فقط یه بار دیگه اونم با استاد و راه ابریشم مطالب رو دوره کنم؟ کم نیس؟پاسخ:
کم ؟ نه کم نیست !
برای هر مبحث 400-600 تا تست حل شده
کلی تست و کنکورچه داره
علاوه بر تورق های غنی که داره
کلی تست و پیش آزمون و پس آزمون داره
پیشنهاد می کنم فیلم معرفی رو که صحبت های مدرس دوره هست رو ببینید -
پرسش:
جزوه هر فرسنگ با فیلمهای اون فرسنگ منتشر میشه؟
نمیشه یکجا یا حداقل دو یا سه بار منتشر کنید؟پاسخ:
فرسنگ به فرسنگ آماده میشن
چون محتوا جدید تولید میشه
زمانبر هست
نمیشه که همه یه جا آماده بشن
هر فرسنگ کلی محتوا داره
و ما می خوایین با بهترین کیفیت منتشر کنیم -
M M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد