اشتباه کردن تو موارد خیلی ساده
-
سلام به همه آلایی ها
من یه مشکل دارم اونم این که تو چیزایی که خیلی ساده ان اشتباهات واقعا خنده داری میکنم مثلا جمع و تفریق یا اشتباه گرفتن روزای هفته اما در عوض مسائل سخت رو معمولا درست حل میکنم کسی از شماها به این مشکل برخورده که ازش خلاص شده باشه و راهی که رفته رو هم به من بگه -
سلام به همه آلایی ها
من یه مشکل دارم اونم این که تو چیزایی که خیلی ساده ان اشتباهات واقعا خنده داری میکنم مثلا جمع و تفریق یا اشتباه گرفتن روزای هفته اما در عوض مسائل سخت رو معمولا درست حل میکنم کسی از شماها به این مشکل برخورده که ازش خلاص شده باشه و راهی که رفته رو هم به من بگهامیر زنگویی
اره!
برگرد به کتابایه کلاس اول ابتدایی دوباره مرورشون کنمتن پررنگ
-
سلام به همه آلایی ها
من یه مشکل دارم اونم این که تو چیزایی که خیلی ساده ان اشتباهات واقعا خنده داری میکنم مثلا جمع و تفریق یا اشتباه گرفتن روزای هفته اما در عوض مسائل سخت رو معمولا درست حل میکنم کسی از شماها به این مشکل برخورده که ازش خلاص شده باشه و راهی که رفته رو هم به من بگهامیر زنگویی سلام دوست عزیز!
منم اینجوری بودم شاید دلیلش این هست ک تمرکز کافی ندارید (منظورم این نیست که کلا تمرکز کافی وجود نداره، ولی معمولا آدم تو چیزای کوچیک تمرکزشو از دست میدهبدلیل راحتیشون)
وقتی بهشون برمیخورید سعی کنید سریع روش تمرکز کنید
خود من وقتی بقول شما به جمع یا تفریق برمیخورم سریع تمرکزم رو جمع میکنم روش و سریع چک میکنم ک درست بوده...
اون روزای هفته رو متوجه نشدم منظورتون چیه.
البته من اینجوری از دستش خلاص شدم. شماهم امتحان کنید شاید نتیجه بده. -
امیر زنگویی
اره!
برگرد به کتابایه کلاس اول ابتدایی دوباره مرورشون کنمتن پررنگ
sonia shamohamadi مرسی بابت راهنمایی
-
امیر زنگویی سلام دوست عزیز!
منم اینجوری بودم شاید دلیلش این هست ک تمرکز کافی ندارید (منظورم این نیست که کلا تمرکز کافی وجود نداره، ولی معمولا آدم تو چیزای کوچیک تمرکزشو از دست میدهبدلیل راحتیشون)
وقتی بهشون برمیخورید سعی کنید سریع روش تمرکز کنید
خود من وقتی بقول شما به جمع یا تفریق برمیخورم سریع تمرکزم رو جمع میکنم روش و سریع چک میکنم ک درست بوده...
اون روزای هفته رو متوجه نشدم منظورتون چیه.
البته من اینجوری از دستش خلاص شدم. شماهم امتحان کنید شاید نتیجه بده.Setayesh H1382 ممنون
-
من خودم سر این موضوع خیلی خیلی اسیب دیدم
چند روز پیش داشتم مصاحبه یه رتبه برتریو میخوندم
اون میگفت من هرجا که اشتباه محاسباتی میکردم تو یه کاغذ مینوشتم
مثلا مینوشتم 2ضرب در 2 رو گفتم 5
بعد شبای قبل ازمون، قبل امتحان اونارو میخوندم باعث میشد سر جلسه هوشیار تر باشم -
من خودم سر این موضوع خیلی خیلی اسیب دیدم
چند روز پیش داشتم مصاحبه یه رتبه برتریو میخوندم
اون میگفت من هرجا که اشتباه محاسباتی میکردم تو یه کاغذ مینوشتم
مثلا مینوشتم 2ضرب در 2 رو گفتم 5
بعد شبای قبل ازمون، قبل امتحان اونارو میخوندم باعث میشد سر جلسه هوشیار تر باشمamirh_hmyf آخه فقط تو محاسبات نیست من بخوام همشو بنویسم طومار درست میشه
بازم ممنون -
amirh_hmyf آخه فقط تو محاسبات نیست من بخوام همشو بنویسم طومار درست میشه
بازم ممنونامیر زنگویی قرار نیست که همشو بنویسی
یه اشاره جزئی بکنی کافیه
اگه درستش نکنه میشی عین من
بدبخت میشی
نمیدونم چندمی ولی سعی کن هرچه سریعتر درستش کنی -
وایییی
تاالان فکر میکردم خودم تنها این مشکل دارم بخاطرش خیلی افسرده شده بودم .من زرنگ ترین بچه کلاس بودم خیلی سریع مسائل سخت یاد می گیرم حل میکنم ولی گاهی به خاطر یه اشتباه کوچیک تمام مسئله رواشتباه می نوشتم -
مثلا ۲+۳نوشته بودم ۶ یعنی ته بد شانسی
به خاطر همین فقط نصف نمره روگرفتم
من برای رفع این مشکل
۱-بعدازحل کردن یه بار دیگه کامل چک میکنم ببینم درست نوشتم یانه وحتما مسائلی که توش گیج میزنم چک میکنم مثلا توی جمع مشکل داشته باشم نگاا میکنم ببینم درست جمع کردم .اگه وقت نداشتی میتونی همزمان نگاه کنی ببینی اشکال داری یانه
۲-چیزای که توش گیج میزنم مینویسم قبل امتحان نگاش میکنم که حواسم جمع شه که خییییلی مفید بود.ازخدا پنهون نیست ازشما چه پنهون گاهی کف دستم مینوشتم هواست به جمع ها باشه میرفتم سر جلسه معلم دستم نگاه می کرد می گفت رشیدی این دیگه چیه شبیه تقلبی هم نیست .ومن باتته پته براش توضییح می دادم .اونم کلی می خندید
۳-هواست جمع کن تمرکز بالای می خواد.فکرای که از ذهنت میگذرا بنداز دور منظورم اینه که توی دلت باخودت حرف نزن
برای من که جواب داد امیدوارم توهم بتونی حلش کنی