-
به قول اقای بازرگان
جدول تناوبی مثل دوستته
ایا اسم دوستاتو با اهنگ و رمز حفظ میکنی؟
جدول تناوبی درسته سخته
ولی باید تنبلی رو بزاریم کنار و حفظش کنیم
چون خیلی مهم و ضروری هستش -
به قول اقای بازرگان
جدول تناوبی مثل دوستته
جدول تناوبی درسته سخته
چون خیلی مهم و ضروری هستشHeisenberg great از همین فردا تلاشم رو میکنم که قشنگ هر وقت لازم شد پرینت جدول از مغزم صادر بشه
-
Heisenberg great از همین فردا تلاشم رو میکنم که قشنگ هر وقت لازم شد پرینت جدول از مغزم صادر بشه
Jahid Khalilian بله درسته
پرینتش هم بگیرین
شبا قبل از خواب یا همینطور یهویی فقط نگاهش بکنین
به درد بخور خواهد بود براتون -
Setayesh H1382 جدول تناوبی ک حفظ کردنی نیست!یادش بگیر
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی باید بلد بود کدوم عنصر تو کدوم گروه و دوره ست دیگه.
-
Setayesh H1382 سلام با یه سری شعر و کدگذاری در ۳۰ دقیقه
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650
-
من فقط نیم ساعت وقت گذاشتم بدون شعر
همین الان پیشنهاد میکنم این شعرهارو بذارید کنار
البته من چندین بارمرور داشتم
بعد
قشنگ رو برگه همون حالت جدول تناوبی مینویسم
بعد خودم برای خودم هم میگم
تقریبا همه مطالب رو ک مورد نیاز بود واستاد اقااجانی گفتن حفظ کردمنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Rashidi 0 بله خب بستگی داره یکی با شعر یادمیگیره یکی همینجوری.
-
سلام
یه دونش رو چاپ کردم و به میزم چسبوندم و هر روز دیدم. از همه 118 تا عنصر فلش کارت درست کردم(البته تو بازار هست ولی من پول اضاف ندارم خخ) یدونه جدولم تو جیبم بود و هر وقت بیرون حوصله سر میرفت نگاه میکردم. و یه نکته عالی! هر ستون رو با یک شعر میشه حفظ کرد مثلا گروه یک میشه: هلینا که رب ساز فرانسه ست! آهنگای مختلفی هم تو نت هست میتونی استفاده کنی. من که تو یه هفته و آروم آروم اما برای همیشهه یاد گرفتم. اگه شعر ها و کد ها رو توی اینترنت پیدا نکردی بهم بگو همینجا بفرستم. موفق باشی
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohammad-gando آها روش باحالیه .
ممنون از کمکتون .پایدار باشید. -
به قول اقای بازرگان
جدول تناوبی مثل دوستته
جدول تناوبی درسته سخته
چون خیلی مهم و ضروری هستشنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeisenberg great ممنون از راهنماییتون
-
سلام
یه دونش رو چاپ کردم و به میزم چسبوندم و هر روز دیدم. از همه 118 تا عنصر فلش کارت درست کردم(البته تو بازار هست ولی من پول اضاف ندارم خخ) یدونه جدولم تو جیبم بود و هر وقت بیرون حوصله سر میرفت نگاه میکردم. و یه نکته عالی! هر ستون رو با یک شعر میشه حفظ کرد مثلا گروه یک میشه: هلینا که رب ساز فرانسه ست! آهنگای مختلفی هم تو نت هست میتونی استفاده کنی. من که تو یه هفته و آروم آروم اما برای همیشهه یاد گرفتم. اگه شعر ها و کد ها رو توی اینترنت پیدا نکردی بهم بگو همینجا بفرستم. موفق باشی
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohammad-gando اگه لطف کنید بفرستید ممنون میشم
-
Setayesh H1382 جدول تناوبی ک حفظ کردنی نیست!یادش بگیر
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی دقیقن
-
سلام دوستان...
شما چطوری جدول تناوبی رو حفظ کردید من همش یادم میره
چجوری بخونم ک تو ذهنم بمونه؟!؟!نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh H1382 خیلی راحته...کار ده مین نیست بگی حفظ کردم و تموم ...
انقد تو تستا میبینیشون که یاد میگیری دیگه ...
ب مرور زمان درست میشه..
ترجیحن فقل یک شیمی یازدهم بخونی حل میشه ۸۰ درصد مشکلت... -
Setayesh H1382 خیلی راحته...کار ده مین نیست بگی حفظ کردم و تموم ...
انقد تو تستا میبینیشون که یاد میگیری دیگه ...
ب مرور زمان درست میشه..
ترجیحن فقل یک شیمی یازدهم بخونی حل میشه ۸۰ درصد مشکلت...نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Mojarradi ممنون از راهنماییتون
-
مهشید غضنفرآبادی باید بلد بود کدوم عنصر تو کدوم گروه و دوره ست دیگه.
Setayesh H1382 گروه و دوره از روشای تستی ب دست میاد اقای گودرزیم توی کلیپای صفر تا صد شیمی دهمش گفته
-
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۳۹۹، ۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. هر عنصری رو با زوج مرتبش حفظ کن. مثلاً Na 3، 1 که میشه سدیم در دوره یا ردیف 3 گروه 1 و الی آخر. در مورد عنصرهای خیلی تابلو هم عدد اتمیشون رو هم حفظ کن. و اطلاعات از منظرهای مختلف در مورد جدول رو هم باید یاد بگیری. بعد با حل تست زیاد میتونی به تسلط نسبی و حتی کامل برسی.
-
@mohammad-gando اگه لطف کنید بفرستید ممنون میشم
Setayesh H1382![رمز های جدول تناوبی]
-
@mohammad-gando به نظر من اصلا با این روش حفظ نکنین
چون بعدا ضررش رو میبینین
من خودم وقتی رفته بودم سر جلسه یکی دونفر اومدن از من رمز گروه های جدول تناوبی رو میپرسیدن
ولی باز هرجور خودتون صلاح میدونین -
@mohammad-gando به نظر من اصلا با این روش حفظ نکنین
چون بعدا ضررش رو میبینین
من خودم وقتی رفته بودم سر جلسه یکی دونفر اومدن از من رمز گروه های جدول تناوبی رو میپرسیدن
ولی باز هرجور خودتون صلاح میدونینHeisenberg great هرکس یجوره.منم حرف شمارو قبول دارم. هرکس خودشو بهتر میشناسه مثلا من اینطوری خیلی راحتم ولی یکی ممکنه راحت نباشه. من فقط خواستم کمک کرده باشم
-
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohammad-gando ممنونم
-
سلام دوستان...
شما چطوری جدول تناوبی رو حفظ کردید من همش یادم میره
چجوری بخونم ک تو ذهنم بمونه؟!؟!نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh H1382 تصویرسازی
کلا حتی متن های کتاب هم با تصویر سازی تو ذهنم میومنه
الانم یه تصویر از جدول تناوبی تو ذهنم دارم
خب بعضی وقتا بعضی جاهاشو یادم میره که با تکرار تمرین یادم میمونه -
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینقدر تکرار میشه که خود به خود حفظ میشی