بدبخت شدم؟
-
@f-noori7979 من الان ینی مثلا فیزیوتراپی شیراز اولویت 139 زدم قبول شدم که نگفته بیا مصاحبه فرهنگیان که اولویت 140 هست؟
reza_12tajrobi احتمالا یکی از اولویت های قبل فرهنگیان و قبول شدی ک برا مصاحبه نخاستنت
-
reza_12tajrobi اصولا فرهنگیان سه برابر ظرفیت میپذیره برا مصاحبه ولی همه ترازای بالای 6500 هم دعوت نمیشن ولی تو ترازت خیلی خوبه ک
-
reza_12tajrobi احتمالا یکی از اولویت های قبل فرهنگیان و قبول شدی ک برا مصاحبه نخاستنت
مهشید غضنفرآبادی توروخدا مطمئنی؟ بگو...
دارم میمیرم
-
مهشید غضنفرآبادی در بدبخت شدم؟ گفته است:
اینجوری امکان نداره در هر صورت اگه جزء مصاحبه ها بودن قبول میشدن
-
reza_12tajrobi ببین نوشته در رشته های دارای شرایط خااص .پزشکی و دندون و دارو پرستاری و ... ک الویت خاص ندارن برادر من!!!
-
ببینید عزیزم الان زنگ بزنید کسی که کار کشته باشه و بهتون کمک کنه اگه خیلی سوال دارین این طور نمیشه که
-
هر سوالی در رابطه با انتخاب رشته دارین بپرسین من جواب میدم
-
H_R چ ربطی داره گلم
-
H_R چ ربطی داره گلم
H_R چ ربطی داره گلم
ربط داره از خودم نمیگم از مشاور انتخاب رشته میگم
-
سلام کدوم رشته هارو زده بودی دقیق بگو
سپاه و ارتشم زدی؟ -
مهشید غضنفرآبادی توروخدا مطمئنی؟ بگو...
دارم میمیرم
reza_12tajrobi نوشته معرفی نشدین ننوشته ک انتخاب رشته نکرده اید
-
H_R امکان داره رد بشن
-
@f-noori7979 من الان ینی مثلا فیزیوتراپی شیراز اولویت 139 زدم قبول شدم که نگفته بیا مصاحبه فرهنگیان که اولویت 140 هست؟
reza_12tajrobi ببینید
اولین اولویتتون هر چی باشه اگه معقول باشه قبولین اگه نباشه اولویت دوم چک میشه و همینطوری میره جلو
بعد که نتایج نهایی بیاد تو کارنامه سبزتون میزنه که چه رشته های دیگه ای قبول شدین اون موقع میتونین اگه بخواین از این رشته ای که قبول شدین انصراف بدین برین یکی از اون رشته هارو بخونین
ولی امکان اینکهرشته هایی که مصاحبه دارن برین نیست -
H_R امکان داره رد بشن
-
H_R چ ربطی داره گلم
ربط داره از خودم نمیگم از مشاور انتخاب رشته میگم
H_R اخه اطرافیانمو دیدم این شکلی نبود!
-
reza_12tajrobi در بدبخت شدم؟ گفته است:
مهشید غضنفرآبادی ینی ممکنه
1- اولویت های 140 به قبل رو قبول شدم؟
2- انتخاب رشته ام ارسال نشده؟کدوم
نگران نباشید
مصاحبه اگه حتی قبول شده باشید اصلا ربطی ب اولویت های قبل نداره
وحتی اگه قبول هم نشدید ربطی ب اولویت های قبلی شما نداره -
reza_12tajrobi در بدبخت شدم؟ گفته است:
مهشید غضنفرآبادی ینی ممکنه
1- اولویت های 140 به قبل رو قبول شدم؟
2- انتخاب رشته ام ارسال نشده؟کدوم
امکانش هست که اونارو قبول بشین فقط در صورتی که انتخاب رشتتونو خوب انجام داده باشین
-
جدا الان منم گیج شدم ببین زنگ ببزن از یکی بپرس! ما ک نمیدونم اولویتا قبلیت چی بودن
-
من همین الان از یه مشاور پرسیدم گفتن کلا حتی اگه ۱۵۰ باشه فرهنگیان ولی در آینده ۱ قبول بشی در هر صورت اگه شرایط مصاحبه رو داشته باشی دعوت میشی
-
سپاه ارتشم زدی یا نه؟