سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
ساعت مطالعه پایین
-
محمد اخگری جنگ کدوم جنگ
-
مهشید غضنفرآبادی هیچ بهتره به درسمون برسیم:/
-
بحث توکل که دوستمون هم اشاره کردن واقعا خیلی کمک کنندست
نمیخوام بحث رو اعتقادیش کنم
ولی از تجربه خودم میگم،
من هرروزی که نمازام رو اول وقت میخونم،تا اخر روز همه چیزم رنگ نظم به خودش میگیره و بالعکس
و من بعد از مدتی متوجه این موضوع شدم و جاهایی که بدونم مسخره نمیکنن، حتما مطرحش میکنم
به شماهم پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید
در مورد محیط مطالعه هم من مشکل شما رو داشتم
ولی با یه قانونی اشنا شدم (به نام حق با شماست)
در مقابل همه مشکلات و سختی های محیط،همین روبگو
و بجای اینکه بخوای اطرافت رو درست کنی،بجاش با خودت کار کن و خودت رو وفق بده
منم اولا صدای تلویزیون خیلی ازارم میداد
ولی اول خودم باهاش کنار اومدم
و بعد از یه مدتی هم خانواده که دیدن واقعا من درس دارم و نیاز به یه محیط اروم دارم،رعایت میکنند
فکر کنم الان میانگین کل ساعاتی که تلویزیون تو خونه ما روشنه،کمتر از 3 ساعت در هفته باشه!!!
براتون بهترینارو ارزو میکنم:)
یاعلی -
Fatemeh Babazadeh حرفاتون کاملا درسته منم تجربش کردم...مخصوصا نماز صبح که وقتی قضا میشه کل روز ادم پکر میشه مثل امروزم
-
محمد اخگری
بله...
انشالله نماز صبح هم تنظیم میشه... -
محمد اخگری نماز خیلی خوبه ب ادم ارامش میده ....باخدا باش پادشاهی کن !بی خداباش هرچه خواهی کن!
-
Fatemeh Babazadeh بعد ی مدت ادم عادت میکنه و خودکار سر نماز بلند میشه
-
مهشید غضنفرآبادی درسته
-
Zahra Mohammadi 1 در لطفا کمکم کنین گفته است:
وضع مالیمم خوب نیست مشاور بگیرم و آزمون ثبت نام کنم، فعلا منتظرم کنکوریای شهرمون نتیجه انتخاب رشته شون بیاد کتاباشونو
زهرا خانم اینترنت پره تسته ...تست های استاد فقیهی برا ریاضی و حتما دانلود کن...کارگاه تست های موقاری رو ببین حتما .برا زیست ...........بعدشم سوالای بیشتر ازمونا تو نت هستش دانلود کن و حتما بزنش ..میدونم موفق میشی. هر وقت ناامید میشی یادت باشه ناامیدی کار شیطونه .پس به حرف خدا گوش میدی یا شیطون؟
-
روی سایت آلا هم کارگاه های رایگان زیادی هست
تازه توی لایو اقای پویان نظر،اقای ابوذرخانی هم گفتند که دارن برنامه میچینن که سه نوبت(فکر کنم البته)ازمون طراحی کنند مختص دانش اموزان الا -
Fatemeh Babazadeh احسنت. دقیقا
-
Zahra Mohammadi 1 به نظرم تمرکزتون رو بزارید رو دوازدهم ولی هر روز یک تا سه ساعت دهم تا یازدهم رو بخونید .فقط کتاب رو بخونید سعی کنید تست بزنید به فیلم اخر زیست دهم موقاری هم پایین گفتما حتما نگاه کن از دقیقه بیستمشه فک کنم........
-
ممنون از همه دوستایی که بهم امید و انگیزه دادین، اجرتون باخدا در جواب زهراخانوم بگم عزیزم رفیق شهیدت کیه؟ رفیق شهیدمن شهید حججیه🥰 چه خوب یکی مثل خودم پیداشد
درجواب دوستانی که تخریب روحیه کردین خیلی ممنونم حداقل مرسی که وقت گذاشتین خوندین جواب دادین
ولی خب من کلا آدم امیدوارو بیخیالیم(از لحاظ استرس میگماکلا آدم کوآلاییم) و تجربه بهم ثابت کرده تو بدترین شرایط تونستم و بهترین اتفاقارو برای خودم رقم زدم، پس کنکورم میتونم از پسش بربیام
خلاصه اینکه مرسی از همتوون -
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Zahra Mohammadi 1 on آخرین ویرایش توسط مهشید غضنفرآبادی انجام شده
Zahra Mohammadi 1 رفیق منم امام علیه خیلی بهش ارادت دارم خیلیی روز تولدمم روز عید غدیر ک واسم معجزس
-
Zahra Mohammadi 1 برای موفقیت دیوونه باشیدد...)موفق باشیدد
-
مهشید غضنفرآبادی در لطفا کمکم کنین گفته است:
Zahra Mohammadi 1 رفیقمنم امام علیه خیلی بهش ارادت دارم خیلیی روز تولدمم روز عید غدیر ک واسم معجزس
-
محمد اخگری در لطفا کمکم کنین گفته است:
Zahra Mohammadi 1 برای موفقیت دیوونه باشیدد...)موفق باشیدد
ممنون و همچنین
-
Zahra Mohammadi 1 چ خوب رفیق شهید منم شهید حججیِ
همیشه هم میگم هم تو صفحه کتابامو دفترام این حرفشو مینویسم: سعی کن جوری زندگی کنی ک خدا عاشقت بشه ، اگه خدا عاشقت بشه خوب تورو خریداری میکنه.... و چقد این حرف قشنگه -
به علی شناختم ب خدا قسم خدارا
-
Setayesh H1382 همه بچه مثبتا اینجا جمع شدن خبر نداشتی م................آی لاو یو امام زمان